içinde

MuhteşemMuhteşem

Haydi Çabuk! Merkür Geri Hareketi Başlıyor

Merkür Retrosunun Burcuna Etkisi

Merkür Geri Hareketine Başlıyor..!

10 Eylül – 3 Ekim tarih aralığında Merkür Terazi burcunda geri hareket edecek. Bu süreçte özellikle ilişkiler ve ortaklıklar konusunda stresli durumlar oluşabilir.

İçsel gezegenlerin geri hareketi günlük hayatımızı ve yaşam kalitemizi etkiler. Merkür geri hareketi geçmiş konularla ilgili olan sıkıntıları iyileştirmektir. Bu dönemde zihininize ufak bir mola verin.

Peki gündemdeki sıkıntılar ne olacak kısmına gelecek olursak;

İletişim problemleri

Teknolojik arızalar

Seyahat gecikmeleri

Kayıp eşyalar

Geçmişte kalan kişilerle iletişime geçilip ve onlarla ilgili bir takım görüşmeler sağlanabilir

Geçmişten gelen iletişimle ilgili sorunları çözmek adına önemli bir zaman dilimi

Geçmişle alakalı yüzleşmeler ve kayıplar gerçekleşebilir

Elektronik posta, mesaj, arama gibi durumlara dikkat! Tekrar okuyup doğru kişiye doğru mesajı, aramayı gerçekleştirme konusunda farkındalığınız yüksek olsun

Herhangi bir tartışma esnasında olabildiğince sakin kalmaya özen gösterin

Bu süreçte herhangi bir elektronik eşya alınması tavsiye edilmez

Varolan elektronik eşyalar da bir takım sıkıntılar ve bozulmalarla karşı karşıya kalabilirsiniz

İlişkiye başlamak yerine o kişiyi tanımakla ilgili adımlar atabilirsiniz

Dilerim bu süreç farkındalığınız arttırmanıza vesile olur.

Merkür Gerilemesinin Burçlara Göre Etkileri;

Burç ve yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim;

Koç: Yeni bir iş ortaklığı gündem de olabilir bu süreç konuyla ilgili görüşmelerin sağlaması için çok uygun gibi fakat imza olayları için dikkatli okuyup imzalamanızı tavsiye ederim.

Boğa: İşyerindeki sıkıntılar bilinçaltınızda büyüyebilir, geçmişte eksik yapılan işler önünüze sürülebilir, geçmişteki bir rahatsızlığınız tekrarlanabilir, iş arkadaşlarıyla ilgili yanlış anlaşılmalar gündem de yer alabilir.

İkizler: Aşk ve çocuklarla ilgili iletişim problemleri. Buarada geçmiş aşklar kapınızda olacak gibi duruyor.

Yengeç: Patron ve otorite figürleri ile ilgili bir takım iletişim sorunları gündeme gelebilir, aile içi yanlış anlaşılmalardan kaynaklı gerginlikler.

Aslan: Yakın çevreyle ilgili iletişim problemlerine dikkat, varsa geçmişte bir küslük bir adım atabilir veya atılan adıma olumlu bir yaklaşım sergileyebilirsiniz.

Başak: Harcamalara dikkat. Yeni bir borçlanma konusuna girmek için biraz daha düşünün derim, belki geçmişte unuttuğunuz ödemeler kapınızı çalabilir.

Terazi: Dış görünümüzle ilgili radikal değişiklikler mutsuz edebilir, ani davranışlarınız yanlış anlaşılmaya müsait olabilir, ikili ilişkiler de bir takım yanlış anlaşılmalardan kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Akrep: Geçmişe gidip düşünme, içe kapanma, rüyalarla gelen mesajlar, gündem de olabilir. Kendinizi biraz daha yoga, meditasyon, şifa olaylarına vermeniz olası bir durum.

Yay: Yaptığınız planlarda bir takım aksaklıklar söz konusu olabilir, beklediğiniz gelirlerde gecikmeler oluşabilir, arkadaş ortamınızda yanlış anlaşılmalara açık bir süreçtesiniz.

Oğlak: Çalıştığım işte artık önümü göremiyorum diyorsanız görüşmeler sağlanabilir ama imza olayına girilmese iyi olur. Geçmişte kalan işleri biran önce bitirin derim.

Kova: Seyahat esnasında eşyalarınıza sahip çıkın, dava süreçleri gündemde, başlamayı düşündüğünüz eğitimi biraz daha araştırın.

Balık: Maddi konularla ilgili imzalarda dikkatli olmanızı, imzaladığınız evrakları iyice okumanızı tavsiye ederim.

HAYALLER Mİ? HAYATLAR MI? Kısmına gelince haber ver!

💟10 Eylül saat 12.59’da Balık burcunun 17 derecesinde bir Dolunay meydana gelecek.

⏺Dolunay: Ay-Güneş karşı karşıya gelir. Artık bir dönemin kapanışı anlamına gelir.

⏺Neptün: ilahi olanla aracısız bağlantı, manevi alanımız.

⏺Doğum haritanızda Balık burcu hangi alanı etkiliyorsa o alan tetiklenecek.

➡Yaniii neler olacak; daha fedakar olma, hayal gücümüz devrede olacak, sezgilerimiz kuvvetli ve gelecekle ilgili yön gösterici nitelikte olacak. Uzun süredir yanıtını aradığımız soruların yanıtları önümüze gelecek, sonuçta ilahi olanla bağlantı kuvvetlenecek. Kararlarımız da gerçekçilikten ziyade, duygusal karar vermeye meyilli olacağız. Çevremize maddi/manevi desteklerde bulunabiliriz. Biraz daha acılara ortak olma, şifa verme süreci diyebiliriz. Manevi konular artık daha görünür ve gösterilir olacak. Yalnız kalmaya, kafa dinlemeye daha çok ihtiyaç duyacağız. Rüyalarımız haberci nitelikte olup, içsel olarak sürekli bir denge arayışı içerisinde olabiliriz. Derece itibariyle analitik bir açıda olduğundan dolayı düşüncelerimiz, kararlarımız, hissettiklerimiz konusunda kendimizi sıkışıp arada kalmış gibi hissedebiliriz. İçsel gerginliğimiz artabilir, detaylarda boğularak denge kurmada zorlanabiliriz, otorite figürlerine meydana okuma güç kullanma oluşabilir, ticaret yapanlar bu ara zorlanabilirler, hukuksal konuları olanlar biraz mücadeleli dönem geçirebilirler. Emek verilen konuların hasat zamanı olarak da düşünebiliriz. Merkür’ün pozisyonundan dolayı bu süreçte alınan yeni kararların kalıcı olamayacağından dolayı içe çekilerek kendinize ve ruhunuza iyi gelecek durumlara yönelerek geçirmenizi tavsiye ederim.

*️⃣Artık kendini kurban etmekten ve kurban rolü oynamaktan vazgeçme, defteri kapatma zamanı geldi.

⏺Sağlık: ayaklarda burkulma, bilek sorunu, incilme vb. durumlara dikkat.

⏺Dilerim farkındalığınızın artıp, sonuçlarının sizin ve bütünün hayrına olduğu bir süreç olur.

10 Eylül tarihinde Balık burcunda gerçekleşen Neptün’yen dolunayın burçlara göre etkileri;

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim.

♈️Koç: Bilinçaltı, hayaller, ruhsal ihtiyaçlar, korku, endişe, duyduğunuz güvensizlik, maddi/manevi hapisler, darlık ve kısıtlanmalar. Genel sağlığınız ve ruhsal sağlığınızla da ilgilenmeniz; şifa, terapi gibi arınma çalışmaları yapmanız mümkün.

♉️Boğa: Çevrenizdeki ilişkileriniz, arkadaşlıklar, sosyal çevre içindeki çalışmalar, dernekler, umutlar. Duygusal anlamda yoğun olacağınız bu dönemde sosyal çevrenizle ilgili kararlar alabilirsiniz.

♊️İkizler: Meslek, sosyal statü, bireysel başarı, meslek kariyeri, statü. Aileniz, ebeveynleriniz ile ilgili konularda sizi etkileyebilecek önemli durumlar yaşayabilirsiniz.

♋️Yengeç: Yurt dışı, yolculuk, hukuk, inançlar, hayata bakış açısı. Yaratıcılığınızla birlikte hedeflerinize odaklanmanız size fayda getirecektir.

♌️Aslan: Ölüm ve yeniden doğum, tecrübeler, nafaka, borç, miras. Ruhsal veya bedensel sağlığınız için bazı şifa çalışmalarına yönelebilirsiniz.

♍️Başak: Ortaklık, evlilik, sevgi, insanlara bakış açısı, yazılı/sözlü anlaşma. Evlilik kararı alabilir veya ortaklı işlere girebilirsiniz. Evliyseniz, eşinizle birlikte evliliğinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

♎️Terazi: Gündelik hayat, rutin işler, sağlık, kişisel gayretler, evcil hayvanlar. Bir iş beklentiniz sonuçlanabilir veya çalışma düzeninizde bazı değişiklikler olabilir. Sağlık konularında hassasiyetler ortaya çıkabilir.

♏️Akrep: Aşk, şans, çocuklar, borsa, sanat, keyif amaçlı yapılan işler. Sanatsal anlamda yaratıcılığınızın güçlü olduğu bir dönemdesiniz. Hayallerinizdeki ilişkiye kavuşabilirsiniz.

♐️Yay: Aile, ebeveynler, duygusal kökenli ben olma inancı, sahip olma. Daha duygusal bir dönemdesiniz ve aile içi ilişkiler bu dönemde sizin için çok önemli olacaktır.

♑️Oğlak: İletişim, haberleşme, yakın çevre, kuzenler, internet vasıtasıyla yapılan işler, medya. Sezgilerinizi dinlerseniz çok önemli farkındalıklar elde edebilirsiniz.

♒️Kova: Kazanılan para, değer duygusu, maddi kayıplar, ticari yetenekler. Gelirleriniz, kazançlarınız ve bütçeniz konusunda bazı önemli farkındalıklar kazanacaksınız.

♓️Balık: Kişilik, karakter, hayata bakış açısı, kendini ispat tarzı, dışarıdan gelen etkilere tepki tarzı. Bedensel sağlığınıza, beslenmenize ve bağışıklığınız dikkat etmeniz gerekiyor. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

📌Etkileneceğiniz temaları başlıklar halinde sıraladım. Bu dolunay Neptün’yen bir etki verecek, o yüzden artık feda etme duygusundan vazgeçme zamanı olsun. İletişim gezegeni Merkür’de dolunay zamanı geri hareketine başlayacak. Gökyüzü sizi destekleyip, biraz ruhunuza yönelmenizi istiyor.

Editör: Sümeyye Özmen – 11.09.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Tahtsız Padişah Şehzade Mustafa’nın Eşleri

    Evet, Hayır Testine Göre Sen Hangi Makarna Çeşidisin?