içinde

KomikKomik MuhteşemMuhteşem

Ünlülerin Şaşırtan Hobileri

Birçoğumuzun boş zamanlarında başvurduğu, uğruna emek verdiği hobileri var. Ünlülerin de keza öyle şekilde. Fakat şimdi bahsedeceğimiz isimlerin hobileri alışılmışın dışında…

Dünyaca ünlü isimlerin garip hobileri neler?

Johnny Depp

Johnny Depp, Barbie bebek koleksiyonu yapıyor. Nereden çıktığını soracak olursanız da kızı doğduktan sonra Barbie bebeklere merak salmış. Daha sonra bu bebeklerle bağ kurduğunu söyleyen Johnny Depp kızı büyüdükten sonra da bebekleri saklamış. Şimdi bir sürü Barbie’si var ve hepsini depoda saklamak zorunda kalıyor. O depoyu çok merak ettim gidip bir görmek isterim açıkçası rengarenktir.

Katy Perry

Katy Perry bir röportaj sırasında, Taylor Swift ve Miley Cyrus da dahil olmak üzere birçok ünlünün saçını çantasında taşıdığını açıklamış. Katy Perry, yaptığı şeyin kulağa ürkütücü geldiğinin farkında ancak yine de saç biriktirmeyi seviyor

Taylor Swift

Taylor kar küresi yapmayı o kadar seviyor ki, ‘Lover’ şarkısının klibinde gördüğümüz evin minyatürünün bulunduğu bir kar küresini kendisi yapmış.

Tom Hanks

Tom Hanks, ünlü bir oyuncu olmadan önce daktilo toplamaya başlamış. Başarılı oyuncu makineleri, sanat ve mühendisliğin mükemmel birleşimi olarak adlandırıyor. Şu anda koleksiyonunda yaklaşık 120 daktilo bulunuyor.

Ülkemizdeki Ünlülerin Hobileri Neler ?

Cem’ in otomobilleri

Türkiye’nin yüzünü güldüren ünlü şovmen Cem Yılmaz’ın yüzü ise, en büyük hobisi olan otomobilleriyle gülüyor. Öyle bir koleksiyonu var ki, dillere destan. Porsche 911 Turbo, 911 GT3, 911 Carrera 4S, Mini Cooper S Turbo koleksiyondaki bazı önemli markalar…

Kenan Doğulu Minyatür sevdası 

Pop müziğinin sevilen sesi Kenan Doğulu, eski otomobilleri çok seviyor ve en büyük hobisi eski otomobillerinin minyatürlerini biriktirmek.

Mustafa Sandal Kayak Sevdası

Mustafa Sandal’ın kendini en iyi hissettiği hobisi kayak. Ünlü şarkıcı, Uludağ’ı çok seviyor. Dağda olmak, kayak yapmak onun vazgeçemediği en büyük tutkusu. Öyle ki Sandal, kayaktan vazgeçemediği için birkaç yıl önce yılbaşı gecesi Kazak bir iş adamından gelen 200 bin dolarlık konser teklifini bile reddetmişti.

Sinem Kobal Adrenalin Bağımlısı 

Genç ve güzel ovuncu Sinem Kobal, kelimenin tam anlamıyla bir adrenalin bağımlısı. Yüksekte olmaktan hiç korkmayan Kobal’ın hobileri arasında dağa tırmanmak ve yamaç paraşütüyle atlamak ilk sırada yer alıyor.

Editör: Fatih Düz – 26.10.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Fatma Temel tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarListe UstasıÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Daha fazla yorum yükle

    AK Lokomotif Ekonomi Sistemi

    Argan ağacı ve Faslı keçiler