içinde

Ece Gürsel ve Bigo’yu Buluşturan Gala ile An’ı Paylaşıyoruz

Dünyanın en çok indirilen mobil canlı yayın uygulamalarından biri olan Bigo Live, geçtiğimiz hafta sonu harika bir etkinlik ile prestijli kullanıcılarını ödül yağmuruna tuttu. Bünyesinde barındırdığı başarılı yayıncılar, aileler ve ajanslar arasından en iyilerini belirlemek için toplandıkları galada ödüller havada uçtu. An’ı Paylaşıyoruz mottosu ile yola çıkan Bigo Live ailesi, İstanbul’un boğazında hayatlarının en keyifli anlarından birini deneyimledi.

Bigo Live Dünyası’nın Yıldızlarına Galada Ünlü Manken Ece Gürsel Eşlik Etti!

Bigo Live uygulamasının öncü yayıncıları, yaratıcı ajansları, özel aileleri, VIP kullanıcıları ve destekçileri başarılarını kutlamak için İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası eşliğinde bir araya geldi. Ece Gürsel eline mikrofonu, Bigo Live üyeleri ise ödüllerini eline aldı. Başarılarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Ece Gürsel, Bigo Live’ın gerçekleştirdiği bu büyük galada yer almaktan çok mutlu olduğunu ve bir sonraki galada da Bigo Live ailesi ile aynı ortamı paylaşmak istediğini dile getirdi. Gürsel, sahneye çağırdığı davetlilere ödüllerini verirken onlarla küçük sohbetler ederek geceyi şenlendirdi. Güzel sunucu bu etkinlikle beraber Bigo Live’a olan ilgisinin daha da arttığını ve uygulamada daha çok vakit geçireceğini belirtti.

Bigo’nun Sevimli Canavarı Dino Herkesin Kalbini Fethetti

Gece boyunca davetliler Bigo Live’ın sevimli maskotu Dino ile keyifli vakit geçirdi. Kırmızı halıda beraber fotoğraf çektirip dans ettiler. Galanın imza duvarı da büyük ilgi gördü. Dijital dünyanın yıldızları izlerini bir bir duvarda ölümsüzleştirdi. Ödül töreni sonrası DJ’in unutlmaz performansına eşlik eden davetlileri Dino da yalnız bırakmadı.

Unutulmaz Gecenin Unutulmaz Bigo An’ları

Gala gecesi kokteyl kutlaması ile açılışını yaptı ve davetlilere özel olarak hazırlanmış nefis yemeklerle devam etti. Ardından büyük bir heyecanla takip edilen ödül törenine geçildi. Kazananlar duyuruldukça sevinç çığlıkları ve çoşkulu tezahüratlar havada uçuştu. Bu anlar hem Bigo Live kullanıcıları hem de Bigo Live ailesi için unutulmaz anlar oluşturdu. Ödül konuşmaları ise kazananların Bigo Live serüvenine ışık tutmakta yardımcı oldu. Bazı davetliler Gala’dan yayın açarak katılım sağlayamayan üyelere ve destekçilere keyifli anları tabii ki de yine Bigo Live üzerinden sundu. Bu, bize Bigo Live’ın ne kadar büyük ve güçlü bir aile ve arkadaşlık ortamı sunduğunun çok güzel bir örneği olmakta.

Peki Nedir Bu Bigo Live? Bigo Live’da Kazanç Sağlanır mı?

Bigo Live Nedir?

Bigo Live, kullanıcıların gerçek zamanlı olarak canlı yayın yapabildiği bir canlı yayın platformudur. Bu platform üzerinden kullanıcılar kendilerini canlı yayınlayabilir, izleyicilerle etkileşimde bulunabilir ve online bir izleyici kitlesi ile iletişim kurabilirler. Kullanıcılar yeteneklerini, hobilerini, günlük aktivitelerini ve düşüncelerini canlı video yayınları aracılığıyla paylaşabilirler. İzleyiciler, bu canlı yayınları izleyebilir ve yayıncılarla mesaj ve sanal hediyeler göndererek, anketlere veya sorulara katılım göstererek onlarla etkileşimde bulunabilirler.

Bigo Live, sosyal ve etkileşimli özellikleri nedeniyle popülerlik kazanmış, bireylerin, içerik üreticilerinin ve influencer’ların izleyicileriyle etkileşimde bulunabilecekleri bir platform haline gelmiştir. Özellikle Güneydoğu Asya ve Orta Doğu gibi çeşitli bölgelerde popülerlik kazanmıştır.

Bigo Live’da Nasıl Kazanç Sağlarım?

Bigo Live platformunda kazanç elde etmek için çeşitli yöntemler bulunmaktadır. Kullanıcılar, canlı yayınlarını daha etkileyici hale getirerek izleyici kitlesini çoğaltabilir ve etkileşimi artırabilirler. Global olarak, Bigo Live yayıncılarının yayın açıp hedeflerine ulaşarak ayda 5.000 dolar kadar kazandıkları bilinmektedir.

Eğlenirken Kazandıran Canlı Yayın Platformu: Bigo Live - Webtekno

İzleyiciler, canlı yayınlar sırasında sanal hediyeler göndererek ve elmaslar kullanarak yayıncılara desteklerini gösterebilirler. Ayrıca, yayın sponsorluklarıyla markaların ürünlerini veya hizmetlerini tanıtarak gelir elde edebilirler. Aylık abonelikler ve tavsiye programları da yayıncılar için potansiyel gelir kaynakları arasında yer alır. Yarışmalar, etkinlikler ve ücretli içerikler sunarak da kazanç elde etmek mümkündür.

Tüm bu yöntemlerin yanı sıra, yayıncılar reklam gelirleri de elde edebilirler. Başarılı olmak ve kazanç elde etmek için yayıncıların Bigo Live’ın güncel politika ve kurallarına dikkat etmeleri önemlidir.

Bigo Live’dan kazanç elde etmek için sahip olmanız gerekenler telefonunuz, internet ve harika kişiliğiniz.

Bigo Live Gala Etkinliği Nedir? 

Bigo Live Gala Etkinliği, her yıl farklı ülkelerde farklı zamanlarda düzenlenen büyük bir şölendir. Başarılı sunucular eşliğinde gerçekleşen bu gala etkinliklerinde yetenekli yayıncılar, ajanslar, destekçiler, VIP üyeleri ve aileler ile Bigo Live’ı ve üyelerini kutlamak en büyük amaçlardan biridir.

Bigo Live ile An’ı Yaşa!

Bigo Live’ın eğlenceli dünyasının bir parçası olmak için hemen App Store veya Google Play Store’dan ücretsiz bir şekilde uygulamayı indirip bu maceraya ortak olabilirsin.

Editör: Doruk Adakoğlu – 10.08.2023

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Doruk Adakoğlu tarafından yazıldı

Ankara Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. Serbest çevirmen, yazar ve editör.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Dalgalı Deniz: Toplumsal Hareketler

    İnsanlığın Dönüm Noktası: Doğum Kontrol Yöntemleri