içinde

Air New Zealand, ekonomi sınıfı yolcuları için hazırladığı ranzaları tanıttı

Aerofobiklerin kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlarsa, Air New Zealand tarafından gerçekleştirilen uçuşlarda yeni ranzalarda, eğer uykuya dalabilirlerse, rahatça kestirebilecekler.

Şirket bir basın açıklamasında, Air New Zealand’ın 2024’ten itibaren, ekonomi sınıfı yolcuların uyuyabileceği, oturabileceği veya şirket tarafından sunulan düz yataklarda vakit geçirebileceği Dreamliner’ları 2024’ten itibaren uçurmaya başlayacağını duyurdu. Dünyanın gökyüzündeki ilk uyku podları olarak tanımlanan Economy Skynest seçeneği, yolcuların diledikleri takdirde sonuna kadar uyumalarına olanak tanıyacak.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, şirket, ister daha fazla alan ve mahremiyet içeren yeni Business Premier Lüks koltuk, isterse ekonomik seyahat edenler için Skynest olsun, her kabin için ranza seçeneği sunuyor. Yataklar dahil yeni seçenekler, iyi bir  gece uykusu, daha fazla alan ve konfor isteyen havayolunun kendi müşterilerinin sağladığı bir dizi geri bildirimin sonucudur.

“Yeni Zelanda’nın konumu bizi ultra uzun mesafeli seyahat deneyimine liderlik etmek için benzersiz bir konuma getiriyor. Müşterilerimizin dinlenmiş olarak gelmelerinin ne kadar önemli olduğunu bildiğimiz için uyku, konfor ve sağlık konularına odaklandık. İcra Kurulu Başkanı Greg Foran, “doğrudan bir toplantıya veya ilk tatil noktalarına gidiyorlar – koşarak yere varmak istiyorlar” dedi.

“Gerçekten bir olasılık kabini olan beş yıllık hard mahi’yi nihayet ortaya çıkarmak gurur verici bir an. Bu, müşterilere oturdukları her yerde gözlerini biraz kapalı tutma seçenekleri sağlayacak.”

Ekonomi sınıfı için ayrıcılık

Ekonomi sınıfının tüm ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran şirket, Premium Ekonomi ve Ekonomi kabinleri için müşterilerin uçuşları boyunca atıştırmalık ve su içebilecekleri “Sky Kiler”ini de ortaya çıkardı.

Son olarak, şirketin deri yerine modern kumaşlar kullandığı ve bu sayede Business Premier ve Premium Economy koltuk başına yaklaşık bir kilogram ağırlık tasarrufu sağladığı ve genel karbon emisyonlarını azaltmalarına yardımcı olduğu bildirildi. Premium kabinlerde, karbon emisyonlarını da azaltmak için yüzde 20 daha hafif servis malzemeleri kullanmayı planlıyorlar.

Editör: Fatih Düz – 02.07.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Berk Özveri tarafından yazıldı

Liste UstasıMakale YazarıÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Yazar ve Şair Betül Fırat’tan Okurlarına 3. Kitap Müjdesi!

    Ahmet Ümit, Nevzat Başkomser ve Yerli Polisiye