içinde

İngilizce Öğrenirken Yararlanabileceğiniz YouTube Kanalları

Gittikçe küreselleştiğimiz bu dönemde dil bilmenin önemi her geçen gün daha da artarken sizce de artık İngilizce gibi popüler bir dili öğrenmenin vakti gelmedi mi? Eğer cevabınız evet ise sizin için birkaç YouTube kanal önerimiz var. Daha fazla vakit kaybetmeden bir an önce öğrenmek için aşağıda listelediğimiz kanallar eminiz ki işinize çok yarayacak.

Editör: Sümeyye Özmen – 30.07.2022

#3 Celebration and Lifelong Learning | How to College | Crash Cours

CrashCourse kanalı Arizona State Univerity 'nin katkılarıyla hazırlanan ve hayat boyu öğrenme ilkesi ile hareket eden bir kanal. Bu kanalda günlük hayatla ilgili birçok videolar yayınlanmakta. Bu sayede öğrendiğiniz şeylerin pratik hayatta nasıl kullanılabileceğini daha iyi kavrayabilir ve İngilizce seviyenizi bir üst levele taşıyabilirsiniz.

#5 İngilizce Hikayeler ile Dinleme ve Konuşma Pratiği Yapıyoruz | H

Rahat İngilizce kanalında hem günlük hayattan hem de dizilerden, hikayelerden kesitler paylaşılıyor olup bir yandan da dinleme (listening) becerilerinizi geliştirebileceğiniz diğer kanallara oranla yeni başlayanlar için daha uygun bir kanal.

#8 Why we forget the things we learn – 6 Minute English

BBC Learning English kanalı ise saydığımız diğer tüm kanallardan daha geniş bir yapıya sahip. Hem listening becerilerinizi geliştirebilir hem yeni bilgiler edinebilirsiniz bu kanalla. Çok kaliteli içeriklerle hem gündelik hayattan kelimeler öğrenebilir hem de kullanım alanlarının genişliğini fark ederek İngilizce'nizi daha da üst seviyelere taşıyabilirsiniz.

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Danışman

Büşra Kurt tarafından yazıldı

Üyelik YılıMakale YazarıListe UstasıTestçiYorumcuVideo Yapımcısı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Tibet’te Kullanılan Dua Çarkları

    Ev İçin En Çılgın Buluşlar