içinde

Huawei, İstanbul’da Düzenleyeceği “Bölgesel Ürün Etkinliği’nde Yeni Ürünlerini Tanıtacak

2022 yılının ilk yarısını yeni ürünler açısından epey hareketli geçiren Huawei, son olarak yeni akıllı saatleri Watch GT 3 Pro satışa çıkarmış ve Watch Fit 2 ile ilgili fiyat bilgisini paylaşmıştı. Görünüşe göre şirket için yılın ikinci yarısı da epey hareketli geçecek. Ve yılın geri kalan dilimine girmeden hemen önce, İstanbul’da düzenlenecek bölgesel etkinlikte piyasada göreceğimiz yeni Huawei ürünlerini ilk kez tanıma imkanı elde edeceğiz.

Huawei Türkiye’nin içinde bulunduğu Huawei Tüketici Elektroniği Grubu bölgesi Orta Doğu Avrupa, İskandinavya ve Kanada gibi geniş bir coğrafyayı kapsıyor. Geçtiğimiz ekim ayında Viyana’da düzenlenen ve bizim de Teknoblog olarak yerinden takip ettiğimiz Huawei Nova 9 etkinliği de bu bölgeye has bir etkinlikti. İşte Huawei, aynı ölçekte bir etkinliği 23 Haziran Perşembe günü İstanbul’da düzenleyecek.

Huawei’nin etkinlik için yayınladığı “Büyük Resmi Gör” sloganlı görselde üç farklı ürün dikkat çekiyor. Bir dizüstü bilgisayar, bir katlanabilir telefon ve bir kablosuz kulaklığın dikkat çektiği bu görsel sayesinde göreceğimiz yeni ürünler hakkında tahminde bulunabiliriz.

Bu arada Huawei, sosyal medya üzerinden düzenlediği bir yarışmayla 10 kişiyi bu etkinliğe katılma imkanı sağlıyor.

Etkinliğin duyuru afişi:

Editör: Fatih Düz – 11.11.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Meraklı

Semih Boyatlı tarafından yazıldı

Makale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

      Kavga Sürüyor: Elon Musk, Sahte Hesap Verileri Sağlamazsa Twitter Anlaşmasını Sonlandırma Uyarısında Bulundu

      Dünyanın En Ünlü Kayıp Vakası; Madeleine McCann