içinde

MuhteşemMuhteşem

Haftanın Tarot Kartları | 12-18 Eylül

12 EYLÜL PAZARTESİ  

Günün kartı: Asılan Adam 🪢

Günün kelimesi; Durgunluk

Günün enerjisi; Hareketli bir süreci durdurmaya ya da askıya almaya davet edicidir. Bu dönemde önemli kararlar vermemek ya da gidişatın hızını arttırmamak kişinin yararına olacaktır. Bize “dur, bekle, acele etme” der. Bu kart belirdiğinde kendimize zaman kazandırabiliyorsak kazandırmalı ve bu ertelemeleri yapmalıyız. Çünkü istediğimiz şeyi elde etmenin henüz zamanı değildir. Olgunlaşma sürecinin henüz tamamlanmadığı ve amacımızın hazır olmadığını da bize hatırlatır. Bazen beklemek yapılması gereken en doğru şeydir.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Yay; Kendinizi lider gibi hissedebilirsiniz, çevrenizdeki insanlara yol gösterme konusunda son derece etkili olacaksınız. Planlarınızın son derece yolunda gittiğini ve hayallerinizin sağlamlıkla gerçek olmaya başladığına şahit olabilirsiniz.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; Bir işbirliği durumu olabilir. Tecrübeleri ve uzmanlık alanları farklı olan kişilerle bir ortamda aynı amaç için buluşabilirsiniz. Bu yolların kesişmesi aslında kaderde önemli bir olaydır. Bu buluşmanın sonunda herkesin memnun olacağı bir alışverişin gerçekleşmesi olasılığı olabilir. İş motivasyonu konusunda kendinizi daha güçlü hissedip yeni işlere atılabilirsiniz.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; Size acı veren bir durumdan farkındalıkla kurtulabilirsiniz. Her güçlüğün aynı zamanda içinde çözümünü de barındırdığına şahitlik edeceksiniz. Size sıkıntı veren bir durumla ilgili duygularınızı dile getirecek bir konuşma yapabilirsiniz.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; Enerji olarak motivasyonunuzun çok yüksek olduğu bir gün olacak, hatta kendinizi dünyanın zirvesindeymiş gibi bile hissedebilirsiniz. Bir çabanızın hasadını alıp bu durumu dostlarınız ve yakınlarınızla kutlayabilirsiniz. Şükran duygunuzu biraz daha yoğun hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlardan işinizle ilgili yardım ve destek görebilirsiniz.

13 EYLÜL SALI

Günün kartı: Ölüm ⚰️

Yıkım kartıdır, sahip olduğumuz bir şeyleri yıkar, siler süpürür ve yenisinin hayatımıza girişi için yer açar. Hayatımızda yaptığımız en büyük temizliklerin simgesidir. Bu ayrılık bazen çok istediğimiz bir şeyden vazgeçmeye de delalet edebilir. Yeni gelene yer açmak için eskinin yok edilmesidir. Her nasıl bir binanın üstüne başka bir bina yapılamaz ise burada bize yapmaya çalıştığı yeni bir bina dikmek için eskisini tamamen yıkıp yok etmekten başka bir şey değildir. Evet, bu ayrılık acı vericidir fakat hayatta ilerleme sağlamak için gereklidir.

14 EYLÜL ÇARŞAMBA

Günün kartı: Denge ⚖️

Güne kelime bırak; Hareket, Deneme, İyimserlik

Güne numerolojik bakış; 14 sayı, 1 sayı ve 4 sayısından oluşur. Bu sayıların her ikisinin de kendi içinde bütünleşik enerjileri içerir. 1 sayısı yeni başlangıçların sayısı, inisiyatif, başarı ve yerine getirme olmakla birlikte; 4 sayısı gerçeği, bütünlüğü, ilerlemeye yönelik çalışmaları ve hedeflere ulaşmayı sembolize eden bir sayıdır. Bu iki sayının bir karışımı olarak, 14 sayı uyum ve dengeyi sembolize eder.

Güne tavsiyem; Hayatımızın iyi yönlerinin keyfini çıkarırken, kötü ve pasif davranışlarımızı törpülememiz gerektiğini unutmayalım.

Günün enerjisi; Korkularımız ya da bir türlü bizi rahat bırakmayan duygu ve düşüncelerimizin yansımasıdır. Halledilemeyen bir sorun ya da bir türlü aklımızdan çıkmayan bir şeyler dengemizi bozmakta ve dolayısıyla iç dünyamızı rahatsız etmektedir. Kişi iç dünyasını rahatsız eden sorunun kaynağına inerek çözüm bulmalı ve bu sorunla artık vedalaşmalıdır. Çünkü bu kart bizi rahatsız eden her ne ise ona artık veda etmemiz gerektiğini de bize söyler. Elden çıkması gereken şey her ne ise ona hoşça kal demeli ve bizi terk etmesine izin vermeliyiz.

15 EYLÜL PERŞEMBE

Günün kartı: Şeytan 😈

Güne sorum; Yanlış yol olabilir mi?

Güne tavsiyem; Hırs haline getirmeyip, takıntı yapmadığın başarı avucunun içinde olacaktır. Gücünü doğru kullanmalısın.

Günün taşı; Tektite (bütünlük, etki)

Günün enerjisi; Güvenlik ve para ihtiyacımız bizi esir almamalıdır. Arzu ve korkularımızın hayatımızdaki gücü ile yüzleşeceğiz. Kötülük ve haksızlıklarla karşılaşıp, kötülüğün de hayatın bir parçası olduğunu öğrenebiliriz. İhtiras, bencillik, egoizm, kibir, nefret, intikam, şiddet gibi şeytani duygular hayatımızı olumsuz yöne sürükleyebileceğinden bu duyguların ruhumuzdan terk edilmesine karşı uyarı veren bir gün olabilir. Bu duygular beslendikçe daha da güçlenecek ve çoğalacaklardır ve bu yüzden bu duyguları iç dünyamızdan çıkartmamız gerekmektedir. Var olan gücümüzü takıntı haline getirip fanatikleşmeden kullanmamız gereken bir gün yaşayacağız.

16 EYLÜL CUMA

Günün kartı: Kule 🗼

Güne sorum; Her son bir başlangıç değil mi?

Güne tavsiyem; “Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir.” diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Günün kaçınılması gerekeni; Hırs, Hayalperestlik

Günün enerjisi; Güven duygumuzu kaybetmemizle alakalıdır. Belki de en güvendiğimiz yerden kırılacağız. Sahip olduğumuz bir şeyi kaybetmemiz ve kendimizi ve yaşadığımız çevreyi güvensiz hissetmemiz doğaldır. Bu değişimi yaşadığımız yerde ya da kendimizi en güvende hissettiğimiz yerde de yaşayacak olabiliriz. O kadar ani olabilir ki değişimden kaçma fırsatı bile bulamayabiliriz. Bina üstüne bina yapılmaz, öncelikle eski binanın tamamen ortadan kaldırılıp arazinin yeni bina için uygun hale getirilmesi gerekir. Yaşanacak durum acılı bir değişimin simgesi de olsa gelecekteki bir hediyenin de müjdecisidir.

17 EYLÜL CUMARTESİ

Günün kartı: Yıldız 💫

Günün taşı; Fluorit (mutluluk), Ametist (korku ve uyumsuzluğu engeller)

Güne kelimelerim; Ferahlık, Rahatlık

Güne olumlamam; Umut tükenmiş gibi görünse de ikinci şans her zaman vardır. “Sarah Jio”

Güne tavsiyem; Bizleri etkileyen bazı yıldızlar dışarıda değil, içimizdedir.

Günün enerjisi; Yenilenen enerji, yeni bir umut ışığı doğması ve iyileşme sürecinin başlamasıyla ilgilidir. Tekrar canlanmaya, hiç yoktan birden içimizde beliren ilhama, kaybolan enerjinin yeniden kazanılmasına ve umut verici bir dönemin de başlangıcına işaret eder. Eskiye dair ne kadar acı ve umutsuzluk varsa bu negatif duygularla artık vedalaşma vakti gelmiştir. Aynı zamanda ruhun ve bedenin tüm negatif düşünce ve hastalıklardan da arındırılmasının müjdecisidir. Maddi ya da manevi temizliğin hayatımızda cereyan ettiğinin habercisidir. Geçmişe bir set çekip geleceğe bakma vakti gelmiştir. Bu vedalaşma sağlıklı ve faydalı bir vedalaşmadır ve diğer bir tabirle bir içsel temizliktir.

18 EYLÜL PAZAR

Günün kartı: Ay 🌕

Günün taşı; Aytaşı (İçgörü, Sezgi, İlham, Meditasyon)

Güne kelime bırak; Korkularla yüzleşmek

Güne olumlamam; İstediğin şeyin olmasına ne kadar az kalmışsa, sınavın o kadar zor bir yerindesindir.

Güne tavsiyem; Korku ve karanlığınızla yüzleşmelisiniz.

Günün enerjisi; Amacımıza ulaşmak için bize sevimsiz gelen yoldan geçmek zorundayız. Gideceğimiz yola başlarken ilk önce korkularımızla yüzleşmeli ve onları yenmeliyiz. Karanlıkta kaybolmuş gibiyiz ve netliğe ihtiyaç duyuyoruz. Bu durumda kendimizi güvensiz hissedeceğiz ve tek rehberimiz içgüdülerimizdir. Bu yola başlamayı ertelemek yerine bir an önce başlamalı ve bitirmeliyiz. Bu yolun sonunda amaçlarımız ve hayallerimiz bulunmaktadır.

Editör: Zehra Garipli – 12.09.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Hangi İsim Gelecekteki Kızına Ait?

    Harley Quinn’in DCEU’daki Geleceği Belli Oldu