içinde

Dünyanın En Saçma Boşanma Sebeplerine Bir Göz Atın

Dünyanın en saçma boşanma sebeplerini biliyor muydunuz ?

Çoğu insanın hayalidir güzel bir evlilik yapmak. Güzel gelinlik giymek, jilet gibi bir damatlık giymek, çalgılı çengili dillere destan düğünler yapmak… Peki ya kim boşanmak için evlenir ki ? Dünyanın en ilginç boşanma sebeplerini araştırdım ve sizlerle de paylaşmak istedim.

Hadi beraber bakalım o zaman.

Tuvalet Kağıdı Yüzünden Boşanan Çift

Aşırı tutumlu ve titiz olan bu kadın, kocası her tuvalete gittiğinde peşinden gider ve tuvalet kağıdını az kullanmasını söylermiş . Fakat eşinin söylediğini yapmaması onu oldukça kızdırır. Ve oturduğu her ortamda eşinin tuvalet kağıdını çok kullandığını ve bundan çok rahatsız olduğunu dile getirirmiş. İşte bu yüzden adam daha fazla dayanamamış ve eşiyle boşanmış.

Balayına Anne İle Gitmek

İtalya da bir çift birbirini çok severek evlenmiştir. Fakat bir problem vardır. Damat annesine aşırı düşkündür ve annesi olmadan hiçbir şey yapmamıştır daha önce. Düğün olur, konuklar dağılır ve bütün olay da burada başlar. Damat balayına annesini de götürmek ister. Ve bir şekilde gelini ikna edip balayına annesini de getirir ama gelin damadın bu annesine olan bağlılığına daha fazla dayanamayıp üç hafta içinde eşinden boşanır.

Banyo Perdesini Yüzünden Boşanan Çift

 

Avukata boşanmak için başvuran kadın gerekçesi ile avukatı şoke etti. Tabiri caizse sudan bir sebep ile kocasına boşanma davası açtı. Kadın, avukata, eşine banyo perdesini takmasını söylediğini ama eşinin bunu reddettiğini bu yüzden boşanmak istediğini söylemiş ve kocasından boşanmış.

Kocasını Tanımayı Başaramayan Kadın

Adam eşini çok severek evlendiğini fakat eşinin onu bir türlü tanıyamadığından bahsetmiş. 7 yıllık evlilikleri boyunca karısı ona her kahve getirdiğinde “kahveni nasıl alırsın? “sorusunu sormuştur ve bu adamı çıldırtan noktadır.  Adam buna daha fazla dayanamamış ve mahkemeye başvurmuştur. Karısının kendisini yeterince tanımadığını söyleyip ondan boşanmıştır.

Papaz Büyüsü

Yurt dışında görevli olan bir Amerikan askeri görev yaptığı yerde bir kadına aşık oluyor ve ilişkileri ciddi bir boyut alıyor, evleniyorlar. Görev süresi bitince ABD’ye dönüyorlar ve kadın bir lokantada çalışmaya başlıyor. Bir gün kadın mutfağa giriyor ve yemek yaparken ağlama krizine giriyor ve tek sayıkladığı şey “ Ben bunu yapmak istemiyorum“dur. Daha sonra kadının kocasına söyledikleri kan donduruyor. Kadının annesi ve anneannesi ona “ Eğer kocanı elde tutmak istiyorsan adet kanından yemeğe koymalısın.“ diyorlar ve kadın bunu uygulamak istemiyor. Kocasına bunu anlattıktan sonra kocasının ilk işi mahkemeye başvurmaktır. Karısına onu çok sevdiğini ama böyle bir annesi olan kadınla beraber olamayacağını söyleyip karısını boşuyor.

Köpeklerin Bitirdiği Evlilik

Bu kadının eşinden boşanmak istemesinin sebebi ise oldukça ilginç ve saçmadır. Evinde köpekleri olan bir kadın işe giderken kocası köpekleri gezmeye götürüyor diye kocasına boşanma davası açtı ve boşandı. Sebebini ise şu şekilde açıklıyor:

Uzun bir günün ardından eve geldiğimde köpeklerimin bana değil de kocama sarılıyor olmasına dayanamıyorum.

Ağzını Şapırdatan Kocadan Boşandı

Bu kadın eşinin yeme ve içmesine takıntılıdır. Kocası yemek yerken, su içerken, kahve içerken, meyve yerken ağzını şapırdatıyordur. Defalarca eşine düzgün yemesini söylemesine rağmen eşi düzelmemiştir. Üç kere boşanmak için mahkemeye başvurmuştur fakat hakim boşamamıştır. En son sefer başvurduğunda ise “ Ya bizi boşayın yada onu öldürüp hapse gireceğim.“ demiştir ve boşanmıştır.

Kumar bağımlılığı

Karısını iş gezisine gidiyorum diye kandıran adam kumar oynamaya gidiyormuş ve kumara bağımlıymış ama sadece poker veya kart oyunları oynamıyormuş, kumar makinelerine de oldukça ilgi duyurmuş ve çok seviyormuş. Neredeyse karısından daha çok seviyormuş. Bunu duyan karısı mahkemeye başvurmuş ve tek celsede kocasını boşamış.

Çok Konuşan Kadın

Avukat yanına gelen müvekkilinin anlattıklarını şu şekilde özetliyor. Karım anlattığı şeyi defalarca anlatıyor ve ben buna katlanamıyorum. Karısını defalarca uyardığını fakat hiçbir şeyin değişmediğini söyleyen adam karısının gözünün yaşına bakmadı ve boşadı.

Görme Engellilere Öğretmenlik

Kadın eşinden boşanmak istemiş ve nedeni de görme engellilere öğretmenlik yapmak istemesi ve hayatında yeni başlangıçlar yapmak istemekti. Ama olayın çok farklı olduğu boşanma gerçekleştikten sonra anlaşıldı. Kadın yasak aşk yaşıyordu ve yasak aşkıyla evlendi.

Cinsel Organın Çok Büyük

Kadın çok severek evlendiği kocasıyla sadece 6 ay evli kalabildi. İlk başta sex hayatları çok güzel ve eğlenceli geçse de kocasının cinsel organın çok büyük olduğundan ve artık yorucu olduğundan şikayet etmeye başladı. Sadece 6 aydır evli olduğu eşinden boşanmak için mahkemeye başvurdu ve nedenini de eşinin cinsel organının çok büyük olması olarak açıkladı.

Editör: Sümeyye Özmen – 23.08.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Gamze Gaye tarafından yazıldı

Merhaba ben Gamze Gaye Dinç . 1999 Mersin doğumluyum . Zincire Vurulmuş Kalbim Kitabının yazarıyım. Ve okul öncesi öğretmeniyim . Yazmak bir tutku benim için . Umarım sizler de yazılarımı beğenenirsiniz.

Makale YazarıYorumcuÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Göğe Bakan Şair: Turgut Uyar 37. Yıldönümü

    Kalabalıkları Sevmeyen, İnsanlardan Kaçan Kimse: Merdümgiriz