içinde

HavalıHavalı

2022’in en moda 4 yaz saç rengi

İşte uzmanlardan 2022’nin en moda 4 yaz saç rengiyle ilgili tavsiyeler:

 

Editör: Fatih Düz – 04.07.2022

#1 BRONZ KAHVE – SICAK BRONZ TONLARI

Saç tellerinize biraz parlaklık ve boyut kazandırmak istiyorsanız, bu sezon denemeniz gereken bal kahvesi tonudur. Ünlü renk uzmanı ve L'Oréal Professionnel elçisi Min Kim, "Kadınlar sağlıklı saçları kucaklıyor ve ılık bal sarısı, bazı şeyleri fazla açmak zorunda kalmadan çoğu ten rengine uyan bir tondur (saçınızın kırılgan ve hasarlı görünmesine neden olabilir)," diyor . Maude Apatow'dan Selena Gomez'e kadar bu saç rengi hem doğal esmerler hem de sarışınlar için çok az bakım gerektirir.

#2 KÜLLÜ ALTIN TONLARI

Her iki dünyanın da en iyisini istiyorsanız, Jennifer Lopez, Hailee Steinfeld ve Kylie Jenner gibi ünlülerin şu anda salladığı bu çarpıcı gölgeyi düşünün. "Sıcak ve soğuk sarışın arasındaki mükemmel denge. Ultra platin ve daha açık sarı tonları güzel olsa da, yanlış saç tipinde denenirse gerçekçi olmayabilir ve zarar verebilirler” diye açıklıyor Kuaför ve Authentic Beauty Concept'in savunucusu Vincilione . “Ash Gold, hasara neden olmadan veya pirinç gibi görünmeden parlak ama dengeli bir sonuç verir. Ayrıca, özellikle doğru makyajla güçlendirildiğinde çoğu cilt tonunda güzel görünebilen nötr bir ton.

#3 BAKIR TONLARI

Dopamin pansumanı (yani, ruh halinizi artırma niyetiyle giyinme) bu yaz çok büyük bir trend. Kendinizi şımartmak için saç tellerinizde canlı bir turuncu, sarı veya pembe tonu kullanmaktan daha iyi ne olabilir? Ünlü saç boyacısı Bianca Hillier, "Fantezi renkler, genellikle geçici olan ve saçtan tamamen çıkabilen eğlenceli, yaratıcı bir görünüm verir. Biraz yaşa!" diye teşvik ediyor.

#4 SICAK SARI TONLARI

90'ların güzellik ikonlarının son zamanlarda yeniden canlanmasıyla birlikte , sıcak sarı bu yaz kesinlikle büyük bir şekilde geri döndü. Bodt, "Bu renk süper genç bir görünüme sahip ve doğru miktarda güneşli sarışınla dengelenebilir " diyor. Ayrıca 90'ların sarışınının bu yaz büyük bir hit olmaya hazır olduğunu kabul ediyor, “Hollywood'un göz alıcı görünümü kesinlikle geri dönüyor. Düşünün: Brigitte Bardot ve Marilyn Monroe, her ikisi de glam ve Hollywood'un şimdiye kadarki en ikonik görünümlerden bazılarını yaratmak için kesiştiği bir çağın sirenleriydi." 

Canlı gölgeyi parlak tutmak için her iki uzman da rutininize sülfatsız bir şampuan ve güçlendirici saç kremi eklemenizi öneriyor.

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Astropower tarafından yazıldı

TestçiMakale YazarıListe UstasıYorumcuVideo YapımcısıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    YAŞ 37: GÜÇLÜ OLMAK İÇİN HAYATTAN ÖĞRENDİĞİM 8 DERS

    90’lı Yıllara Nostaljik Yolculuk