içinde

HavalıHavalı MuhteşemMuhteşem

Partnerinizle yapabileceğiniz 10 aktivite

1-) Bir gezi rotası oluşturmak: Bir şehir seçip, bir liste yapıp gezi rotası oluşturabilirsiniz. Birlikte yeni yerler keşfedip, yeni yemekler yiyip,hiç bilmediğiniz sokaklarda kaybolabilirsiniz. Geçtiğiniz her caddeye tatlı anılar bırakabilirsiniz. Her rotanızdan bir fotoğraf çıkartıp albüme dönüştürebilirsiniz.

2-) Açık hava sineması: Bunun için ihtiyacınız olan tek şey; filmi izleyebileceğiniz bir cihaz ve siz. Akşam güneşinde; parktaki bir bankta veya kumsalda veya herhangi bir çimende cips ya da mısır patlağı alıp filminizi açıp kaliteli vakit geçirebilirsiniz.

3-) Gün batımı ve doğumu izlemek: Üzerinize birer şal alıp birlikte gün batımı izleyebilirsiniz. Tercihen kumsalda tatlı bir şarkı eşliğinde. Birlikte bir gün batımının aynı zamanda gün doğumunun şahidi olursunuz.

4-) Komik replikler çekmek: Birlikte güldüğünüz sahneleri canlandırarak bir video bırakabilirsiniz. Mesela televizyondaki bir diziyi iki kişilik dev kadronuzla tamamını kendi yorumunuza göre çekip sonrasında açıp açıp gülersiniz.

5-) Su savaşı: Yedek kıyafet almayı unutmayın. Kocaman su balonları ve şişelerinizle, insanlardan uzak bir köşede birbirinizi baştan aşağı ıslatabilirsiniz.

6-) Hayalinizi tuvale dökmek: Birlikte hayal ettiğiniz bir şey bir tuval alarak ona resmetmeye çalışabilirsiniz. Böylelikle hem hayal ettiğiniz şey somutlaşır hem de siz hayallerinize daha yakın hissedersiniz.

7-) Hikaye yazmak: Biriniz bir hikaye yazmaya başlar tamamen hayal gücünden, sonra bıraktığı yerden diğeri tamamlamaya çalışır bir süre o yazdıktan sonra tekrar o kişiye verir. Böylece ikiniz arasında hayal gücünüze göre bir hikaye canlanmış olur. İnsanın birbiriyle hayal gücünü paylaşması ne büyük lütuf sonuçta.

😎 Random gezmek: Kağıtlara şehirler yazıp bir kavanozun içine koyarsınız sonra oradan seçip hangi şehre gideceğiniz belli olur. Yine şehirde gezilecek yerlerden kağıtlar oluşturup hangisi çıkarsa ona gittiğiniz bir gün geçirirsiniz. Tamamen random bir gez olur.

9-) Hediyeleşme günü: Biz insanlar hediyelere ihtiyaç duyarız. onlara muhtaç değilizdir sadece ihtiyaçtır. kimi zaman biri bize bir şey aldığında sinirleniriz, ne gerek vardı niye zahmet ettin gibi. Ama içten içe onun bize verdiği bir mutluluk, huzur vardır. Bazen partnerinizle hediyeleşme günü yapabilirsiniz. Onun size ne alacağı ya da sizin ona ne alacağı hakkında düşünüp heyecanlanabilirsiniz.

10-) Rolleri değiştirmek: Öncelikle bu ikiniz arasında bir sır olarak kalması gerekir. Bir gün boyunca rolleri değişeceksiniz. O sizin kullandığınız kelimeleri siz de onun kullandığı kelimeleri kullanacaksınız, Davranışlar da aynı şekilde. Ama bunu sizden başka kimse bilmeyecek. bakalım etrafınızdaki insanlar nasıl tepki verecek ya da siz o olarak hayatınızda nasıl yaşayabiliyorsunuz bunu göreceksiniz. Bence eğlenceli olacaktır.

Editör: Astropower – 24.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Meraklı

ahsen isguzar tarafından yazıldı

Makale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Programlama Dili Öğrenmeden Önce Doğru Soru Hangisi?

    Fareli Köyün Kavalcısı ya da Çocuk Haçlı Seferleri