içinde

Shakira Aldatıldı Mı?

Yaklaşık 12 senedir birliktelik yaşayan ünlü İspanyol futbolcu Gerard Pique’nin Shakira’yı aldattığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

İspanya basınında yer alan bir ifadeye göre, Shakira,Pique’yi suçüstü yakaladı. Pique ”Ben masumum” şeklinde ifadede bulunarak bu iddiaları yalanladı. Shakira’nın ise ilişkisini sonlandırarak yaklaşık iki haftadır Pique ile ayrı yaşadığı iddialar arasında.

Konuyla ilgili bir diğer iddia ise sarsıcı etki yarattı çünkü GOAL İspanya’dan Ruben Uria Gonzalez konuyla ilgili bilgi verirken ifadelerinde şunlar yer aldı:

“Bildiğim şey, Pique’nin birlikte olduğu kadının, öğrenci olan ve öğleden sonraları garson olarak çalışan 20 yaşında genç bir kız olduğu.”

Ayrıca spekülasyon olduğu düşünülen bir diğer iddia  Pique’nin Shakira’yı aldattığı kişinin Barcelona’nın ünlü ismi Gavi’nin annesi olduğu yönündeydi. Fakat iddiayı kanıtlar nitelikte herhangi bir şey gündeme sızmadı.

Editör: Fatih Düz – 26.10.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Yazar

Melis Demir tarafından yazıldı

TestçiListe UstasıMakale YazarıAnketörÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Yer Yağı ve LPG Zamlanmaya Devam Ediyor!

    10 soruluk testle ruh halini sana söylüyoruz..!