içinde

Güne Astrolojik Bakış | 27.06.2022

27 HAZİRAN PAZARTESİ

Ay İkizler burcunda seyahat ediyor. Duygularda derinleşmek yaşama girmek zor olacak. Duygusal olarak güvende hissedebilmek için bilgeye ve öğrenmeye ihtiyaç duyacağız. Bugün daha çok vaktimizi okumakla, araştırmakla, merakla ve soru sorarak geçirebiliriz. Uzun zamandır haberleşmediğiniz birini tam da onu düşünüyorken haber alabilirsiniz. İletişim hız kazanır, gündemi oluşturan haberler ortaya atılır. Telefon görüşmelerimiz yoğun bir şekilde artabilir. Sabah saatlerinde Ay – Merkür olumlu açısıyla kendimizi çok iyi ifade edip daha rasyonel ve duyguları akla daha doğru şekilde organize edeceğiz. İş görüşmeleri, ticari yazışmalar, toplantıları açısından son derece uygundur. Aynı zamanda Ay – Şiron açısıyla biraz daha ruhunuza iyi gelecek şeylerle geçirmenizi tavsiye ederim. İster meditasyon, ister sevdiklerinizle sohbet ederek, ister başkalarının yaralarına merhem olarak. Seçiminizle şifanızı bulun.

Günün kartı Ermiş..💛

Anahtar Kelime; Tecrübeyle kazanılan bilgelik

Günün Taşı; Peridot (ahlak, saflık, ayrımcılık, ruhani netlik)

Günün Cümlesi; Analiz ederek pratik bir şekilde ilerlemeli

Günün Etkisi;
Bugün biraz daha tecrübelerimizden kazandığımız bilgeliklerle karşı karşıya kalacağız. Yaşamımızda yeni dersler alacağımızda şahit olacağımız bir gün olacak. Kendimizden yaşça büyük insanlarla tanışma fırsatımız olabilir. Bu insanlarla edeceğimiz sohbetler içerisinde, kafamızdaki soru işaretlerinin yanıtlarını bulacak kelimelere denk gelebiliriz. Lütfen böyle bir deneyim yaşarsak duyduklarımıza önem verelim. Kendi bildiğimizle yola devam etmemeye özen gösterelim. Aynı zamanda içinizdeki ruhani rehberinizle de iletişim kuracağınız bir gün olacak. Eğer bunun hala farkında değilseniz, bunu fark edebilirsiniz.

Editör: Fatih Düz – 27.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Kendinin farkına var!

    Bindik Bir Alamete Gidiyoruz Kıyamete