içinde

HavalıHavalı

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler: 22 Temmuz

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler: 22 Temmuz

Çıkış Yok

22 Temmuzda sinemada gösterime girecek olan film 1 saat 33 dakikadır. ABD filmidir. Tme films imzalı filmin yönetmenliğini Sophia Banks yapmış John Collee ve Jinder Ho tarafından yazılmıştır. Gerilim ve aksiyon türündedir. Oyuncular; Michelle Monaghan, Lucy Barett, Jason Clarkedir. Film, CIA ajanı Abbynin hapisteki mücadeleleri ve hayat hikayesini ele almaktadır.

Sihirbazlar Akademisi

Orijinal adı The Academy Of Magictir. Animasyon türündedir. 86 dakikadır. (1 saat 25 dakika) yönetmen ve senarist bir böceğin yaşamını yazan Jorgan Klubiendir. Konusu Auor, çocukların olduğu sihirbazlar akademisine gönderilir. Auor özel yeteneklere sahip bir çocuktur. Akademide Auor ve arkadaşlarının yaşadığı maceralar, olaylar anlatılmıştır. Başrol oyuncusu Laura Stahl’dir.

Zehşin: Cin-İ Musallat

22 Temmuzda gösterime girecek olan filmin süresi 67 dakikadadır. Adından da anlaşılacağı gibi korku türündedir. Yönetmenliğini ve senaristliğini İlker Tuncay yapmıştır. İlker Tuncay, daha önce bu filme benzer filmler yazmıştır. Engin Kahya, Gökçen Derbeder, Gürkan Erduvan başrol oyunculardır. Konusu ise Esra’nın babasının ölümü üzerine köyüne geri dönme hikayesini anlatmaktadır.

Öksüz Kız: Bir Türk Masalı

Özen Film imzalı film, 1 saat 6 dakikadadır. Animasyon türündedir. Yönetmen koltuğunda Binbir Gece Masalları ile Bir Annenin Feryadı adlı filmlerin yönetmenliğini yapan Ali Osman Emir Osmanoğlu oturmuştur. Senaryosunu ise Ekrem Bektaş’a aittir. Film, Külkedisi masalını anlatmaktadır.

Kehanet: Ayasofya

Korku, gerilim türündedir. 1 saat 31 dakikadan oluşmaktadır. Mustafa Fırat tarafından kaleme alınmıştır. Yönetmen Fatih Hasanoğlu’dur. Hasanoğlu, filmin hem yönetmenliğini yapmış hem de oyuncu kadrosunda yer almıştır. Diğer oyuncular, Halil Kumara ve Mustafa Aktır. Fatih ve Muhammed adlı kişiler normal olmayan olayları araştırmalarıyla konu gelişir.

Tanah

Korku türündedir. Yönetmen ve senarist Mert Can Kesimdir. Asi Güner, Almina Kahraman, Ömersan Yemişçioğlu oyunculardır. Ebru adlı genç bir kadının bir ayrılık yaşamasıyla şehirden ayrılmaya karar verir. Bunun üzerine Leyla isimli arkadaşının önerisiyle bir kasabaya gider. Ebru’nun kasabada yaşadığı olaylar filmin konusudur.

Editör: Fatih Düz – 22.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Hüsne Sürmelioğlu tarafından yazıldı

Makale YazarıTestçiEmoji BağımlısıYorumcuÖncüVideo YapımcısıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Bakalım Olaylar Karşısında Aşırı Tepkiler Veriyor Musun?

    Disney Animasyon Filmlerinden En Güzel Şarkılar