içinde

Drake Kumarda 1 Saatte Tam 27 Milyon Dolar Kaybetti

Striptiz Kulübünde Yaklaşık 1 Milyon Dolar Harcadı

ABD’nin Houston kentinde gerçekleştirilen ve 9 kişinin izdiham nedeniyle hayatını kaybettiği Astroworld Festivali’nde sahne alan şarkıcı Drake’in yaşanan trajedinin ardından eğlenceye gittiği iddia edildi.

Independent’in haberine göre; Drake, Houston’daki bir striptiz kulübünde yaklaşık 1 milyon dolar harcadı. Rapçi Drake’in arkadaşı olduğu belirtilen DJ Akademiks’in sosyal medya hesabında, 9 Kasım’da paylaştığı videoda birçok kadının nakit paraları topladığı görülüyor.

Videoyu çeken kişi parayı sayan kadınlardan Drake’e teşekkür etmelerini istediğinde hepsi bir ağızdan “Teşekkürler Drake” diyerek karşılık veriyor.

Kumar Yayını Yaptı

Kanadalı ünlü rapçi Drake canlı yayında oynadığını ve binlerce kişisin izlediği kumarda bir saat içinde 27 milyon dolar (Yaklaşık 480 milyon TL) kaybetti.

Yayın boyunca 230 bin izlenmeye ulaşan Drake, Twitch’te anlık olarak en yüksek izleyici sayısına (112 bin) ulaşarak da rekor kırdı.

Drake, “Bu benim ikinci yayınım henüz kazanmadım ama kazanacağım” sözlerine yer vererek canlı yayını sonlandırdı.

Drake, Formula 1 İspanya Grand Prix’sinde F1 pilotu Charles Leclerc’in birinci olamaması üzerine oynadığı bahis sonrası yaklaşık 4 milyon TL (300 bin Kanada doları) kaybetmesiyle de gündeme gelmişti.

Editör: Melike Bay – 17.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Melike Bay tarafından yazıldı

Liste UstasıMakale YazarıTestçiModeratörYorumcuÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Jennifer Lopez ve Ben Affleck Las Vegas’ta Evlendi!

    Ertuğrul Gazi’nin Gerçek Babası