içinde

HavalıHavalı MuhteşemMuhteşem KomikKomik

İntikam Dövmesi😬

MTV programlarının ne kadar aşırıya kaçabildiğini hepimiz biliyoruz ancak – eğer daha önce duymadıysanız- bu programı öğrendiğinizde ağzınız açık kalacak. “How Far Is Tattoo Far?” programına sadece çok cesur ve biraz da deli insanların katılabildiği kesin.

Programa arkadaşınız, sevgiliniz veya bir aile üyenizle katılabiliyorsunuz. Aslında sizden beklenen oldukça basit:

Birlikte katıldığınız kişi için bir dövme tasarımı seçiyorsunuz ve bu dövme arkadaşınıza gözleri kapalı bir şekilde yapılıyor.

Yalnız bir şart var!

Aynı şekilde birlikte katıldığınız kişi de sizin için bir dövme tasarımı seçiyor ve sizin de gözleriniz kapalıyken dövme uygulanıyor. İki katılımcı da dövmeler bittikten sonra gözlerindeki bandı çıkarıp sırayla tasarımları görüyorlar. İlk şok ve yüzleşme kısmı programın en can alıcı kısmı.

Elbette tahmin edersiniz ki bu programa genellikle en yakın iki arkadaş katılmıyor.

Aldatan eski sevgililer, arası bozulan aile üyeleri, birbirinin arkasından konuşan düşman arkadaşlar  ve daha nicesi programda görülen tipik katılımcı profilleri. Haliyle tasarlanması istenilen dövmeler de birbirinden korkunç, tiksindirici ve intikam dolu. İnanması güç ama gerçekten bunu yapıyorlar!

Öyle ki programdaki tasarımları burada paylaşmak imkansız.

Tek bir istisna aşağıda gördüğünüz evlilik teklifi dövmesi olabilir.

Birçok insanın böyle bir dövmeyi bile istemeyeceği kesin ama en azından gerçekten sürpriz bir teklif olduğuna hepimiz ikna olabiliriz.

Editör: Fatih Düz – 11.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Taraftar

Mila tarafından yazıldı

❝Zaten dünyada pek başarı kazanacak yetenekler yoktu bende; hep beceriksizlik yapıp duracaktım nasıl olsa.❞

Liste UstasıMakale YazarıTestçiÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Ünlüler Rönesans Tablosu Olsaydı Nasıl Görünürdü?

    Sen Hangi Fantastik Karaktersin?