içinde ,

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler – 03 Haziran 2022

1. Yakari

03 Haziran 2022 / Animasyon, Aile, Macera

Yakari, vahşi bir at ile yola koyulan küçük bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Küçük bir Sioux çocuğu olan Yakari, evcilleştirilemeyeceği söylenen vahşi bir at olan Little Thunder ile yola koyulur. Yolculuk sırasında Büyük Kartal tarafından ziyaret edilen Yakari, ondan çok özel bir hediye alır. Büyük Kartal Yakari’ye muhteşem bir tüy ile hayvanlarla konuşabilme yeteneği verir. Aldığı inanılmaz yeteneğin ardından yola devam eden Yakari ve Little Thunder için bu yolculuk, aralarında ömür boyu sürecek bir dostluğun başlamasını sağlar.

2. Semur 3: Kıyamet-i Cin

03 Haziran 2022 / Korku

Semur 3: Kıyamet-i Cin, arkadaşlarını yalnız bırakmamak için gittikleri köy evinde sıra dışı olaylarla karşılaşan bir grup arkadaşın hikayesini konu ediyor. Murat, karısının intihar etmesiyle büyük bir yıkıma uğrar. Kendisini toparlamaya çalışan Murat, bu süreci köy evinde geçirmeye karar verir. Psikolojisini düzeltmek için gittiği köy evinde Murat’ı yalnız bırakmak istemeyen iş arkadaşları Mesut, Sevda ve Sinem, ona sürpriz yaparak yanına giderler. Ancak bu ziyarette onlar beklenmedik durumlarla karşılaşır. Başlarına gelen olaylara anlam veremeyen Mesut, eve bir hoca getirmeye karar verir. Ancak hocanın eve gelmesi, işlerin içinden çıkılmaz bir hal almasına neden olur.

3. Adamlar

03 Haziran 2022 / Dram, Korku, Bilim Kurgu

Adamlar, İngiltere kırsalında tek başına tatile çıkan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Harper’in, yaşadığı kişisel bir trajedinin ardından kendisini toparlamaya ihtiyacı vardır. Yaralarını sarabilme umuduyla Harper, İngiliz kırsalındaki güzel bir bölgede inzivaya çekilir. Ancak onun huzurlu geçmesini umduğu tatili, çok geçmeden kabusa dönüşür. Çünkü Harper’ın kaldığı yeri çevreleyen ormanda biri ya da bir şey onu takip etmektedir.

4. Karanlık Madde

03 Haziran 2022 / Macera, Gerilim

Karanlık Madde, Aladağlar’da kendilerini beklenmedik olayların içinde bulan bir grubun yaşadıklarına odaklanıyor. Cin, şeytan, peri veya katil gibi öğeler kullanılmadan seyircilere korku dolu anlar yaşatan filmde, bir grubun yaşadıkları ya da yaşadıklarını düşündükleri olaylar ana kahraman Can’ın gözünden gözler önüne seriliyor. Yönetmen koltuğunda İman Tahsin’in oturduğu gerilim türündeki “Karanlık Madde” filminin oyuncu kadrosunda Ahmet Yıldırım, Nihan Aşıcı, Orkun Olgar, Ahmet Pınar, Dilek Serbest gibi isimler yer alıyor.

5. Şimdi Yandık

03 Haziran 2022 / Komedi

Sevgilisi Ceyda ile evlilik yolunda ilerleyen Murat, üniversitede muhasebe okuyan, korkak ve çekingen bir adam olan Cemil ve sürekli iş değiştiren Faruk, aynı evi paylaşan yakın arkadaşlardır. Onların hayatı, Murat’ın sevgilisine evlenme teklifi etmeye, Cemil’in de üniversitedeki sınavına gitmek için hazırlandığı sırada Faruk’un büyük bir telaşla eve gelmesiyle bambaşka bir hal alır. Eve girip kapıları kilitleyen Faruk, arkadaşlarının neler olduğuna dair sorularını akıl oyunlarıyla geçiştirmeye çalışır. Ancak bir süre sonra Murat ile Cemil’in dışarı çıkması gerekir. Faruk, arkadaşlarının dışarı çıkmasına asla izin vermez. Bu sırada mahalle esnafı ve komşuları üçü ile olan sorunlarını çözmek için kapıya dayanmıştır. Ancak bu kaos ortamında asıl sorun kapıyı henüz çalmamıştır. Faruk neden kaçmaktadır?

6. Arınma Seansı – Tarot

03 Haziran 2022 / Korku

Arınma Seansı – Tarot, baktırdığı tarot falını başkalarına anlatan genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Genç bir kadın olan Tuğba, bir gün bir falcıya tarot falı baktırır ve çok geçmeden falda yazılanlar çıkar. Falcı, Tuğba’yı falda anlattıklarının gizli kalması konusunda uyar. Ancak Tuğba, falcının gizli kalmasını istediği bilgileri Club House’ta anlatır. Bu durumun ardından Tuğba’nın hayatı, birden karmakarışık, lanetli bir hal alır.

7. Yola Devam

03 Haziran 2022 / Dram

Yola Devam, engebeli bir arazide yolculuğa çıkan bir ailenin hayatına odaklanıyor. Hassas bir aile, tıpkı aralarındaki ilişki gibi engebeli olan bir arazide yolculuk yapar. Arka koltukta oturan baba, alçı takmaktadır ama gerçekte bacağı kırık mıdır? Gözyaşlarını tutamayan anne, gülümsemeye çalışır. Ailenin küçük oğlu, yol boyunca dans edip, şarkı söylemeye devam eder. Ailede gizemini koruyan tek kişi ise evin ağabeyidir. Yolculuk boyunca hasta köpekleri için endişelenen aile, bu süreçte birbirlerinin sinirlerini bozar.

Siz bu filmler hakkında ne düşünüyorsunuz? Beğendiniz mi?

Editör: Fatih Düz – 12.06.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Yazar

Ali Yılmaz tarafından yazıldı

Makale YazarıAnketörListe UstasıÖncüVideo YapımcısıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    10 soruluk testle ruh halini sana söylüyoruz..!

    Dark’ın yaratıcılarından yine harika bir korku dizisi: 1899