içinde

ÜzgünÜzgün

Son Dakika Yangın Haberleri – Neler Oluyor Ülkemize?

Maltepe’de yol kenarında bulunan otluk ve çalılık alanda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

Yangın Dragos Mahallesi’nde bulunan otluk ve çalılık alanda çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Ağaçlara da sıçrayan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

İzmir Bergama’da makilik yangını: Alevler fabrikaya sıçradı!

Datça’daki yangın sürerken; bir kötü haber de İzmir’den geldi. İzmir’in Bergama ilçesinde makilikte yangın çıktı, havadan ve karadan müdahale başlatıldı. Alevlerin süt fabrikasına sıçradığı bildirildi.

Türkiye’nin ciğerleri yanmaya devam ediyor. Son olarak, İzmir’in Bergama ilçesinden de yeni bir yangın haberi geldi. Alevler, ormanlık alana sıçradı.

Yangın, saat 09.30 sıralarında Sağancı Mahallesi’ndeki makilikte çıktı. İhbarla bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 2 helikopter ve 5 arazöz ile çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi.

Osmaniye’de katı atık bertaraf tesisinde yangın

Osmaniye’de, katı atık bertaraf tesisinde çıkan yangın, ekiplerin 1 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı.

Osmaniye’de Yaverpaşa Mahallesi’ndeki katı atık bertaraf tesisinde, saat 15.00 sıralarında, bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Ormana yakın tesisten yükselen alevleri görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

İhbarla yangın yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, tesisin çevresinde güvenlik önlemi aldı. Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait helikopter ve çok sayıda arazöz ile işçiler, yangının ormana sıçramaması için mücadele verdi. 1 saatlik çalışmanın ardından yangın, kontrol altına alındı.

Kazdağları eteklerinde iki ayrı zeytinlik alanda çıkan yangın, ormana sıçramadan söndürüldü

Balıkesir’in Edremit ilçesi Kazdağları eteklerinde iki ayrı noktada aynı zamanda zeytinlik alanda çıkan yangınlar ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

Edremit’in Kazdağları Milli Parkı sınırlarındaki Mehmet Alan köyü yakınlarında 2 ayrı noktada aynı zamanda zeytinlik alanda çıkan yangınlardan çıkan dumanları Edremit Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı kuleler fark etti.

Yangın ekipleri hızlı bir şekilde yangın bölgesine sevk edildi. Çıkan yangınlara 3 arozöz, bir su tankeri ve ekipler müdahale etti. Bölgede esen şiddetli poyraz rüzgarına rağmen ekiplerin başarılı ve hızlı çalışması ile yangınlar ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

Yangınlarda yaklaşık 700 metre kare alan zarar gördü. Yangın ile ilgili jandarma tarafından tahkikat başlatıldı.

Datça’da orman yangını: Askerler tahliye edilen evlerin önünde nöbet tutuyor

Muğla’nın Datça ilçesindeki orman yangına havanın aydınlanması ile birlikte müdahale yeniden başlarken askerlerin de boşaltılan evlerin önünde ve sokaklarda nöbet tuttuğu görüldü.

Çeşme yangınının sebebi belli oldu

İzmir’in Çeşme ilçesinde dün öğle saatlerinde çıkan orman yangını kısmi olarak söndürüldü. Yangınla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. 7 şüphelinin ifadelerine başvuruldu. 2’si gözaltında olmaya devam ediyor. 5’i serbest bırakıldı. Kaynak yapan ve ihmali bulunan 2 kişi gözaltında. Savcılık soruşturması devam ediyor.

Dün öğle saatlerinde İzmir’in Çeşme ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Yangına müdahalede, 4 uçak, 6 helikopter, 1 komuta helikopteri, 1 yangın komuta aracı, 55 arazöz, 8 dozer, 6 yer ekibi, 324 işçi ve 38 teknik eleman görev aldı.

Editör: Fatih Düz – 14.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Indium tarafından yazıldı

YorumcuMakale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Yunan Mitolojisinin Yeraltı: Hades, Tartarus ve Dahası

    Vitiligo Hastalığı Nedir?