içinde

MuhteşemMuhteşem ÜzgünÜzgün

Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor!

Geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu 2007 yılında hayatını kaybederek herkesi üzüntüye boğan Barış Akarsu’nun hayatı beyaz perdeye taşınıyor!

Ne olmuştu?

1979 tarihli Amasra doğumlu Barış Akarsu, 2004 yılında katılmış olduğu ”Akademi Türkiye” adlı şarkı yarışmasında ün kazanarak, Merve Sevi ile başrolü paylaştığı ”Yalancı Yarim” adlı dizide yıldızını parlatmıştı. Birbirinden başarılı şarkılara imza atan sanatçı, film çekimi için gitmiş olduğu Bodrum’da geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybederek yediden yetmişe herkesi yasa boğmuştu.

Merhum sanatçının hayatını sinema severlerle buluşturacak ”Barış Akarsu Merhaba!” filmi gündemdeyken, oyuncuların okuma provalarına başlamış olduğu konuşuluyor çünkü filmin çekimlerinin önümüzdeki hafta başlaması söz konusu.

Mert Dikmen’in yönetmen koltuğuna oturucağa filmde , Barış Akarsu’nun hayatından üç dönem kesitler aktarılacağı söyleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Barış Akarsu’yu canlandıracak olan İsmail Ege Şaşmaz, merhum sanatçının babası rolüne hayat verecek Hüseyin Avni Danyal, kardeşini Aslıhan Kapanşahin, yakın arkadaşlarını Aytaç Uşun ile Burak Satıbol, dedesini Metin Coşkun canlandıracakken, sevgilisini Aslı Bekiroğlu canlandıracaktı. Fakat değinilmesi gereken bir detay ise Aslı Bekiroğlu’nun yapmış olduğu talihsiz bir açıklama sonucu kuvvetle muhtemel filmden çekileceğidir.

Filmi kaleme alan isimler Mert Dikmen ile Can Anar olurken, yapımcılığını da Özgür Tari üstleniyor.

Editör: Fatih Düz – 12.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Yazar

Melis Demir tarafından yazıldı

TestçiListe UstasıMakale YazarıAnketörÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Daha fazla yorum yükle

    Güne Astrolojik Bakış | 04.06.2022

    Ortaçağ Avrupası’nda Cüzzamlı Olmak