içinde

Ailenizin Karmasının Bedelini Ödeyen Kişinin Siz Olduğunuza Dair 10 İşaret

Maneviyatla ilgili en tuhaf geleneksel inançlardan biri, bazılarımızın soyumuzdaki kötü karmanın taşıyıcıları olduğumuzdur. Ailelerimiz genellikle kötü kana sahiptir yani geçmişte beddua almışlardır yada ilerideki soyunu etkilecek kadar günah işlemişlerdir ve bazı ileri düzey maneviyatçılar, kan davasının ailede kaldığını ve yeni nesillerin eski nesillerin günahlarını ödediğini düşünür.

Bu çok ürkütücü, doğru! Dünyanın bazı yerlerinde, özellikle geleneksel ve aile değerlerine hala saygı duyulan yerlerde, bu kesin bir inançtır. Bu kavramı anlamak için öncelikle ”karma” kavramını ve mikro-makro kozmos ilişkilerini bilmeniz gerekir. Eylemlerimiz yalnızca bizi değil, herkesi ve geçmiş ile geleceği de etkiliyor. Eylemlerimizden büyük oranda sorumluyuz.

Basitleştirmek için, her eylemin bir tepkisi vardır. Ne yaparsak yapalım, sonuçları olur. Kelebeğin Japonya’da kanatlarını açtığında Florida’da bir kasırgaya neden olabileceğini söylüyorlar. Bunun adı karmadır.

Ancak, birisi büyük bir karma taşıdığında, karmayı bir sonraki nesle aktarabilir. Modern medyumlar ve spiritüalistler, negatif enerji, düşünceler, duygular ve eylemler aracılığıyla, bilinçli olarak, yaşlı nesillerin karmayı genç nesillere aktardığını iddia eder. Karma çok güçlüyse, bazı etkiler bile görünür hale gelir. Sevgi, odaklanma, dikkat eksikliği hissedeceksiniz. Bir şeylerin yanlış olduğunu anlayacaksınız.

Aile karmanızın bir taşıyıcısı olup olmadığınızı gerçekten bilmek istiyorsanız, öğrenmenize yardımcı olabilecek 10 işaret şunlardır:

1. Zaman zaman aniden hastalanırsınız ve hatta bazen tüm dünyanın yükü omuzlarınızdaymış gibi hissedersiniz. Sanki yarım kalmış ve tamamlanmamış bir iş var gibi tedirgin olup bunun yükünü taşırsınız.

2. Tüm ailenizdeki en ruhani, bilinçli ve zeki kişi sizsiniz.

3. Her zaman ‘kötü şansa’ sahip olan ve her zaman ailenizde olabilecek en kötü durumlara kapılan kişi sizsiniz. Bir bakıma ailede sürekli bedel ödeyen kişisinizdir.

4. Ailenizin geri kalanından ‘farklı’ görünüyorsunuz. Diğerlerinden ne kadar farklı olduğunuzu bilmeseniz bile bunu hissedebilirsiniz.

5. Aile karmanızın var olduğuna ve bilinçaltında bir çıkış yolu aradığınıza dair tuhaf, mide bulandırıcı bir his var.

6. Karmayı gelecek nesillere taşıyabileceğinizden ve ailenize zarar verebileceğinizden endişe ediyorsunuz.

7. Kötü karmanın size zarar vereceğini düşünüyorsunuz ve bundan doğacak sonuçlardan paranoyaklaşıyorsunuz.

8. Yeterince pozitif olup olmadığınızı ve doğru frekans titreşimlerine sahip olup olmadığınızı merak ediyorsunuz. Frekans ve titreşim konularına ilginiz var.

9. Karma kavramıyla ilgili batıl inançlara takıntılısınız ve hayatınızı ‘daha iyisi’ için adadınız.

10. Duygularınız ve umutlarınız çoğu zaman yukarıdakilerin tam tersidir, aile karmasının geliştiğini hissedebilir ve umutlarınızı artırabilirsiniz.

NOT: Bu, aile karmasının her zaman kötü olması gerektiği anlamına gelmez. Çoğu durumda öyle, ama değişebilir!

Kötü aile karmasını yenmek gerçekten zor ve yine de, ”Nasıl durdurulur?” sorusunun kesin bir cevabı yok. Her neyse, negatif karmayı nasıl yeneceğiniz ve kan bağınızdan etkilenmeden güçlü bir insan olarak nasıl büyüyeceğiniz konusunda aile dizilimi eğitimi veren psikologlardan yardım alabilirsiniz.

Tekrar eden sorunların özünü belirlemek için sessiz ve kendinizi güvende hissettiğiniz bir yer belirleyip meditasyon yapabilirsiniz. Regresyon seansları ile aradığınız sorulara birçok cevap bulabilirsiniz.

Ayrıca iş başında olan davranış kalıplarını da kavramalı ve kesinlikle değiştirmelisiniz.

Kendi karma – taşıyıcınız olarak enerjinizi ve ruhunuzu nasıl kontrol edeceğinizi öğrenin. İnsan nihayetinde evrendeki en güçlü canlıdır ve kadim kitaplarda her zaman böyle anlatılır ve yenemeyeceğimiz zorluk yoktur. Yeter ki sorunu tespit edip o sorunu çözmeye niyet edelim. Biz karar verdikten sonra bütün evren bize yardımcı olacak.

Editör: Sümeyye Özmen – 24.08.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Sümeyye Özmen tarafından yazıldı

Gökçe Sultan'ın Diyarı kitabının yazarı
Türk dili ve edebiyatı öğretmeni
Calamus yayınevi genel yayın yönetmeni
NLP uygulayıcısı
Fikri firarda spiritüel okuyucu

YorumcuMakale YazarıVideo YapımcısıModeratörÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Hangi Fantastik Johnny Depp Karakterisin?

    İzlediklerimizi Ve Okuduklarımızı Neden Hatırlayamıyoruz?