içinde

Eğlenceli Site Önerileri #2

1) Find The Invisible Cow

Gizlenmiş ineği bulmak için farenizi ekranın her yerine sürüklemeniz yeterli. Ayrıca inek sadece sesin arkasına saklandığı için oyun oynamadan önce cihazınızın sesini açtığınızdan emin olmalısınız.

2) Pointer Pointer

İmlecinizi ekranda bir noktaya (istediği yere) getirmeniz yeterlidir. İmleciniz hareketsiz hale geldiğinde, işaretlediğiniz yeri işaret eden bir takım fotoğraflar çıkar.

3) Silk

Bu site, kullanıcıların bir arka plan üzerinde renkli dijital görüntüler oluşturmasına izin verir. Sadece oynamak, endişenizi gidermek ve daha pek çok şey için çeşitli amaçlarla kullanabilirsiniz.

4) Zillow

Bu sitede, yaşamak isteyebileceğiniz bölgelerde gayrimenkullere bakabilirsiniz. Sadece şehir ismi veye zip kodunu yazmak yeterli olacaktır. Asla yaşamayacağınız yerler çıkabilir, ama size sadece hayal gibi gelebilir.

5) SuperCook

Evlerde yemek israfını azaltmanın en iyi yollarından biri olan Supercook, hiçbir şeyin boşa gitmemesi için elinizden geldiğince çok malzemeyi kullanan tarifleri bulmak için en iyi sitedir. Bu site yemek israfını eğlenceli ve kolay bir şekilde önlemeye yardımcı olur.

Supercook | cdevereaux

Editör: Oğuz Yılmaz – 17.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Melike Bay tarafından yazıldı

Liste UstasıMakale YazarıTestçiModeratörYorumcuÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Üniversitede Mimarlık Okumak

    Vişneli Yulaf Lapası Tarifi