içinde

MuhteşemMuhteşem İnanılmazİnanılmaz

Teoman "Ayna" şarkısı ile bir gencin hayatını kurtardığını anlattı

Türkçe Rock müziğin karizmatik sesi Teoman, yaptığı işlerin gençleri etkilediğini belirterek, Ayna isimli parçasının bir genci intihardan kurtardığını dile getirdi.  

Geçtiğimiz günlerde “Nasıl Olunur” isimli programa konuk olan Teoman, arkadaşına giderken durduğu benzin istasyonunda bir gencin kendisine doğru hızla yaklaştığından bahsederken “İlk başta bana doğru gelirken acaba beni soyacak mı diye korktum. Çünkü iyi görünmüyordu. Gelip bana ‘Ayna şarkısı ile beni intihardan kurtardın’ demesiyle rahatladım” dedi.

Katıldığı podcast programında, çıkaracağı kitapla ve müziği bırakıp tekrar dönmesiyle ilgili samimi açıklamalara da yer veren Teoman, müziğin insanları sakinleştirici etkisinden de söz etti. 

Sevilen sanatçı, müziğin gençler üzerinde oldukça güçlü bir etki bıraktığını, kendisinin de 11-12 yaşlarından itibaren rock müzik dinlemeye başladığını ve o zamanlardan beri etkilendiğini, rock yıldızlarına hayran olduğunu belirtti. Bu sebeple yaptığı tüm işlerin gençlerdeki etkisinin bilincinde olduğunu, müzik piyasasına şu sıralar uzaktan baktığını da ekledi. 

Ayna şarkısının sözlerini hatırlayalım;

“Uyumadan uyandım 

Yine aynı dünyaya 

Karar verdim kalmaya.

Baktım dedim ki, aynaya;

Acelen ne?

Olacaklar olacak 

Bir gün nasılsa.

Yaşa yaşa yaşa yaşa 

Seni sevenler var burda.

Yaşa yaşa yaşa yaşa 

Sevdiklerin var burda hala.”

Editör: Fatih Düz – 04.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Ayşe Tunç tarafından yazıldı

Gıda Mühendisi
AÜ Medya ve İletişim

Makale YazarıVideo YapımcısıYorumcuÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Bu ilişkideki narsist sen misin?

    Bronzer nasıl kullanılır? Bronzer kullanmanın püf noktaları neler?