içinde

Rivyalı Geralt Değişiyor! 4. Sezonda The Witcher’ın Yeni Ana Karakterini Öğrenmek İçin Okuyun!

The Witcher‘ın 3. sezonundan sonra Henry Cavill dizinin ana karakteri Rivyalı Geralt’ı oynamayacak. 4. sezondan itibaren Henry Cavill’in yerine Liam Hemsworth geçiyor.

Hemsworth, “Witcher hayranı olarak Rivyalı Geralt’ı oynama fırsatını yakaladığım için çok sevinçliyim. Henry Cavill inanılmaz bir Geralt’tı. Serüveninin yeni sayfasında, bana dizginleri ve Beyaz Kurt’un bıçaklarını almama izin verdiği için büyük bir onur duyuyorum.” yazarak Netflix’in popüler dizilerinden biri olan The Witcher‘ın başrolü olacağını Instagram hesabından geçtiğimiz cumartesi günü duyurdu.

Buna takiben Henry Cavill de bu haber ile ilgili Instagram hesabından, “Rivyalı Geralt olarak yolculuğum canavarlar ve maceralarla doluydu. Ne yazık ki madalyonumu ve kılıcımı 4. sezon için kenara koyacağım. Yerime Beyaz Kurt’un mantosunu harika Liam Hemsworth alacak. En büyük edebi karakterlerde olduğu gibi, Geralt’ı somutlaştırmak için harcanan zamana ve Liam’ın erkeklerin en büyüleyici ve nüanslısını üstlenmesini görmek için meşaleyi ona derin bir saygıyla devrediyorum.” paylaşımında bulundu.

The Witcher, 2019 yılında yayınlanmasından itibaren Netflix’te büyük bir başarı elde etti. Tam tarih kesin olmasa da, şu ana kadar 2 sezonu yayınlanan dizinin 3. sezonu, 2023 yılının yarısından önce yayınlanmayacak. Henry Cavill, rolden ayrılmasının nedenini belirtmedi ama DC filmi olan Dwayne “The Rock” Johnson başrollü Black Adam filminde Superman rolüyle küçük bir dönüş yaptıktan sonra, Cavill’ın Superman rolü ile geri döneceği yakın zamanda açıklanmıştı.

The Witcher hayranlarını büyük çoğunluğunu üzen bu haber, dizinin 4. sezon reytinglerinde ne gibi bir değişiklik yapacak şu anda pek ön görülemese de, izleyicilerin bir kısmının diziyi Riyvalı Geralt karakterinin Henry Cavill tarafından canlandırdığı için izledikleri aşikar. Ancak Netflix, Henry Cavill’i DC’ye kaptırdığı için pişmanlık yaşayacak gibi duruyor. Tabii ki bu The Witcher’ın reytinglerinde ve popüleritesinde direkt bir düşüş yaşayacağı anlamına da gelmiyor. Liam Hemsworth’un Rivyalı Geralt olarak nasıl bir performans sergileyeceğini merak eden eski izleyiciler yeni sezona devam edebilir ve diziyi hiç izlemeyen kişiler de Liam’ın oyunculuğu için diziye başlayabilir. Diziye “fresh” bir hava katabilirse, Liam Hemsworth’ün başarılı bir Rivyalı Geralt olacağını ve Henry Cavill’i kalplerimizde yaşatabileceğini düşünüyorum.

Hayranlar ne kadar üzgün olsalar da Liam Hemsworth’lü The Witcher’da ne gibi yenilikler ya da eklemeler göreceklerini sabırsızlıkla bekliyorlar. Bu The Witcher dizisi için bir dönüm ya da çöküş noktası olabilir. Sonucu öğrenmek için en az 2024 yılını beklememiz gerekecek. Öte yandan, Henry Cavill’li yeni bir Superman filminin gelmesi gündemde olduğu için DC ve Superman hayranları heyecan içindeler. Ayrıca Superman DC evreninin en popüler kahramanlarından biri olduğu için Marvel evreni ile gelecekte tekrar kapışabilir. Acaba Superman’imizi yeni macerasında hangi zoruluklar ve düşmanlar bekliyor? Çizgi romanları okuyorsanız, okuduysanız ya da sıkı bir DC evreni takipçisiyseniz teorilerinizi yorumlara bırakabilirsiniz.

Editör: Doruk Adakoğlu – 31.10.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Doruk Adakoğlu tarafından yazıldı

Ankara Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. Serbest çevirmen, yazar ve editör.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Saniyede 1,75 Milyar Kare Hızında Elektrik Çarpmalarının Nasıl Göründüğüne Bakın

    Hep Birlikte Netflix Kodlarını Kullanmayı Öğreniyoruz!