içinde

HavalıHavalı

“Nays” Uygulaması Para Kazandırıyor!

“İnternetten para kazandıran uygulamalar” internette son zamanların en çok aratılan dört kelimesi oldu. Bazı bankalar sanal uygulamalarının kullanımını artırmak amacıyla bu sisteme dahil oldu.

İş Bankası da bu bankalardan biri. “Nays” adı verilen bu uygulamayı kullandıkça para kazanabilirsiniz. Yapmanız gerekenler ise çok basit:

1) Uygulamayı “Google Play” aracılığı ile indiriyorsunuz.

2) Uygulamaya kayıt oluyorsunuz.

3) Herhangi bir banka hesabınızdan uygulamaya 1 TL para aktarıyorsunuz.

Uygulama size giriş ödülü olarak 10 TL veriyor. Daha sonra:

4) Davet linkinden uygulamaya üye davet ederseniz ve o kişi uygulamaya kayıt olursa kişi başı 10 TL kazanabilirsiniz.

5) “Yok ben davet edemem, zaten çevremde böyle şeylerle uğraşacak kimse yok” diyorsanız herhangi bir hesaptan Nays hesabınıza her gün 1 TL aktardığınızda uygulamada bulunan kazı kazan kısmı size para veriyor ve bu para çoğunlukla 1 TL – 50 TL arasında degişiyor. Kazı kazan hakkı her sabah yenileniyor.

Peki biriken parayı nasıl çekeriz? Hesabımızdan para çekmek istiyorsak:

1) Kendinize ait onaylı bir banka hesabı mutlaka olmalı. Bu hesap Tosla, Papara veya başka bir banka hesabı olabilir ve bu hesapla para çekebilirsiniz.

2) “Benim kartım yok onaylı banka hesabım yok” diyenler için bankamatiklerden Qr kod aracılığı ile telefonunuzdan okutarak para çekebilirsiniz.

3) “Benim hem onaylı hesabım yok hem de bankamatikle uğraşmak istemiyorum” diyenler de banka hesabını Trendyol cüzdana kaydederek, bakiyede biriken parayı yine Trendyol sitesinde harcayabilir.

Unutmayın!

“Damlaya damlaya göl olur.”

Editör: Fatih Düz – 11.11.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Katılımcı

ESRA Özgür tarafından yazıldı

Makale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    1. İnternetten para kazanmak artık hayal değil. Tabii ki bunu hiçbir şey üretmeden para kazanmak olarak algılamamak gerekiyor. Bu içerikteki uygulama da güzel bir alternatif ancak esas para içerik üretilen platformlardan kazanılıyor ve kazanılacak. Önümüzdeki dönem içerik üreticilerinin dönemi olacak. Instagram ve Spotify’ın da buraya yatırım yaptığı, ilerleyen aylarda yeni para kazanma fırsatlarını açıklayacağını düşündüğümüzde aklımıza yine o meşhur söz geliyor: Content is king!

    2. @panini tabiki kumar degil. Bankalar bunu yapmak zorunda cunku teknoloji her gun gelismeye devam ediyor internet uzerinden alisveris yapmak fatura odemek son derece normal seyler ve artik gerekli cunku indirim olanagi sagliyor. Uygulamanın taninmasi ve gelisme gösterebilmesi icin cok kisi tarafindan indirilip kullanilmasi gerek biz buna yardimci oluyoruz ve banka bize bunun karsiliginda kucuk bir miktar hediye veriyor hic banka karti kredi karti kullanmadiniz mi alisveris yaptikca puan veriyor hic bir farki yok yani

    Siyah Kuğu Teorisi: Nedir ve Nasıl Kullanılır?

    Stanley Kubrick Yönetmenliğindeki Eyes Wide Shut’ı Anlamak