içinde

Red Rock: Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir yer

Daha önce gittiğiniz bir yeri ziyaret etmek her zaman eşsiz bir deneyimdir. Elbette, çevrimiçi olarak bazı videolara göz atabilir ve bazı adımları izleyebilirsiniz, ancak orada olmak herhangi bir çevrimiçi deneyimle değiştirilemez. Bu nedenle, bir çanta hazırlayın ve hayalini kurduğunuz tüm yerleri gezmeye başlayın.

Red Rock amfi tiyatro, birçok insanın hayalini kurduğu yerlerden biridir. Bilmeyenler için, Colorado’da, Denver şehrinin yakınında bulunan bir cennet parçası. Yani ülkenin büyük çoğunluğu için buranın ulaşılabilir bir nokta olduğunu görebilirsiniz.

Burayı ziyaretinizin sebebi ne olursa olsun, hissedebileceğiniz adrenalindir. Çoğu durumda, ziyaretin amacı, Denver şehrine ait olan Red Rock parkı olacaktır. Bununla ilgili en ilginç şeylerden biri çalışma süresidir.

Gün doğumundan bir saat öncesine kadar ziyaret edebilirsiniz ve gün batımından sonraki saate kadar sürer. Bunun yanı sıra, adrenalin, yüksekleri yürüyerek aşmaya çalışarak yaşayabileceğiniz bir şey. Eldeki başka seçenekler de var, dağ bisikleti kullanmak veya ata binmek.

Hangi seçeneğe karar verirseniz verin, kalbinizin atmaya başlayacağından emin olabilirsiniz. Bu aktivitelerden hoşlanan biriyseniz, bu sizin için ölçülemez bir deneyim olacaktır.

Bazıları için burada görecekleri en ilginç şey, çok sayıda dinozor fosili olacak. Red Rock amfi tiyatrosu çok fazla tarihi olan bir yer. Birçok bilim insanına göre, bu yerde bulunan tarih, 16 milyon yıla kadar izlenebilir. Bu tarihin etkileyici olmaktan başka bir şey olmadığını görebilirsiniz.

Yani, farklı dinozor türlerine ait sayısız iskelete tanık olmak üzeresiniz. Bunun yanı sıra ziyaretçiler doğanın etkileyici mucizeleriyle de karşılaşabilirler. Bunlardan biri de gemi kayası olarak bilinen bir taştır. Özellikle ilginç olan şey, Niagara Şelalesi’nden daha yüksek olmasıdır.

Tarihi unsurların yanı sıra Red Rock, müzikal ve jeolojik tarihle dolu bir yerdir . Her gün özel grup turları düzenleniyor ve ziyaretçilerin dikkatini gerektiren her unsurda katılımcılara rehberlik ediyor. Bazı turlar, konser görüntüleri veya bu konumla ilgili bir belgesel gibi ekstra özellikler içerebilir.

ABD’nin çeşitli yerlerinde, ziyaretçi merkezinde çok fazla yer olmadığını göreceksiniz. Ancak, bu durumda durum böyle değil. Etrafta dolaşmak ve görmek istediğiniz her şeyi görmek için saatler harcayabilirsiniz. Yardımsever ve samimi bir rehber, ilgilendiğiniz her şey için önemli bilgiler sağlayacaktır.

Bu yerde yaşayabileceğiniz en iyi şeylerden biri konsere gitmek. Pek çoğu, bu yerde konsere gitmek neden bu kadar ilginç diye sorardı. Eh, buranın oldukça akustik bir yer olduğunu söylemek gerekiyor. Yani Red Rock’ta bir konserdeyken çok eğlenmeniz garantiden başka bir şey değil. Akustiğin yanı sıra, deneyimli olanlar iklim değişikliklerinin bu tür etkinlikler için mükemmel olduğunu bilirler. Örneğin, yaz aylarında sıcaklıklar yüksek olduğunda bile soğuk bir esinti yaşayabilirsiniz. Anahtar çevresinde yatıyor. Red Rock, kelimenin tam anlamıyla dağlarla çevrilidir.

Sık sık egzersiz yapmak isteyenler, buradayken bunu yapma şansına sahip olacaklarından emin olabilirler. Konumun deniz seviyesinden 6,4 bin fit yüksekte bulunmasının nedeni oldukça basit. Ne zaman 100 fitlik bir yol kat etmek istersen, iki yüz basamaktan fazla çıkmanız gerekecek.

Bu adımları bir kereden fazla ele alarak, çok fazla kalori yakacağınız ve mümkün olan en iyi formda kalacağınız açıktır. Bu öğeyle ilgili en iyi şey, bunun için herhangi bir ödeme yapmanız gerekmemesidir. Kapsanacak çok sayıda katman ve platform olduğundan, bunlardan birinde sıkılmayacaksınız. Ayrıca, biraz daha zorlu bir deneyim yaşamak isteyenler için, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok kaliteli mükemmel platformla karşılaşabilirsiniz. Bunlar, germe veya jimnastik gibi şeyler için faydalı olabilir. Bu yüzden çok fazla yanık yaşamayı bekleyebilirsiniz. Bu, herhangi bir sporcunun kaçırmak isteyeceği bir şey değil.

Daha önce bu yeri ziyaret edecek kadar şanslı olmadıysanız, belki şimdi yapmanın tam zamanıdır.

Editör: Fatih Düz – 07.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astropower tarafından yazıldı

TestçiMakale YazarıListe UstasıYorumcuVideo YapımcısıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Aldatıldık!

    PlayStation Plus: Bilmeniz gereken her şey