içinde

Güne Astrolojik Bakış | 11.06.2022

11 HAZİRAN CUMARTESİ

Ay Akrep burcunda seyahat ediyor. Hesap kitap işleriyle yoğun olarak uğraşacağımız bir gün olabilir. Olayları takıntılı hale getirip kendimize bir kaos ortamı yaratmamaya özen gösterelim lütfen. Aynı zamanda kahve falı ve Tarot baktırmak içinde uygun bir gündür. Gün genelinde Merkür – Plüton olumlu açısıyla dostlarınız arası önemli sırlar paylaşılabilir. Konsantrasyon güçlü olacağından, bugün sabır ve dayanıklılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansınız çok daha yüksek olacaktır.

Günün kartı Adalet⚖️

* Eşitlik
* Karma
* İlahi adalet
* Hasat zamanı
* Denge sağlamak
* Ekilenlerin biçilmesi
* Sonuçların alınması
* Önemli bir karar almak
* Beklenen haberin gelmesi
* Yasal bir süreçle uğraşmak
* Ödül ya da cezanın verilmesi

Günün astronotu; Jüpiter & Mars Birleşimiyle Savaş Gücüyle Ayakta Tutulmak

Günün sözü;
İlahi adalet

Günün mistiği; Vicdan ile zıtların dengelenmesi

Günün geneli; Adalet yerine gelecek

Günün tavsiyesi;
Meseleyi dengeli adil bir çözüme ulaştırmak için iyi bir aracı bulmalısın

Günün enerjisi; 
Ana temasını “ne ekersen onu biçersin” sözüyle özetlemek yerindedir. Geçmişte yapılanların sonuçlarını alma vakti nihayet gelmiştir. Geçmişte çok çalışanlar için emeklerin karşılığının alınacağını müjdelerken kötülük yapan içinse artık ceza vakti geldiğini gösterir. Bu kart bugün yaşanan durum ne olursa olsun tohumlarının geçmişte verdiğimiz kararlar tarafından atıldığının habercisidir. Aynı zamanda iyi bir gelecek için bugün ektiğimiz tohumlara dikkat etmemiz gerektiğini de bize hatırlatır. Bugün attığımız adımların da uzun vadeli sonuçlarını mutlaka hesap etmemiz gerektiğini de bize hatırlatır. İlahi adaletin getirdiği sonuç her zaman adildir ve sonuçtan şikayet etmemek gerekir çünkü Adalet kartı tarafsızdır.

Editör: Fatih Düz – 11.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    10

    Nadir Tarihi Fotoğraflar

    Garip Bülbül: Neşet Ertaş filmi