içinde

Jennifer Lopez ve Ben Affleck Las Vegas’ta Evlendi!

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in Las Vegas’ta evlendiği söyleniyor!

Ünlü çift ilk olarak 2002’de çıkmaya başlamış ve nişanlanmıştı ancak bundan iki yıl sonra düğünü iptal etmişlerdi. Daha sonra her ikisi de başkalarıyla evlilikler yapmış ve çocukları olmuştu. Ayrı geçen yirmi yılın ardından, neredeyse bir yıl önce tekrar bir araya gelmeleri herkesi şaşırttı. 2000lerin sevilen çiftinin ilişkisi görünüşe göre oldukça da iyi gidiyor.

Bu yılın Nisan ayında çift, Ben Affleck’in evlilik teklifi  ve muhteşem bir yeşil taş yüzükle evlilik yolunu tekrar deneyeceklerini açıkladı. Geçen ay, Jennifer Lopez’in arabası Beverly Hills’de devasa bir malikanede görüldüğünde taşınma işlerine başladıkları düşünüldü.

TMZ ve Entertainment Tonight’a göre çift dün resmi olarak Las Vegas’ta evlendi.

ET’ye konuşan bir kaynak, “Birlikte çok eğlendiler ve bunun da eğlenceli bir fikir olacağını düşündüler” dedi. “Ben kesinlikle Jen’e aşık ve onun tarafından da sevildiğini hissediyor. İkisi de birbirleriyle çok rahat hissediyorlar ve birbirlerini çok iyi tanıyorlar” diye eklediler.

Şu an tüm magazin dünyası Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in üzerinde. Düğün fotoğrafları merakla bekleniyor.

Editör: Astropower – 17.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Taraftar

Mila tarafından yazıldı

❝Zaten dünyada pek başarı kazanacak yetenekler yoktu bende; hep beceriksizlik yapıp duracaktım nasıl olsa.❞

Liste UstasıMakale YazarıTestçiÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Kayıpla Nasıl Başa Çıkarız?

    Drake Kumarda 1 Saatte Tam 27 Milyon Dolar Kaybetti