içinde

Adsense Yerine Admatic Olur Mu?

Halihazırda web site sahiplerine yönelik harika bir Admatic içeriğiyle karşınızdayız. Çoğunlukla para kazanmak amacıyla kurduğunuz sitenizin adsense süreçleri oldukça zorlu geçer. Belirli politikalara sahip olmasının istenmesinin yanı sıra uzayan süreçler ve pin durumları da işleri içinden çıkılmaz hale sokar. Ayrıca farklı nedenlerle bir anda adsense kazançlarının iptali, sistemin bloke olması da söz konusudur. Tüm bu durumlara baktığımızda her an patlamaya hazır bomba niteliğindeki adsense yerine hangi alternatifler bulunuyor?

Söz konusu araştırmalar neticesinde en iyisi Admatic olurken çok daha hızlı ve iyi bir gelir kazanç oranına sahiptir. Ancak yine de belirtmek isteriz ki eğer Adsense şansınız varsa bunu sonuna kadar kullanın. Olası bir bloke ya da sistem dışına çıkma durumlarında alternatif olarak bu reklam sistemini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Son derece profesyonel bir işleyiş sunan Admatic için üyelik ve siteyi kayıt ettirme basittir. Birkaç gün içerisinde geri dönüş olurken sitenizin belli bir seviyeye gelmesi de yeterlidir. Peki, Admatic reklam kazançları için şartlar nelerdir?

Admatic Başvuru Şartları

Öncelikli olarak bir domain şartı var olurken blogspot.com uzantılı sitelerin reklam alabilmesi mümkün değildir. Bununla birlikte sitenin kopya içeriğe sahip olmaması da bilinen bir konudur. Korsan yayınlar yapan ya da içeriklerinde sorunlar bulunan siteler için herhangi bir reklam kazancı sunmaz. Çok gelen güvenilir mi sorusuna da incelemelerden sonra evet yanıtını vermek zor değil. İşleyiş açısından oldukça iyi durumda olan Admatic başvuru için hemen üyelik oluşturabilirsiniz. Bununla birlikte Google partnerleri arasında olması da belirli bir seviyeye sahip olduğunu gösterir niteliktedir. Peki, Admatic reklam türlerine bir göz atalım.

Admatic Reklam Türleri

Google Adsense reklamlarıyla neredeyse çok benzer olduğunu söyleyerek başlamamız gerekir. Burada günlük birkaç yazıyla güzel gelirler elde etmeniz söz konusudur. Mobil cihazlara özel reklam bölümü vardır. Ayrıca tam ekran reklam türleri de seçerek çok daha iyi bir gelire sahip olabilirsiniz. En önemli detaylardan birisi tıklama durumuna göre değil, kullanıma göre kazanç sunmasıdır. Sitenize giriş yapan kullanıcı sayısına göre geliriniz artarak devam ediyor. Bununla birlikte reklam pencereleri sağ-alt kısımda kendisini gösterir.

Admatic Reklam Gelirleri

Blog siteniz maliyetlerini karşılama adına son derece yeterlidir. Burada ölçek yapmak gerekirse 10.000 ziyaretçiye karşılık 30 TL’ye yakın bir gelirden bahsedebiliriz. Elbette ki Adsense ile kıyasladığımız zaman bu gelir düşük kalır. Ancak yine de en iyi alternatifi olduğunda şüphemiz yok.

Admatic Ödemeler Sorunlu Mu?

Ay sonu hesap durumlarına göre ödemelerin şekil aldığını bilmeniz gerekir. Burada alt limit 50 TL olurken sonrasında hesap bilgilerinizi vererek talep oluşturursunuz. Bir sonraki ayın son haftasında geliriniz sizlere ulaşmış olur. Banka hesabı kullanımı var olurken herhangi bir ücret alımı yoktur. Herhangi bir siteye yönlendirme olmadan yazdıklarınızı okuyucularınızla paylaşarak gelir elde etme şansını sizlerde yakalayın. Birçok açıdan zahmetli olan Adsense ile artık uğraşmak istemeyenlere önermekten memnuniyet duyarım. Sorularınızı yorum olarak iletebilirsiniz.

Editör: Fatih Düz – 11.11.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Taraftar

Muhammed Murat tarafından yazıldı

1992 doğumlu olup Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Reklam ve içerik yazarı olarak 5 yıldır profesyonel hizmet veriyorum.

Makale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Hayır diyemeyenlerden misiniz?

    Kendine Mahkûm