içinde

Marvel's Spider-Man Remastered Ağustos ayında PC'ye geliyor

Sony, geçtiğmiz günlerde State of Play yayınında Marvel’s Spider-Man Remastered’ın 12 Ağustos 2022’de PC’ye geleceğini duyurdu. Şirket, PC versiyonu için bir fiyat paylaşmadı ancak önceki oyunlarda olduğu gibi Steam ve Epic Games Store platformlarında olacağını belirtti. Oyunun bir başka versiyonu olan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales oyunununda sonbaharda PC’ye geleceğini doğruladı. Ayrıca verilen detaylara göre Marvel’s Spider-Man Remastered, içeriğinde Silver Lining, Turf Wars ve The City That Never Sleeps indirilebilir içerik ile de satışa sunulacak.

Muhtemelen çok daha fazla haber gelecek gibi duruyor. Oyunun yeniden düzenlenmiş sürümü tüm DLC’leri içeriyor ve PS5’te ışın izleme de dahil olmak üzere bazı etkileyici grafik özelliklerle geldi. PC versiyonuna da benzer ayarlarında gelmesi bekleniyor. 

Marvel’s Spider-Man Remastered fragmanı;

Oyunun tanıtım yazısı;

PS5 konsolu için yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiştir – Güncellenmiş görselleri ve sürükleyici yeni özellikleri ile bu ödüllü macerayı bütünüyle deneyimleyin. Bu, daha önce tanıştığınız ya da gördüğünüz Spider-Man değil.

Marvel’s Spider-Man Remastered ile, New York Şehri’ndeki büyük suçlarla savaşmakta daha usta ve deneyimli bir Peter Parker ile tanışıyoruz. Aynı zamanda, New York halkının kaderini omuzlarında taşırken karmakarışık kişisel hayatı ile kariyerini dengelemek için mücadele ediyor. Sizi ağ gibi saracak bu hikâyenin tamamını keşfetmek için karşınızda Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition.

Bu kaçırılmayacak paketle birlikte, ödüllü Marvel’s Spider-Man Remastered oyunu için bir para puan koduna** sahip olacaksınız. Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps macerasının üç DLC bölümü de içindedir. PS5 konsolu için yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiştir.

Yeni bir kötü karakter New York şehrini tehdit edince, Peter Parker ve Spider-Man’in dünyaları çarpışır. Şehri ve sevdiklerini kurtarması için yükselmesi ve muhteşem olması gerekiyor. Spider-Man gibi hissedin
Maske ile geçen sekiz yılın ardından, Peter Parker artık suçla savaşmakta bir usta olmuştur. Doğaçlama dövüşler, dinamik ve akrobatik hareketler, şehirde akıcı gezinme ve çevre etkileşimleri ile çok daha deneyimli bir Spider-Man’in tüm gücünü hissedin. Artık çaylak olmayan bu Spider-Man, şimdiye kadar oynadıklarınızın arasında en yeteneklisi.

Peter Parker ile Spider-Man’in dünyaları orijinal ve aksiyon yüklü bir öyküde çarpışıyor. Bu yeni Spider-Man evreninde Peter ve Spider-Man’in hayatlarındaki ikonik karakterler yeniden tasvir edildi, tanıdık yüzler özgün rollerde yer aldı.

Büyük Elma, Insomniac’ın şimdiye kadarki en geniş ve etkileşimli dünyasıyla hayat buluyor. Hayat dolu bölgelerden ağ atarak geçin ve Marvel ile Manhattan’ın ikonik mekanlarının nefes kesici manzaralarını izleyin. Çevreyi kullanarak bu etkileyici aksiyon oyununda kötüleri epik bir şekilde saf dışı bırakın.

Eksiksiz ve kapsamlı yeni bir hikaye, ekstra mücadeleler, Spider-Man evrenindeki yeni müttefikler ve düşmanlar, ayrıca kilidi açılacak ek kostümler içeren üç hikaye bölümüne erişin.

Marvel’s Spider-Man’in PlayStation 5 konsolunun gücü için yeniden düzenlenen görselleri ile hiç olmadığınız kadar muhteşem olun. Eleştirmenlerin favorisi olan bu oyunu güncellenmiş grafiklerle ve çarpıcı, dinamik 4K/HDR ile deneyimleyin. Ayrıca, New York’ta ağ ile salınmayı deneyimleyin ve dinamik 4K/60fps için Insomniac’ın zamansal enjeksiyon özelliğinden yararlanan performans modu ile deneyimli bir Spider-Man olarak savaşın.

60fps ray tracing modu yeni eklendi. Hızlı yükleme: PS5 konsolunun ultra yüksek hızlı SSD donanımı ile Marvel’in New York şehrine hiç olmadığı kadar hızlı girin. Anında büyük aksiyonların içine atlayın ve ‘Peter Parker’ demekten bile kısa sürede şehri hızlıca seyahat edin.

DualSense sayesinde uyarlanabilir tetikler ile Spider-Man’in ağlarını ellerinizde hissedin. Dokunsal Geri Bildirim: Oyunu yepyeni ve inanılmaz sürükleyici bir şekilde deneyimlemenizi sağlayan dokunsal geri bildirimler ile Spider-Man’ın tüm cihazlarını ve cephaneliğini hissedin.

Marvel’s Spider-Man oyununda Marvel’ın New York şehrinin trafiğinden uçan güvercinlerine kadar her şeyini 3D konumsal ses teknolojisiyle duyun. PS5 konsolunun güçlü Tempest 3D AudioTech sayesinde ilk seferinde fark etmediğiniz sesleri fark edin ve tam olarak nereden geldiklerini belirleyin.

Marvel’s Spider-Man serisi

Popüler Marvel Comics süper kahramanı Örümcek Adam’ın yer aldığı yayınlanmış çok sayıda elektronik oyun vardır. Örümcek Adam, bugüne kadar cep telefonlarındaki mobil oyunlar da dahil olmak üzere 15’in üzerinde oyun platformunda görünmüştür.

  1. Spider-Man / 1982
  2. Questprobe: Spider-Man / 1984
  3. The Amazing Spider-Man and Captain America in Dr. Doom’s Revenge! / 1989
  4. The Revenge of Shinobi / 1989
  5. The Amazing Spider-Man / 1990
  6. Spider-Man vs. The Kingpin / 1990
  7. The Punisher: The Ultimate Payback! / 1990
  8. The Amazing Spider-Man 2 / 1990
  9. Spider-Man: Return of the Sinister Six / 1992
  10. Spider-Man and Venom: Maximum Carnage / 1994
  11. The Amazing Spider-Man: Web of Fire / 1996
  12. Spider-Man / 2000
  13. Spider-Man 2: The Sinister Six / 2001
  14. Spider-Man / 2002
  15. Spider-Man 2 / 2004
  16. Spider-Man 3 / 2007
  17. The Amazing Spider-Man / 2012
  18. The Amazing Spider-Man 2 / 2014
  19. Spider-Man / 2018
  20. Spider-Man: Miles Morales / 2020

Editör: Fatih Düz – 04.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Berk Özveri tarafından yazıldı

Liste UstasıMakale YazarıÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Ortaçağ Avrupası’nda Cüzzamlı Olmak

    Sağlıklı ve Pürüzsüz Bir Beden İçin: Kuru Fırçalama