içinde

KızgınKızgın İnanılmazİnanılmaz ÜzgünÜzgün HavalıHavalı MuhteşemMuhteşem KomikKomik

Wednesday Oyuncusu Hakkında Çirkin İddialar!

Netflix‘in Wednesday‘i başarıdan başarıya koşarken meğerse dizinin Xavier’i kızlardan kızlara koşuyormuş! Hem de 18 yaşından küçük kızlara!

Kanada, Toronto’da yaşayan Wednesday yıldızı Percy Hynes White, iddialara göre reşit olmayan kızları sarhoş ederek ilişkiye giriyormuş. Partilerine davet ettiği 18 yaşından küçük kızlara içki ve uyuşturucu vererek onları bilinçsiz duruma getirip cinsel ilişkiye giriyormuş. Daha sonra da kızların rızası olmadan onlara kendisinin çıplak fotoğraflarını yolluyormuş.

Geçtiğimiz günlerde Twitter‘da White’ın kurbanlarından biri Twitter’da öne çıkarak 21 yaşındaki Wednesday oyuncusunu tecavüzcü iddialarıyla suçladı. Bunun üzerine Twitter’da binlerce kullanıcı bu paylaşımı görüp hızlıca internette yaymaya başladı. İddialar büyüyüp yayıldıktan sonra ise Percy Hynes White Instagram hesabının yorum kısmını kapattı.

21 Yaşındaki Oyuncu Hakkındaki İddialar:

“Percy Toronto’da yaşıyor ve aşağı yukarı 15 yaşlarından beri o ve arkadaş grubunun “avcı” olmaları, kızları ilişkiye girmeleri ve çıplak fotoğraflar göndermeleri için kandırmalarıyla biliniyorlar. Kız arkadaşlarına, kızlara ve genel olarak insanlara baskıcı, kaba ve tacizci hareketler sergiliyorlardı. Biraz büyüdükten sonra bodrum katında arkadaşlarıyla birlikte, kendilerinin seksi olduklarını düşünüp, kızları kendileriyle ilişkiye girecek kadar sarhoş etmeyi planladıkları partiler düzenlemeye başladılar. Ayrıca kendilerinin de sarhoş oldukları hakkında yalan söylüyorlardı. (Bildiğim kadarıyla) en az 17-20 yaşlarındayken, o zamanlar 13/14 yaşlarında olan arkadaşımın peşine düşüp, sarhoş ederek ilişkiye girerdi. En son ilişkiye girdiklerinde arkadaşım 16, Percy ise 20 yaşındaydı. Ben çok sarhoşken, o partilerden birinde bana da saldırdı. Birçok arkadaşımı köşeye sıkıştırdı, baskı kurdu ve saldırdı. Hakkında tecavüz iddiaları var ve kurbanlarına gülüp, rızaları olmadan kızların çıplak fotoğraflarını internette yayınlardı.”

“16 yaşındaki arkadaşımı, benim aşırı doz almamla uğraşırken onunla ilişkiye girmesi için kandırdı. “Kendi haline bırak, kimin umurunda? Gel, ilişkiye girelim,” dedi ve arkadaşım da gitti.

“Son olay Percy’nin suçu değildi ama yine de bu olay onun ne kadar b*ktan bir karakteri, umursamaz olduğu ve reşit olmayan birini ilişkiye zorladığının göstergesi.”

White hakkındaki iddiaların doğruluğu henüz kesin değil. Fakat bu paylaşımdan sonra White’ın kurbanları olduklarını iddia eden birkaç kişiden de paylaşımlar geldi.

“Bu adamın halkın gözü önünde, birçok genç kız tarafından sevildiğini görmek çok acı verici. Bodrum katında tecavüz edilmeme izin verdi ve bu konuda beni aradığında, iyi olup olmadığımla ilgilenmekten çok polis için endişelendi. Sonrasında ise bir tecavüzcüyü annesinin evinde yaşatmaya devam etti.”

Başka bir kurban ise Percy Hynes White’ın arkadaşına gönderdiğini iddia ettiği fotoğrafları ifşaladı.

Bu iddialar karşısında Wednesday oyuncusu sessizliğini halen bozmuş değil. Fakat Instagram hesabının yorumlarını kapatması bu iddialardan haberdar olduğunun bir göstergesi. Bu çirkin iddialar yüzünden Wednesday dizisinin hayranları White’ın diziden çıkarılmasını istiyor. White’ın diziden çıkarılıp çıkarılmayacağı hakkında bir şey demek erken ve Netflix de hala bu iddialara karşı bir açıklama yapmadı.

Editör: Doruk Adakoğlu – 20.01.2023

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Doruk Adakoğlu tarafından yazıldı

Ankara Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. Serbest çevirmen, yazar ve editör.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Dünya’nın En Büyük Uçağından Yepyeni Bir Rekor Daha!

    Uzak Durmanız Gereken 7 Toksik İnsan Tipi