içinde

HavalıHavalı

Tarkan’ın “Yap Bi Güzellik” Şarkısı Çıktı

Megastar lakaplı Tarkan’ın 22 Temmuz Cuma Günü yeni şarkısı olan Yap Bi Güzellik adlı şarkısı Fizy, Spotify, Deezer, Google Play music, İ Tunes ve YouTube gibi bütün müzik dijital platformlarında aynı zamanda yayınlandı.

Yeni şarkısı yayınlanmadan önce 17 şubatta çıkardığı Geççek şarkısıyla uzun bir süre gündemde olmayı başaran Megastar bu kez yeni şarkısıyla hem dijital platformlarda hem de sosyal medyada gündem olup dinlenilmiştir.

Özellikle dün Twitter üzerinden şarkısının bir kısmını tanıtarak

Bu tadımlığı klibin tamamı yarın sizlerle.” ve “Yine geri sayım başladı. Beni heyecan sardı.”

İfadelerini hayranlarına paylaşmasıyla gündemde yer aldı.  Kendi İnstagram hesabından da klibin yarın yayınlanacağının duyurusu yapmıştı. 2 saat önce de Twitterde şarkıcı, klip yayında haberini verdi. YouTubede klibin yayınlanmasıyla kısa bir zamanda binlerce beğeni aldı ve izlendi.

 

Yap Bi Güzellik Şarkısı ve Klibi Hakkında Bilgi

Şarkının sözleri Tarkan’a aittir. Müziğini Tarkanla birlikte Ozan Çolakoğlu yapmıştır. Yapımcılığını Doğan Music Company isimli yapım şirketi üstlenmiştir. Klibin çekimleri için mekan İstanbul’dur. Klibin yönetmenliğini de İrfan Yıldırım yapmıştır. Klibin çekimlerinde Trendyol’un katkısı bulunmaktadır. Ve çekimler iki günde bitmiştir. Klibin yapımcılığını ise Neptune Film üstlenmiştir.

 

İşte Tarkan’ın Yap Bi Güzellik Şarkısı ve Klibi

Keyifli dinlemeler😊

Editör: Yusuf Alper EVCİL – 22.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Hüsne Sürmelioğlu tarafından yazıldı

Makale YazarıTestçiEmoji BağımlısıYorumcuÖncüVideo YapımcısıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Stephen King’den Uykusuzluk

    Anubis ve Bata’nın Hikâyesi