içinde

HavalıHavalı MuhteşemMuhteşem İnanılmazİnanılmaz

Hayatınızdaki Bolluk Akışını Bozan, Günlük Hayatta Kullandığınız 4 Cümle

Bolluk sadece parayı ifade etmez. Doğru şekilde anladığımızda, bolluğun ilişkisel, finansal, ruhsal, zihinsel ve fiziksel gibi yaşamın her alanında aslında tam bir yaşam olduğunu bileceğiz.

Bolluğun, başarı için enerji akışı ilkelerinden de yararlanıldığı söylenir; bu, özellikle gerçek hayatta düşüşler yaşandığında, aslında bizim lehimize oldukça yavaş ve kötüdür.

Yaşam kalitemizi yükseltmek için önce düşünme kalitemizi geliştirmeliyiz. Başarı için hayatın akış ilkelerini etkinleştirmek, dilimize bir göz atmayı ve kullandığımız kelimelere dikkat vermeyi içerir. Söylediklerimiz, aradığımız bolluk enerjisi akışını etkiler ve güçlendirir. Bunun tersine, bu enerji akışını bile yavaşlatabilir kelimelerimiz.

Aşağıdaki ifadeleri kullanıyorsak, özellikle düzenli ve alışkanlık olarak kullanıyorsak, bunun farkında olmalıyız:

  • “Deneyeceğim.”

Bu cümleyi herhangi bir şey hakkında ne sıklıkta söylediğimizi kendimize sormalıyız. Örneğin bir parti davetiyesi aldığımızda, “orada olmaya çalışacağım” diye cevap mı veriyoruz ama gerçekten gitmeye hiç niyetimiz yok mu?

Bu otomatik yanıt, taahhüt dışı enerjiyi ağır şekilde etkileyecek, değil mi? Bağlılıksızlık enerjisi, hayatımızdaki her şeyi etkileyen enerjidir. Her şeyin enerji olduğunu ve enerjinin istisnasız her şey olduğunu hatırlamalıyız.

Tamamen emin olmak için, denemeden, başarı için her şansı da kaçıracağız. Bu teşebbüs gücü, onu yapmayı veya her sonuca açık olmayı, hatta hazır olmayı bile içerir. Oradan, bazı yeni ve daha iyi ilham veren fikirler, arzularımıza doğru hareket edecek ve bolluk enerjisi akışını desteklerken daha güçlü hale gelecektir.

  • “Sorun değil.”

Bir kişi bizim için minnettarlığını ifade ettiğinde nasıl tekrarladığımızı kendimize sormalıyız. Bu cevabın enerjisi, tıpkı bazı iğnelerin delikler açarak yaşam enerjisi akışını yavaşlatması gibidir.

“Hoş geldiniz” ya da daha doğrusu “Benim için zevkti” yerine “Sorun değil”cümlesini kullanmak, istediğimiz enerjiyi azaltacak, sorunlara farkındalık getireceğimizden. Hayatımızda az sayıda sorun olmasını isteyenler için, kelime dağarcığımızdan “Sorun değil” ifadesini çıkararak başlamalıyız.

  • “Bu adil değil.”

Aslında bu tepki, hayatımıza verilen tepkiyi temsil eder. Bu yüzden bir cevap bile olmadığını söyleyebiliriz. İstediklerimize yönelik sürekli çalışma ve eylem, başarısızlıkları ve başarıları içerecektir ve bunların ikisi de iyidir.

Bize neyin gerçekten işe yarayıp neyin yaramadığı hakkında gerekli bilgi ve bilgiyi sağlarlar. Yüksek sesle söylenen bu ifade, kendimize negatif enerji ve dikkat çekecektir. Bu, bolluk ve yetkilendirmeden bile çok uzaktır.

Bir makalede Josh Felber şunları söyledi:

“Haksızlık, alışmanız gereken bir şeydir. Başarı size bahşedilmiş değildir; onu kazanmak için çalışmanız ve bunu yaparken de bunu hak ettiğinizi göstermeniz gerekir.”

  • “Almalıyım.”

Aslında bu, pişmanlık enerjileriyle dolu bir ifadedir. Bu yüzden, ifadenin enerjisiyle bize ne yaptığına dalmadan, şu anda onu okuduğumuz zaman hissettiğimiz enerjilere dikkati çekmek ve kendimize yüksek sesle söylemek istiyoruz. Bunu söylerken ne hissettiğimizi kendimize sormalıyız.

Bu ifadeyi ortak iletişim ve değiş tokuşta kullanarak, daha büyük eksikliklerin enerjilerini kendimize çekeriz. Bu ifade, kendini kabul etmemenin akışını başlatır, aynı zamanda bizi bir anın bizim için sahip olduğu güçlerden uzaklaştırır.

Konuştuğumuzda dikkatimiz orada olmadığı için bize neyin mümkün olduğunu anlama şansı vermez. Kelimelerimize, sözlerimize dikkat etmeliyiz. Yoksa hayatımıza gelecek olan yeni ve güzel enerjileri yavaşlatmış belki de durdurmuş oluruz. Ağzımızdan çıkanlar kaderimizi şekillendirir.

Editör: Sümeyye Özmen – 23.09.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Danışman

Sümeyye Özmen tarafından yazıldı

Gökçe Sultan'ın Diyarı kitabının yazarı
Türk dili ve edebiyatı öğretmeni
Calamus yayınevi genel yayın yönetmeni
NLP uygulayıcısı
Fikri firarda spiritüel okuyucu

YorumcuMakale YazarıVideo YapımcısıModeratörÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    ''Allah c.c'' İsmiyle ''Tanrı'' Kavramının Karıştırılması

    Rus Edebiyatına Ne Kadar Hakimsin?