içinde

MuhteşemMuhteşem

Uyarlama Türk Dizileri

İlgi çekici konularıyla seyircilerin büyük beğenisini toplayan türk dizilerinin esin kaynaklarına kısa bir göz atalım..

Editör: Fatih Düz – 12.06.2022

#1 İNNOCENT DEFENDANT – MAHKUM

Mahkum dizi konusu: Fırat Bulut, İstanbul Adliye'sinde görevli bir cumhuriyet savcısıdır. Başarılı bir savcı olan Fırat, eşi Zeynep ve beş yaşındaki kızı Nazlı'yla mutlu bir hayat yaşar. Ancak bir gün uyandığında son dört ayda olanları hiçbir şekilde hatırlamadan kendisini cezaevinde bulur. En son anısı, kızının doğum gününü kutladığı gecedir. Şok ve dehşet içinde, karısını ve kızını öldürmekle suçlandığını fark eder. İkinci duruşması yaklaşmaktadır ve müebbet cezasına çarptırılmıştır. Karısını ve kızını gerçekten öldürmüş müdür?

#2 CUNNING SINGLE LADY – AŞK MANTIK İNTİKAM

Aşk Mantık İntikam dizi konusu: Babasının maceraperest ticaret hayatı yüzünden iflaslarla, hacizlerle dolu bir çocukluk geçiren Esra, babasına çok aşık olan annesinin bu aileyi ayakta tutmak için ne kadar uğraştığına tanık olmuştur. Aşk buysa ben yokum diye düşünen Esra, kendisini çok seven, güvendiği biriyle evlenmeyi kafasına koymuştur.

#5 BOYS OVER FLOWERS – GÜNEŞİ BEKLERKEN

Güneşi Beklerken dizi konusu: Demet (Ebru Aykaç) ve Zeynep (Hande Doğandemir), Bursa'nın Gölyazı ilçesinde mütevazı bir hayat süren anne-kızdır. Demet'in terzi dükkanında işler umduğu gibi gitmez ve elinde avucunda ne varsa kaybeder. Bu sırada İstanbul'dan Demet'e bir dost eli uzanır. Bu çocukluk arkadaşı Jale'dir (Deniz Türker).

#6 FATED TO LOVE YOU – NO: 309

No: 309 dizi konusu: Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Yazar

Melis Demir tarafından yazıldı

TestçiListe UstasıMakale YazarıAnketörÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Benjamin Button etkisi ile insanlar yaşlıyken de gençleşebilir!

    Efsane İkili Yıllar Sonra Müze Açılışında Bir Araya Geldi