içinde

MuhteşemMuhteşem

Haftalık Astroloji Yorumları ve Tarot Kartları | 19 Eylül – 25 Eylül

19 EYLÜL PAZARTESİ

Ay Yengeç burcunda seyahat ediyor. Sabah uyanmakta biraz zorluk çekebiliriz. Ailemizle, sevdiklerimizle güzel bir şekilde değerlendirebiliriz. Gün genelinde Merkür-Jüpiter olumsuz açısıyla ilişkilerimizde biraz daha ağzımızdan çıkana kulak vermemiz gerekiyor. Tartışmalara ve gerginliklere açık bir gündeyiz. Sağduyulu olmamız zorlaşabilir. Aynı zamanda Güneş-Plüton olumlu açısıyla destek beklenilen her konuda, karizma sahibi, güçlü kişilerden gizli destekler bulunabilir. İşlerinizi büyük bir gizlilik içinde yürütebilirsiniz, gizli anlaşmalar yapabilir, hayatınıza dair gizli özel konulara eğilebilirsiniz. Hayatınızda beğenmediğiniz karakter özellikleriniz veya yaşam alanınızda değiştirmek istediğiniz her türlü konuda değişim yaratmak için uygundur. Akşam saatlerinde Ay’ın Ay Düğümleri, Venüs olumlu açısıyla duygularımızı daha barışçıl, diplomatik, yumuşak, naif bir şekilde göstermeye özen göstereceğiz. Sevdiğimiz insanlarla güzel vakitler geçirebiliriz. Finans ve yatırım açısından da fırsatlarla karşılaşabiliriz. Estetik ve bakım işlerinizi halledebilirsiniz. Alışveriş yapmak adına da son derece uygundur. Gece saatlerinde Ay-Uranüs olumlu açısıyla duygularımız ona bağlı olarak ruh halimiz sürekli bir değişkenlik gösterebilir. Sezgilerinizde güçlenecektir.

Günün kartı Güneş ☀️

Günün astronotu; Eril (Güneş) ve Dişil (Ay) Birleşimiyle Oluşan Bir Hayat

Günün sözü; Karanlığın Sonu Aydınlık

Günün mistiği; Fark etme hali, Bilgelik, Ruhaniyet, Yüksek Yaratıcı Enerji

Günün geneli; Aydınlık, Gerçeklerin Aydınlatılması

Günün tavsiyesi; Başarıya ulaşacağın için umut dolu davranıp, insanlara güvenmeyi öğrenip, geleceğin ne getireceğinden korkmamalısın.

Günün enerjisi; Biraz daha gözününde bulunacağınız bir gün olabilir. Yaşama sevinci tatminkarlık ve mutluluğunuz gözle görülür derecede olacak. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla bir araya gelip keyifli vakitler geçirebilirsiniz. İlişkileriniz açısından da son derece olumlu enerjilerin olacağını düşünüyorum. Dikkat etmeniz gereken nokta, gerçeklerle yüzleşme konusunda karşınıza çıkanları görmezden gelmeden artık ikna olmanız olacaktır. Bir kaç gündür kendinizi şanssız hissettiğiniz günler sona erip şanlı günlere giriş yaptınız. Sevinçli bir haber alabilirsiniz. Yeni bir iş, hamilelik ya da gelecek vadeden bir gelişmenin tohumlarının atılışını müjdeleyen. Kaybolmuş umudunuzu tekrar kazanabilirsiniz.

20 EYLÜL SALI

Ay Yengeç burcunda seyahat ediyor. Çevremize karşı anaçlığımız artabilir. Bugünü daha çok ailemizle geçirmek isteyip, onlarla bir araya gelebiliriz. Yediğimiz ve içtiklerimize dikkat edelim lütfen, midemizle ilgili rahatsızlıklarla karşı karşıya kalabiliriz. Sabah saatlerinde Ay-Neptün olumlu açısıyla son derece hassas ve duyarlı olabiliriz. Sezgilerimiz güçlenip, hayal gücümüz kuvvetli olacak. Her şeyde güzellik ve incelik arayacağız. Kahve falı ve Tarot baktırmak adına da son derece idealdir. Evimizde adaçayı, mum ve tütsü yakabiliriz. Öğleden sonra Ay-Plüton olumsuz açısıyla kadın figürleriyle çekişmeler, duygusal tansiyon, eleştiriler gelebilir. Mücadele edip içsel olarak çok yıpranabiliriz. İlişkilerimizde fazla sahiplenici, kıskanç ve kuşkucu tavırlar ortaya çıkarabiliriz. Gün genelinde Venüs-Uranüs olumlu açısıyla akla hayale gelmeyecek yerlerdeki tanışmalar sayesinde flörtler başlayabilir. İlişkilerde beklenmedik, ani sürprizler meydana gelebilir. Tarz olarak sınırlarınızı ve kurallarınızı aşabilir, sıra dışı, farklı modeller ve tarzlar deneyebilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay-Güneş olumlu açısıyla Jüpiteryen bir etkiymiş gibi kendiliğinden akan fırsatlarla karşılaşabiliriz. Ben her şeyi hallederim, yapabilirim, öğrenebilirim, şans benden yana bir bakıma rahata bağlama durumudur ama bununda ucu kaçtığı zaman bunu daha sonra yaparım başka zaman hallederim deyip erteleme durumunuz olabilir. Yapmayın..! Akıl ve ruh arasında uyumu yakalayabiliriz. Ay 18.56-23.37 saatleri arasında boşlukta seyahat etmeye başlıyor. Sonrasında Aslan burcuna geçiş yapacak. Yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlamak adına son derece uygundur.

Günün kartı Mahkeme ⚖️

İyileştirme, Deneyim, Değişim…

Dikkatlerimizin materyal dünyadan ayrılarak, yüksel tinselliği ulaşmasının gerekliliğini vurgulayan bir gün olabilir. Olması konusunda ısrar ettiğimiz bir konuyla ilgili karşılaşabileceğimiz tehlikelerle yüzleşebiliriz. İçgüdümüz ve dengemizi koruyarak heyecandan ve karışıklıktan uzak durmamız gerekiyor. Bugün tam olarak ne ekerseniz onu biçeceksiniz. İyiye iyi, kötüye kötü..

ATEŞ GRUPLARI: 
Koç – Aslan – Yay;  Eyleme dönüşemeyen fikirlerini süzgeçten geçirebilirsin. Bir konuyla ilgili karar verip artık tarafını belirlemen gerekebilir. Kendin için bir eğitime başlama ile ilgili bir karar alabilirsin. İşin gereği de ilgilenmen gereken bir eğitim süreci olabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; Hesap kitap işlerine yoğunlaşıp, borç yapılandırmasına gidebilirsin. İki farklı işi bir arada ilerletmek zorunda kalabilirsin. Para konusunda son derece şanslı bir günde olduğunu söyleyebilirim. Gözünden kaçan veya unuttuğun bir ödeme karşına çıkabilir. Telaş yapmana gerek yok bununla ilgili yeterli bütçeye sahipsin.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; Kuşkuların artıp içsel çatışma içerisinde olabilirsin, önemli bir konu ile ilgili karar verme konusunda kararsız kalıp zorluk yaşayabilirsin. Bugün biraz daha analitik yeteneklerini kullanman gerekiyor. Emin olmadığım bir durumla ilgili kararını ertelemeni tavsiye ederim.

SU GRUPLARI:
Yengeç – Akrep – Balık; İlişkilerinde son derece sevgi dolu davranabilirsin. Uzun zamandır ertelediğin bir görüşmeyi bugün yapabilirsin. Küs olduğun bir insanla aranızda uzaklaşma ve barış sağlanabilir. Aşık olup bir ilişkiye başlama motivasyonun yükselebilir.

21 EYLÜL ÇARŞAMBA

Ay Aslan burcunda seyahat ediyor. Duygusal olarak övgü ve şov isteyeceğiz fakat kendimiz övgü yapmaktan kaçınacağız. Takdir edilmek isteyip, bir şeyleri dramatize etmeye daha meyilli olacağız. Sabah saatlerinde Ay’ın Merkür-Jüpiter olumlu açısıyla fazlaca iyimser davranışa eğilimli oluruz. Aynı anda birden çok konu ile ilgilenmek zorunda kalabiliriz. Ticarette, eğitimde şans var. Daha iyi nasıl para kazanacağınıza dair fikirler geliştirebilirsiniz.

Günün kartı Dünya 🌍

Günün geneli; Sınırlarından kurtul ve yeni bir düzen kurmaya başla.

Günün aşkına tavsiyem; Başarılı bir sondan sonra yepyeni ufukların açılacağını bil.

Günün işine tavsiyem; Doğru zaman ve doğru yerde doğru iş ilişkisi içinde olduğunu bil.

Günün enerjisi;
Bir döngünün tamamlanmasın, reenkarnasyonun ve yenilenen enerjinin simgesidir. Bu karttaki başarı kazanılmış ve hak edilmiş bir başarıdır. Bu kart girişimlerin başarıyla sonlandırılması ve hayatın dengesinin bulunması ile yakından ilgilidir. Aynı zamanda mutlu son ve bitişin ve bu bitişten duyulan iç huzur, coşku ve sevincin temsilcisidir. Her ne kadar mutlu sonun habercisi de olsa aslında yeni maceralar ve aşılması gereken engellerin de yakın gelecekte karşımıza çıkacağını bize söyleyen karttır. Çok istenilen şey olmuş ve murada erilmiştir. Bazen kazanılan bir sınav, bazen hamilelik haberi, bazen mezuniyet bazen beklenen müjdenin gelişini simgeler.

22 EYLÜL PERŞEMBE

Ay Aslan burcunda seyahat ediyor. Her şeyi kişisel algılamaya meyilli olabiliriz. Gereksiz şeyleri gurur meselesi haline getirmekten yerine, umursamayın, gülümseyin, çocuklarla ya da sevgilinizle vakit geçirin, şımarın, şımartın. En önemlisi kendiniz olun! Sabah saatlerinde Ay-Şiron açısıyla biraz daha ruhunuza iyi gelecek şeylerle geçirmenizi tavsiye ederim. İster meditasyon, ister sevdiklerinizle sohbet ederek, ister başkalarının yaralarına merhem olarak.

Aynı zamanda Ay-Mars olumlu açısıyla motivasyonumuz yüksek olacaktır. Kendimizi biraz daha atak, telaşlı, cesaretli ve cesur hissedebiliriz. Öğle saatlerinde Ay’ın Uranüs-Satürn olumsuz açısıyla işleriniz de sorunlar çıkabilir. Engellenmişlik duygusu kendinizi gergin hissetmenizi sağlayabilir. Ay saat 14.06 itibariyle boşlukta seyahat etmeye başlıyor. Yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlamak adına son derece uygundur.

Günün kartı İmparator 🤴

Günün astronotu;
Mars ve Güneş Birleşimiyle Kararlı Olan Erkek Otorite

Günün sözü; patron sensin

Günün mistiği; yaratıcılık, yeni girişim isteği

Günün geneli; yeni başlangıçlarla güçlü mevkilere ulaşılması

Günün tavsiyesi; Rekabet ortamında zafere ulaşacağın için biran önce girişimleri başlatmalısın.

Günün enerjisi; Bir durumun artık kontrol altına alındığı, kaos ve karışıklığın artık sona ereceği ve yön belirleneceği bir döneme girişin temsilcisidir. Gücün ve kontrolün bizimle ya da bizim yanımızda olduğunu da söyler. Tüm bu otorite sadece çok başlılığı ortadan kaldırmak ve gidilecek yönün belirlenmesi açısından çok gereklidir ve bugün artık güç kazanımı cereyan edecektir. Girişeceğin iş tahmin ettiğin gibi hızlı ilerlemeyebilir. Biraz dur kalk enerjisi ile hareket edecek bu işle ilgili yapacağın harcamalara biraz daha dikkat etmen gerekiyor, paran konusunda savurgan hareket etmemen gerekiyor durumla alakalı gidişatı kestiremeyebilirsin, yönün belirsizmiş gibi gözükebilir bunların tek sebebi sadece biraz zamana ihtiyaç olunmasıdır. Bunların dışında geçmişte devam eden bir işin de bugün sonuçlanması muhtemel bir durumdur.

23 EYLÜL CUMA

Ay Başak burcunda seyahat ediyor. Hesapların kontrolü, mali işlerle ilgili çalışmalar için en uygun gün, ayrıca sağlığımızla ilgili kontrol ve muayeneleri bugün yaptırabiliriz. Saat 04.03 de Güneş Terazi burcuna geçiş yapıyor. Yaklaşımlarımızda ve zorluklara karşı çözümlerde diplomasi ön planda olacak. Sen/Ben dengesini kurma aşamasında adalet duygusuyla hareket edeceğiz. Aşkta tutkudan ziyade işleyişi önem verilecek. Aynı zamanda hem kendimizde hem de karşı tarafta güzellik, giyim/kuşam, estetik gibi konulara ağırlık verip daha bir önemseyeceğiz.

Terazi de adil olma duygusu ağır bastığı için, belki çoğu noktada kendimizi bir sorgulama aşamasında bulabiliriz. Her türlü var olan ilişki (evlilik, ortaklık vb) daha bir önem kazanıp ön planda olacak. Ben olmaktan ziyade, biz olma vurgusu ağır basacak. Hemen ardından Güneş-Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Zihnimizden geçenlere dikkat etmek, güzel düşünmek, iyi hissetmek bize fayda sağlayacak. En azından şu bir kaç saati kendine ayırmanı tavsiye ederim. Türkçe meali; gelecekle alakalı planlarımız, isteklerimiz, projelerimiz, ilişkilerimiz için bunları sesli düşünme ve isteme zamanıdır. İsteklerinizi sesli bir şekilde dile getirin, not edin/yazın, yakınlarınızla paylaşın vb. burada önemli olan gündemlerinizi sizin ve evrenin duyacağı bir şekilde tekrarlamaktır.

Burada dikkat edilmesi gereken şey şudur ki; düşüncelerinizin gerçek olma durumu söz konusu olduğu için, düşündüğünüz ve istediğiniz şeylere dikkat edin. Bu durumu bir meditasyon eşliğinde de yapabilirsiniz. Burada meditasyon olarak kastettiğim şey; illa yoga yapın, tek kalın, mum yakın vb olarak algılamayın. Sizi rahatlatan şey her neyse… Gelecekle ilgili isteklerinizin ağzınızdan çıkıp, kulağınızın duymasını sağlayın. Saat 15.03 de Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. Gün genelinde Venüs-Neptün olumsuz açısıyla gizli, saklı ilişkilere çekilebilirsiniz, belki de çevrenizdeki insanların onaylamayacağı ilişkiler olabilir. Aldatma ve aldatılma oranının en çok arttığı dönemlerdir. İlaç kullanımında dikkatli olun, ilaçların yan etkileri kendini daha güçlü bir şekilde gösterebilir. Özel hayatla ilgili kararlar almak için pek uygun bir zaman değildir, objektif olmak neredeyse imkansız hale gelir. Sağlık olarak boğaz, böbrek ve üreme organlarına dikkat etmelisiniz.

Günün kartı Aziz 💜

“Dünyevi düzen“

Günün taşı; Elmas (süreklilik, onur, koruma, berraklık)

Günün mesajı; Kendine güvenli ve emin bir şekilde hareket edip, açıklamalarında ve yorumlarında netliği savunarak konuşmalarını gerçekleştir.

Günün enerjisi; Eskiye dönük ve geleneklere bağlı tarafımız kendini gösterebilir. Yenilikçi ve icatçı olmaktan ziyade eski ve geçmişten bugüne gelen denenmiş metotları ve babadan öğrenilenlerin savunabiliriz. Bunları yaparken enerjimiz biraz gergin ve soğuk olabilir. Biraz daha bildiğimizi karşı tarafa dayatmak isteyeceğiz işimize gelmeyen yanıtlar ve hamlelerle karşılaşınca gerginleşip durumları sıkıntılı hale getirebiliriz. Bu konunun bundan başka çözümü olmamalı demek yerine bu konuya farklı açıdan da bakabilir miyiz başka bir yolla da çözebilir miyiz demek arasında çok fark olduğunu hissedeceğimiz bir gün olacak. İkinci yaklaşım olayları toparlamada ve halletmede büyük rol üstlenecek.

24 EYLÜL CUMARTESİ

Ay Başak burcunda seyahat ediyor. Analiz, araştırma ve detay gerektiren işlere yoğunlaşabiliriz. Çevremizdeki insanlara karşı eleştirel tavırlarımız ortaya çıkabilir. Evdeki temizlik işlerini halledip, sağlık konularıyla ilgili araştırmalar yapıp, evcil hayvanlarımızla ilgili konulara biraz daha eğilim gösterebiliriz. Gün genelinde Venüs-Neptün olumsuz açısıyla gizli, saklı ilişkilere çekilebilirsiniz, belki de çevrenizdeki insanların onaylamayacağı ilişkiler olabilir. Uyuşturucu, uyarıcı, kumar gibi bağımlılıkları olan kişilerden lütfen çok uzak durun. Aldatma ve aldatılma oranının en çok arttığı dönemlerdir. İlaç kullanımında dikkatli olun, ilaçların yan etkileri kendini daha güçlü bir şekilde gösterebilir. Özel hayatla ilgili kararlar almak için pek uygun bir zaman değildir, objektif olmak neredeyse imkansız hale gelir.

Sağlık olarak boğaz, böbrek ve üreme organlarına dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde Ay-Mars olumsuz açısıyla elimizdeki işleri hallederken kendimizi gergin hissedebiliriz. Geciken işlerimiz bizi öfkeli tavırlar sergilemeye itebilir. Duygusal tepkiler göstermeye, öfke çıkarmaya, duygusal saldırılar yaratmaya, duygusal kriz yaratmaya çok müsait olacağız. Hareketlerimiz ve hissettiklerimiz son derece dürtüsel olacağı için, kendimizi kontrol altında tutmamız gerekebilir.

Günün kartı Aşıklar ❤️‍🔥

Uyumun Zaferi…

İletişimin ön planda olduğu bir gün olacak. Biraz daha meraklı, konuşkan, flörtöz ve eğlenceli olabiliriz. Kadın / erkek fark etmeden ruhumuza yakın insanlara çekileceğiz. Romantik çağrışımları içermesine rağmen bundan daha da önemlisi aynı dili konuşan düşüncelerini fikirlerini açık ve özgür bir şekilde paylaşan insanlarla kontak kuracağız. Hızlı düşünüp çabuk kararlar verebiliriz. Çok yönlü, becerikli, neşeli, maceracı ve meraklı olacağımız bir gün. Kardeşlerimizle ilgili konulara yoğunlaşabiliriz. Günün en önemli vurgusu iki farklı bakış açısının uyum içinde bir arada bulunabileceğini gösterecek. Bu kombinasyonu “İki kafa, bir kafadan daha iyidir.” sözü ile ifade edebiliriz.

ATEŞ GRUPLARI: Koç – Aslan – Ya ; Cehaletin çekişmelerin tariflerin üstesinden gelerek sahne ışıklarının altında kendinden emin iyimser ve ilham verici bir lider gibi çıkarak imzanı atacaksın. Başarmak, yönetmek ön planda olacak. Verdiğin imtiyazlara dikkat et, sonrasında sorumluluğun olabilir.

TOPRAK GRUPLARI: Boğa – Başak – Oğlak; Maddi ve manevi açıdan huzurlu ve güvende olacaksınız. Çevrenizde sıkıntıda olan insanlara destek olup, yardım etme eğiliminiz artabilir. Hediye alma veya verme ile ilgili bir durum söz konusu olabilir. Etrafınıza bilgelik, iyilik yayacaksınız. Başarı, zenginlik, güç getirecek bir işin altından kalkıp, tamamlayabilirsiniz.

HAVA GRUPLARI: İkizler – Terazi – Kova; Uzun soluklu hedefler ve isteklerin peşinde olup bunlarla ilgili haberler alabilirsin. Ani yolculuk olabilir. Olaylara bakış açının son derece geniş olduğu bir gün olacak. Bugün vereceğin kararlarda sadece kendini düşünerek hareket etmemelisin.

SU GRUPLARI: Yengeç – Akrep – Balık; Aşk ve yaşam hakkındaki inançların sabit ve aşırı derecede hassas olabilir. Geçmişe özlem duyabilir, mutlu çocukluk anılarını dönebilir, ömür boyu süren arkadaşlıkların ve kardeşlerinle olan ilişkilerin gündemine gelebilir. Bir ayrılık tartışma veya anlaşmazlık yaşadıysan konuyla ilgili uzlaşma sağlanacaktır.

25 EYLÜL PAZAR

Ay Başak burcunda seyahat ediyor. En ufak şeylerden kolayca etkilenip, rahatsızlanabilirsiniz. Eleştirel, mükemmeliyetçi bir duruşunuz olabilir. Sabah saatlerinde Ay’ın Venüs-Neptün olumsuz açısıyla gizli, saklı ilişkilere çekilebilirsiniz, belki de çevrenizdeki insanların onaylamayacağı ilişkiler olabilir. Uyuşturucu, uyarıcı, kumar gibi bağımlılıkları olan kişilerden lütfen çok uzak durun. Aldatma ve aldatılma oranının en çok arttığı dönemlerdir. İlaç kullanımında dikkatli olun, ilaçların yan etkileri kendini daha güçlü bir şekilde gösterebilir. Özel hayatla ilgili kararlar almak için pek uygun bir zaman değildir, objektif olmak neredeyse imkansız hale gelir. Sağlık olarak boğaz, böbrek ve üreme organlarına dikkat etmelisiniz.

Öğle saatlerinde Ay-Pluto olumlu açısıyla kontrolü elimizde tutabileceğiz. İkna etme potansiyelimiz çok yüksek olacak. Karşımızdaki insanları psikolojik olarak değiştirip, dönüştürebileceğiz. Öğleden sonra Ay-Merkür olumlu açısıyla kendimizi çok iyi ifade edip daha rasyonel ve duyguları akla daha doğru şekilde organize edeceğiz. Ay 15.49-19.42 saatleri arasında boşlukta seyahat etmeye başlıyor. Sonrasında Terazi burcuna geçiş yapacak. Yeni bir işe başlamak yerine, yarım kalan işleri tamamlamak adına son derece uygundur.

Günün kartı Araba 🚗

OLAY; Mevcut çevrenden uzaklaşarak cesaretle sonu iyi bitecek olan bir ilişkiye başlayabilirsin. Aile içinde zıtlaşan güçlerin üzerinde kalarak durumu başarıyla yürütebilirsin. İlişkin de ona canlılık getirecek olumlu bir gelişme olabilir. Problemleri ancak kişisel olarak çaba gösterirsen halledebileceksin. Sonucu iyi olacak bir girişimi cesaretle başlatıp yeni bir riske girebilirsin. Şirket içinde zıt taşan güçlere hükmedip akılcı bir şekilde yönetebilirsin. Tartışmalı bir toplantıda başarı elde edilebilir. İşle ilgili bir seyahate çıkabilirsin.

TAVSİYE; Zafer kazanacağının bilincinde olarak sakin kalıp hedefine kilitlenmelisin. Cesur, enerjik ve kararlı bir girişimle hedefine doğru yönelmiş stratejinin uygulamaya başlayacaksın. Zıtlaşmalar da orta yolu bulacaksın. Kararlılıkla ilerlediğin bu yolda değişimlere açık olmamalısın. Mücadelen için her türlü hazırlığını yapacağın bir gün olacak.

SONUÇ; Planlarını, tasarladığın şeyleri değişikliğe uğratmadan stratejik bir şekilde ortaya koyduğun zaman kazanacağın bir gün olacak. Bugün düşünceler ve hareket enerjisi kazandıracak.

Editör: Fatih Düz – 19.09.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astromilat tarafından yazıldı

Makale YazarıEditör YazarÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Hava Yastıkları Hayatları Nasıl Kurtarır? Bu Cankurtaranların Arkasındaki Mühendislik

    Çernobil Felaketi: Tarihin En Kötü Nükleer Kazası Hakkında Enteresan Gerçekler