içinde

HavalıHavalı

Olup Biten

Borç batağında çırpınan ve ekonomisi giderek kötüye giden zalim ve hain Amerika, Ukrayna üzerinden Rusya’yı vurmakta ve burada, NATO’yu da koz olarak kullanarak Rusya’nın ekonomik etkinliğin azaltarak, sonraki hedefi olan Çin’e saldırmak istemektedir! Yani kısaca oyun bir hain Amerika oyunudur.

Ukrayna kurban edilerek Rusya devre dışı bırakılmıştır; daha sonra ise hedef, Çin ekonomisine yönelecektir; ancak bu sonuç Amerika’yı başarılı hale getirmeyecektir. Çünkü artık giderek artan dış borcu ve çöken ekonomik yapısı, birkaç şirketinin de Çin tarafından yenilmesi ile iyice gerileyecek ve çökecektir.

Tabii zalimin başka hedefleri de var; bu hedeflerden birisi öteden beri Yunanistan’ın fonksiyonuna benzer bir fonksiyon gören Ukrayna’nın, Türkiye ile arasının iyice bozulması, Rusya ile arasının bozulması, etkisiz bırakılan Rusya’nın Suriye üzerindeki pozisyonun azalmasıyla, terör olaylarının artması, Türkiye’yi bir de buradan vurmak zalimin temel hedefidir.

Türkiye’de ise 66 ay önce mahkemece karara bağlanmış bir olaın, Yargıtay’ca onandıktan sonra, herkes özellikle çocuklar fetöş taraftarları ve fetöcü kumandasındaki Türkiye düşmanı ülkeler, harekete geçtiler.

Soruyorum: Bu mahkeme kararını beş-altı ay önce verdikten sonra hiç sesini çıkarmadı da Yargıtay onayladıktan sonra mı ses veriyorsunuz? Sizi kim yönetiyor? Siz kime hizmet ediyorsunuz? Üstelik tam bu sırada da Türkiye Irak ve Suriye’nin kuzeyinde teröristlerle mücadele etmekte.

Bir taraftan da birileri tarafından sürekli bozmaya çalışılan ekonomiyi tamir etmekle uğraşmak Türkiye’nin enerjisini almaktadır. Sokağa dökülen meyve ve sebzeler üretildikten sonra tezgah altına kaldırılan ürünler, fiyatı pahalı olsun diye üretimde sınırlamalar ve fetoş kanalından yürütülen, yönetilen sosyal medya hesapları yani tam bir kıyamet alameti!

Allah sonumuzu hayır eylesin.

Editör: Oğuz Yılmaz – 14.05.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Usta

Prof.Dr. M.Fatih Çam tarafından yazıldı

Makale YazarıÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Tarot | Günün Kartı Denge

    Koronavirüs’ün Hayatımızdaki Etkileri