içinde

HavalıHavalı

Türkiye’nin Unutulmaz 5 Eurovision Performansı

Bir zamanlar Eurovision Şarkı Yarışması’na katılırdık. Her mayıs ayı ana gündem olurdu ülkede bu organizasyon. Tüm yıl boyunca da kimin katılacağı, şarkının İngilizce mi yoksa Türkçe mi olması gerektiğini tartışırdık. Atiye’nin mi Hande Yener’in mi katılması gerektiği bir dönemin klasikleşmiş tartışma konusuydu hatta. İkisine de nasip olmadı Eurovision’da Türkiye’yi temsil etmek. Ancak birtakım bahanelerle bu organizasyondan ayrılmadan önce kalbimizin en özel yerinde sakladığımız çok güzel geceler yaşattı bize bazı sanatçılarımız. İşte Türkiye’nin unutulmaz beş Eurovision performansı…

Editör: Fatih Düz – 21.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Meraklı

Emre Çakır tarafından yazıldı

1993 yılında İstanbul Kartal’da doğdum. Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı mezunuyum. Çeşitli gazete, dergi ve internet sitelerinde yazı ve şiirlerim yayımlandı. Biri şiir, biri deneme olmak üzere yayınlanmış iki kitabım var. Serbest zamanlı olarak birçok farklı projede yazar, editör ve sosyal medya danışmanı olarak yer almaya devam etmekteyim.

Liste UstasıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Özdemir Asaf’ın Şiirindeki Lavinia Kimdi?

    Hangi Zeytin Ağacı karakterisin?