içinde

MuhteşemMuhteşem

Gündemi Sarsan Johnny Deep-Amber Heard Davası Karara Bağlandı

Bilindiği üzere, Amber Heard tarafından yazılmış olunan bir makalede Johnny Deep hakkında sarsıcı şiddet iddiaları ve akabinde Deep’in itibar kaybına uğradığı gerekçesiyle Heard’e 50 milyon dolarlık dava açması gündemde büyük bir yer bulmuştu. Öyle ki canlı yayınlanarak tüm dünyaya ulaşan duruşma içerikleri her kesimden insanın ilgisini çekmiş, sosyal medya platformlarında adeta dizi gibi an ve an mercek altına alınmıştı. Akıl almaz iddilardan başlayarak, Kate Moss’un adı geçtiği için tanık olabilme imkanını bulmuş olması ve Deep lehine tanıklık etmesi,k ült olan gülünç olaylar silsilesi büyük merak uyandırmıştı.

Deep, Heard’ün avukatları tarafından tacizci bir eş olarak tanımlanmıştı. Böylesi kült aşamalardan geçen dava nihayet sona erdi. Dava sonucunda jüri, Johnny Deep’i haklı buldu ve Amber Heard’ün ”kötü niyet”li olduğunu, Deep başta olmak üzere Deep dışındaki şahıslara da iftira attığını vurgulayarak Heard’ün Johnny Deep’e 15 milyon dolar tazminat ödemesine hükmederken, Deep’in de Heard’e zarar tazminatı olarak 2 milyon dolar ödemesine karar verdi. Karardan sonra Deep ınstagram hesabından ”6 sene sonra jüri bana hayatımı geri verdi. Onur duydum.” ifadelerini kullanırken, Heard ise ”Bugün hissettiğim hayal kırıklığını hiçbir kelime açıklayamaz.” dedi. Böylece gündemi sarsan bir konu daha kamuoyu yoklamasında da büyük destek gören Deep lehine sona ermiş oldu.

Johnny Deep-Amber Heard davası nasıl başlamıştı?

Deep, eski eşi Heard’ın 2018 yılında ele aldığı bir makale sonrası kendisine itibar suikastı yapıldığını iddia ederek 50 milyon dolarlık dava açmıştı. Çünkü makalede Heard kendisini şiddete uğramış bir figür olarak gösteriyordu. Heard ise karşı hamle olarak asıl mağdurun kendisi olduğunu söyleyerek 100 milyon dolarlık karşı dava açmıştı.

Neler iddia edilmişti?

Psikolog Dr. Shannon Curry’e göre Heard’ın kişilik bozukluğu vardı. Depp’in avukatları tarafından Heard’ın psikolojik değerlendirmesini yapmak üzere işe alınan Dr. Curry, Aralık 2021’de Heard ile yaklaşık 12 saat geçirdikten, zihinsel sağlık testleri yaptıktan ve tıbbi kayıtlarını inceledikten sonra bu sonuca ulaştığını söyledi. Curry, çok fazla öfke, daha az güçlü insanlara karşı gaddarlık ve dikkat çekme isteği ile kendisini gösterdiğini”, davranışların “temelde terk edilme korkusu tarafından yönlendirildiğini” söyledi.

Amber Heard’ın avukatları tarafından tutulan adli psikolog Dr. Dawn Hughes ise Heard’ın evliliği süresince istismara maruz kaldığını iddia etti. Deep, bu istismarın karşılığını olduğunu söyledi. Ayrıca Deep, bu davayı gerçeği ortaya çıkarmak için açtığını söylüyor.

Meşhur ”Dışkı” Meselesi

Dışkı olayı, Depp’in Heard’e yönelik suçlamasıydı. İddialara göre Depp, eşyalarını almak için Heard evde yokken eve dönmek istedi ancak eve geldiğinde yatağın kendi yattığı tarafta dışkı olduğunu gördü. Bunun eski eşi tarafından yapıldığını iddia etti. Amber Heard ise bu iddiayı yalanladı ve dışkının köpeklere ait olduğunu savundu.

Son olarak davanın bu kadar popüler olması, sosyal medyayı fazlasıyla meşgul etti. Şimdilik ortalık durulmuşa benziyor. Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak?

Siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?

 

Editör: Zehra Garipli – 03.10.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Yazar

Melis Demir tarafından yazıldı

TestçiListe UstasıMakale YazarıAnketörÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    11

    Fotoğrafçı Alper Yeşiltaş, Sahipleri Binayı Yıkana Kadar 12 Yılını Bu Pencereyi Çekerek Geçirdi

    Burçlar Astroloğa Giderse