içinde

KızgınKızgın HavalıHavalı ÜzgünÜzgün KomikKomik

Son Dönemde Artan Uygunsuz Görüntüler!

Son dönemlerde İstanbul Bebek ve Ümraniye’ de karşılaştığımız uygunsuz görüntülerin ardından Twitter başta olmak üzere Sosyal Medya adeta çalkalandı! Halkımız, haklı olarak gereken tepkiyi gösterdi ve Devletimiz harekete geçerek bu görüntülere sebep olan şahısları tutukladı. Lâkin bu görüntülerin daha kötüsüne dün gece 00:00’den sonra Tüm ülkemizin şehirlerinde hatta şehirlerarası yollarda bulunan Tüm Benzin İstasyonlarında rastladık! Hala devam eden uygunsuz görüntülere maalesef hiçbir sansür uygulanmamakla beraber halkımız bu duruma alışmış ve hiçbir tepki göstermemekte ve Devlet yetkililerimiz hiçbir müdahalede bulunmamaktadır!

Litresi 26 lirayı aşan Mazot ve Benzin fiyatını artık bize karşı yapılan bir cinsel saldırı olarak nitelendiriyoruz! Devletimizi ve Yöneticileri iffetimizi koruma adına göreve davet ediyoruz! Bu saldırıya bir an önce dur deme zamanı geldi ve geçiyor da! Bizim dayanacak gücümüz kalmadı halk olarak bu kadar zorlanmayı hak etmiyoruz ve bu uygunsuz görüntülere de bir an önce dur denmesini istiyoruz

Editör: Zehra Garipli – 03.10.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Katılımcı

Murat Karaca tarafından yazıldı

Makale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Volvo, elektrikli otomobilleri için Epic Games ile anlaştı

    Renkler Neden Bu Kadar Önemli? Pazarlamada Renklerin Kullanımı