içinde

MuhteşemMuhteşem

Haftanın Tweetleri

Haftanın en viral ve komik tweetleri sizlerle…

Editör: Fatih Düz – 12.06.2022

#6

Şevval on Twitter: "Metroda kız nişanlısıyla telefonla konuşurken kriz geçirdi resmen çünkü yarın kınaları varmış ama adam daha damatlık almamış. / Twitter"

Metroda kız nişanlısıyla telefonla konuşurken kriz geçirdi resmen çünkü yarın kınaları varmış ama adam daha damatlık almamış.

#10

A.Orkun Ercengiz🇹🇷 on Twitter: "Sanatçının düşüncelerini ifade etmesinden daha doğal bir şey olamaz.Sesini ve sanatını beğendiğim @MelekMosso 'yu Burdurumuza davet ediyorum.En kısa zamanda sizi bölge halkımızla buluşturmam için inanılmaz bir talep alıyorum.Demokrat bir kentte gençlerle buluşmaya ne dersiniz? pic.twitter.com/3NXKPlRfAH / Twitter"

Sanatçının düşüncelerini ifade etmesinden daha doğal bir şey olamaz.Sesini ve sanatını beğendiğim @MelekMosso 'yu Burdurumuza davet ediyorum.En kısa zamanda sizi bölge halkımızla buluşturmam için inanılmaz bir talep alıyorum.Demokrat bir kentte gençlerle buluşmaya ne dersiniz? pic.twitter.com/3NXKPlRfAH

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Berk Özveri tarafından yazıldı

Liste UstasıMakale YazarıÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Modernizm ve Postmodernizm Kuramlarının Karşılaştırılması

    Girişimci Kadınlara Yönelik İş Fikirleri