içinde

KızgınKızgın İnanılmazİnanılmaz HavalıHavalı ÜzgünÜzgün

Geceleri Mezardan Küçük Kız Cesetlerini Çıkarıp Oyuncak Bebek Yapan Adam: Anatoly Moskvin

Rusya’da 150 küçük kız çocuğunun cesedini mezardan çıkaran Moskvin isimli adam kızların cesetlerini mumyalayarak sakladı. Eve baskın düzenleyen polis gözlerine inanamadı.

Adamın evine yapılan operasyonda polis bile gördüklerine inanamadı. Yaşları 3 ile 12 arasında değişen küçük kızların mezarlarını kazıp cesetlerini çıkartan Moskvin cesetleri evinde hazırladığı tuhaf oyuncakların içine koyduğu tespit edildi.

Çıkardığı cesetleri mumyalayarak oyuncakların içine koyan Moskvin’in mezardan çıkardığı bütün çocuklarla ilgili internetten araştırma yapıp haklarında bilgi topladığı ve onlara doğum günü partileri yaptığı tespit edildi.
Evindeki çorap ve elbiselerle mezardan çıkardığı cesetlere tuhaf oyuncaklar yaptığını gösteren bir koleksiyon ortaya çıktı. 13 dil bilen ve mahkemede ”dahi” olarak nitelendirilen Moskvin tutuklandıktan sonra 3 yıl boyunca bir psikiyatri kliniğinde tedavi gördü.
Mahkemede yargılanan Moskvin’in bu üç yıl sonrasında akli dengesinin yerinde olmadığını söyleyen yargıç psikiyatri kliniğinde kalması gerektiğini söyledi.Anatoly Movskin’in mahkemede verdiği ifade ise tüyler ürpertici:

‘Asla kötü bir amacım yoktu, sadece bilimin bu güzel kız çocuklarını tekrar hayata döndürebileceği bir günün geleceğini umut ediyordum. Bu yüzden mumyalama konusunda güçlü bilgiler edindim, böylece onları o güne dek kusursuzca koruyabileceğimi düşündüm. Onlara çok iyi davrandım, sadece iletişim kurmak istedim. Mezarlarına gittim ve kafamı toprağa koyup ne dediklerini duymaya çalıştım. Rastgele hiçbir kız çocuğunu mezarlarından çıkarmadım. İsteyip istemediklerini kendilerine sordum ve onlar söylediler. Çoğu bunu yapmamı istedi ve onları yürüyüşe çıkarıp çıkaramayacağımı sordular. Ben de gerekeni yaptım.’

Editör: Fatih Düz – 17.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Melike Bay tarafından yazıldı

Liste UstasıMakale YazarıTestçiModeratörYorumcuÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Yurtdışında Eğitim İçin TOEFL ve IELTS

    Hayvanların İçgüdüsel Davranışları