içinde

MuhteşemMuhteşem KomikKomik

Duyunca Çok Şaşıracaksınız! Kardeş Olan Ünlüler 👬

Bugün kardeş olan ünlülerimizden bahsedeceğim sizlere! Umarım okurken zevk alırsınız.

Uğur Yıldıran – Mustafa Yıldıran

Mustafa Yıldıran’ı Söz dizisinde ‘Hafız’ karakteriyle izlemiştik. Bence aranızda tanımayan yoktur. Kardeşi Uğur Yıldıran ise hem oyunculuk hem de aksiyon yönetmenliği yapıyor. Uğur Yıldıran, Çukur dizisinde ‘Kemal’ karakterine hayat vermişti. Oradan tanıyor olma ihtimaliniz yüksek.

İsmail Ege Şaşmaz – Aytaç Şaşmaz

Bu yakışıklı kardeşlerin kim olduğunu hepimiz biliyoruzdur bence! İsmail Ege Şaşmaz’ı, Güneşi Beklerken dizisinde ‘Barış’ karakteriyle tanımıştık. O günden beri de herkes tarafından bilinen ünlü bir oyuncu oldu. Kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Aytaç Şaşmaz’ı ise yine Söz dizisinde ‘Feyzullah Altıparmak’ yani nam-ı diğer ‘Çaylak’ karakteriyle tanıdık! Hekimoğlu ve Baht Oyunu gibi dizilerde oynadığı başrol karakterlerle iyice göz önünde olan bir oyuncu oldu!

Gürkan Uygun – Volkan Uygun

Gürkan Uygun, Kurtlar Vadisi dizisinde ‘Memati’ karakteriyle tüm Türkiye tarafından tanınan bir oyuncu! Bunu biliyoruz. Pekiii ünlü oyuncunun kardeşinin de bir oyuncu olduğunu biliyor musunuz? Gürkan Uygun’un kardeşi Volkan Uygun, Söz dizisinde ‘Cevdet’ takma adı ‘Kibar’ olan bir askeri canlandırmıştı. Hatta Volkan Uygun, Kurtlar Vadisi dizisinde abisinin canlandırdığı Memati karakterinin gençliğini canlandırdı. Bunu biliyor muydunuz?

Aras Bulut İynemli – Orçun İynemli

Sana bu iki kardeşin beraber aynı dizi de rol aldıklarını ama herkesin yıllar sonra öğrendiğini söylesek? Aras Bulut İynemli’yi aramızda tanımayan yoktur. Çukur dizisinde oynadığı ‘Yamaç Koçovalı’ , Muhteşem Yüzyıl dizisinde ‘Şehzade Beyazıt’ karakterleriyle ününe ün katan Aras Bulut İynemli’nin asıl meşhur olduğu o muhteşem diziyi unutmak ne mümkün? Evet, evet Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden bahsediyoruz. ‘Mete Akarsu’ karakteriyle nasıl hayran olmuştuk kendisine! İşte o meşhur dizi de oynayan biri daha vardı. O kişi abisi Orçun İynemli’ydi. Dizide Hüseyin Avni Danyal’ın oynadığı Kenan karakterinin adamı ‘İbo’ yu canlandırmıştı. Evet, evet ‘Mesude’ karakteriyle evlenen İbo’dan bahsediyoruz!  Böylece abi kardeş aynı dizi de boy gösterdi!

Sarp Akkaya – Kaya Akkaya

Sarp ve Kaya Akkaya aslında ikiz kardeşler. Sarp Akkaya, Suskunlar (Bilal), Ezel, Söz (Dragan) gibi diziler de boy göstermiş ünlü bir oyuncudur. Kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Kaya ile aynı dizi de rol aldıklarını biliyor muydunuz? İki kardeş, Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol aldılar. Sarp Akkaya, Şehzade Mustafa’nın sağ kolu ‘Atmaca’ karakteriyle karşımıza çıkarken, Kaya Akkaya ise Sultan Süleyman’ın kapı ağası ‘Lokman Ağa’ karakteriyle boy göstermiştir.

Reha Özcan – Serhat Özcan

Usta oyuncu Reha Özcan’ı, Mucize Doktor dizisinde ‘Başhekim Adil Hoca’ karakteriyle tanıyor olmalısınız. Reha Özcan’ın kardeşi Serhat Özcan ise aslında çok yakından tanıdığımız biri! Serhat Özcan, Cennet Mahallesi’nde ‘Selim’ karakteriyle hepimizin yüzünü güldürmüştü. Aramızda kalsın bu ikilinin kardeş olduğunu duyunca ben de çok şaşırdım!

Rıza Kocaoğlu – Gözde Kocaoğlu

Rıza Kocaoğlu, Kuzey Güney, İçerde, Ezel gibi bilinen birçok dizi de rol almıştır. Çukur dizisinde ‘Aliço’ karakteriyle çoğumuzun hafızasında büyük yer edinen Rıza Kocaoğlu’nun kardeşi de kendisi gibi oyuncu Gözde Kocaoğlu! Gözde Kocaoğlu, Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde Kerim’in kardeşi ‘Deniz’ karakterini canlandırmıştı. Oyuncu, Babil Ve Aşk Laftan Anlamaz gibi ünlü dizilerde de boy gösterdi.

Melisa Şenolsun – Efecan Şenolsun

Efecan Şenolsun, Güneşi Beklerken dizisinde Kerem’in yakın arkadaşı ‘Can’ karakterine hayat vermişti. Ardından Paramparça, Fi, Yaşamayanlar gibi önemli yapımlar da rol aldı. Kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Melisa Şenolsun ise Masumlar Apartmanı dizisinde ‘Rüya’ karakteriyle ses getirmişti. Netflix’in başarılı yapımlarından Atiye dizisinde de rol alan Melisa Şenolsun başarılı oyunculuğuyla göz doldurmaya devam ediyor. Bence bu ikilinin de kardeş olduğunu çoğu kişi bilmiyordu.. Değil mi? 🙂

Ek Bilgi: Aras Bulut İynemli ve Miray Daner’in kuzen olduklarını biliyor muydunuz? Artık biliyorsunuz. 😁

Editör: Fatih Düz – 19.09.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Dilaraaaa tarafından yazıldı

Moda Tasarım öğrencisi

YorumcuTestçiMakale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Çernobil Felaketi: Tarihin En Kötü Nükleer Kazası Hakkında Enteresan Gerçekler

    Yapay Zekayla Üretilen Sanat Eseri ABD Yarışmasını Kazandı, Sanat Camiası Karıştı!