içinde

Kara Büyü İle Büyülendiğinizi Anlamanın 5 İşareti

Büyü, bilgelerin sanatıdır. Muhtemelen insan ırkının kendisi kadar eskidir büyü. Sihir, değiştirme sanatıdır – yeni bir tane yaratmak için gerçekliği bükmek – büyü yapan kişi için hoş bir eğlencedir. Anlayabileceğiniz gibi sihir yapanlar güce sahiptir ve güç çoğu zaman yozlaştırır. Bu nedenle, sihir yalnızca hayırsever nedenlerle kullanılmaz. Bazen Cadılık masumları hedef alır ve bir hastalık gibi belalara neden olur. Ve “manevi” bir hastalık olarak belirtileri vardır ve tedavisi de vardır. Büyücülük Okulumuzun başka bir  dersine dalalım: Karanlık Sanatlar Savunması. 

Büyünün Kökenleri

Büyü kelimesinin kendisi , eski Mezopotamya’da törensel büyücülük yapan dini bir gruba ait olan Farsça ” makuç ” kelimesinden gelir. O zamandan beri “ magi ” kelimesi ve sihir tüm dünyayı fethetti.

Pek çok büyücülük okulu vardır. Bu bizim Cadılık okulumuz, burada özgür iradeyle uğraşmanın başkalarına ve kendimize karşı bir suç olduğunu öğretiyoruz – hepimiz birbirimize bağlıyız. Ancak Karanlık Sanatları öğreten başka okullar da var. Gerçeğin önüne gözlerimizi kapatmamalıyız. Bu nedenle, kara büyü sizi hedef aldığında Aura hasarının belirtilerini bilmek için bu makale.

Büyücülük sizi hedef aldığında Belirtiler ve İşaretler

1. Korku bizi şok eder

Tüm psişik saldırılara ve Kötü Büyü türlerine bağlanan tüm işaretlerin en önemlisi korkudur. Bir iblis çağrılmış olsun ya da başka tür parazit varlıklar, hedefe ulaşmaya çalışırken uyguladıkları ilk şey insanları korkutmaktır. Neyden?

Çoğu zaman özellikle hiçbir şey. Kara büyü ile büyülenmiş kişi, hiçbir şey olmadığı halde karanlıktan korkar, tamamen sağlıklı olduğu halde hayatından korkar vb.

Korku neden ”Kara Büyü”yü büyütür:

Beynimizin korkudan sorumlu kısmı isteklerimize ve arzularımıza çok yakındır. Bu nedenle, auramız korkularımızı istediğimiz bir şey gibi tercüme eder. Bir şeyden ne kadar çok korkarsak, onu bir düzeyde o kadar çok arzularız. Ve istediğimizi çekeriz. Bu nedenle korktuğumuz şeyi çoğu zaman bir şekilde kendimize çekeriz. Korku, iblislerin ve karanlık sanatların bizi etkilemesini kolaylaştıran diğer alemlerden astral kapıları açar.

Panzehir: Cadılığın bizi hedef aldığından şüphelendiğimizde ilk endişemiz Korku Yönetimi olmalıdır. Ruby Crystal bize çok yardımcı olacak! 

2. Suçluluk ve Utanç bizi mahvediyor

İkinci en “popüler” şeytani araç suçluluktur. Bu, suçluluğun şeytani veya kötü olduğu anlamına gelmez, ancak çoğu zaman işe yaramaz. Yaptığımız bir şeyden dolayı suçluluk duyuyor muyuz? Özür dileyelim!

Ancak çoğu zaman, büyücülük bizi hedef alıp saldırdığında, suçluluk duygusu tamamen mantıksızdır. Vücudumuz için, erotik olarak uyarıldığımız için vb. utanırız. Utandığımızda veya suçlu hissettiğimizde ne olur? İlk etapta bu duygulara sahip olmaktan dolayı kendimizden nefret ederiz.

Suçluluk ve Utanç neden Kara Büyüyü büyütür:

Kendinden nefret, kayayı – herhangi bir kayayı – yavaş ama istikrarlı bir şekilde eriten gelgitler gibi etkiler yaratır. Suçluluk ve utanç duygularını kovmayı başarana kadar bu tehditten asla kurtulamayacağız.

Suçluluk ve utancı ortadan kaldırmak, etik engellerimizi ortadan kaldırmakla aynı şey DEĞİLDİR. Aksine ahlaki değerlerimizi daha aktif bir şekilde benimsememize yardımcı olur. Bu duyguları filtrelemek de son derece önemlidir, çünkü çoğu tamamen aptalcadır – tıpkı vücudumuzdan utanmak gibi. Kendinize sorun: “Neden vücudumdan utanıyorum?”. Bunun üzerine meditasyon yapın ve bu karanlık hissi uzaklaştırın.

Panzehir: Kendimizi sevmek ve kendini kabul etmek panzehirdir. 

3. Karışıklık bizi şaşırtıyor

Şeytani etkinin en yaygın belirtilerinden biri kafalarımızı karıştırmak. Bir iblisin başarmak istediği ilk şey, net düşünmemizi engellemektir. Şeytani etki kafa karışıklığına ve kafalarımızı temizleyememe hissine neden olur.

Karışıklık neden Kara Büyüyü büyütür: 

Kafamız karıştığında, kötü seçimler yapma eğilimindeyizdir. Bu, karanlık sanatların sonraki saldırılara yer açmasının etkisini uzatır. İş yerinde kendimizi dalgın hissediyoruz, anahtarlarımızı aramak için çok zaman harcıyoruz ve düşüncelerimizi bir araya getiremiyoruz.

Panzehir: Meditasyon ve topraklanma bu etkileri geri püskürtmemize yardımcı olacaktır.

4. Sorunlu Uyku bizi yorar

Zamanımızın yaklaşık 1/3′ ünü yatakta geçiriyoruz. Bu süre boyunca bedenimiz ve zihnimiz sıfırlanır ve genellikle ruh rehberlerimizden, koruyucu meleğimizden veya diğer varlıklardan bilgi ve şifa alarak astral düzlemde yansıtırız. Uykumuz, uyanmamıza (yeniden doğuşa) yol açan küçük bir ölümdür. Antik Yunan’da Ölüm, Uyku Tanrısı ve Düşler Tanrısı’nın kardeşidir. Her uyku diğer tarafa geçmek gibidir ve döndüğümüzde – uyandığımızda – yeniden doğarız.

Karanlıkta gizlenen şeytani varlıklar, eskisi gibi uyumamızı engellemek için uykusuzluğa ve kötü rüyalara neden olur. Şeytanlar bizi yok etmek için vücudumuzun kalıplarını kullanırlar. Üzerimizde güçleri olmayabilir ama çağlar boyunca vücudumuzun nasıl çalıştığını öğrendiler. Bu onların anahtarı.

Sorunlu Uyku Neden Kara Büyüyü Büyütür: 

Kara büyü, acı ve rahatsızlığa neden olan bu prosedürü hedefler. Kara büyü uyku düzenimize saldırdığında (uykusuzluk, kabuslar vb. yoluyla) bizi enerjimizi yenilemekten alıkoymak ister. Şeytanlar ve Karanlık Sanatlar enerjimizden beslenir. Tükendiğimiz zaman daha kolay hedefler oluruz.

Panzehir: Koruyucu Meleğinizi her gece yatmadan hemen önce çağırın. 

5. Saklanmak yenilgiyi kabul etmektir

İnsanlar sosyal yaratıklardır. Hepimiz birbirimize bağlıyız. Kalplerimiz senkronize şekilde birbirinden haberdardır. Sevdiğimiz insanlarla ne kadar çok zaman geçirirsek, kendimizi o kadar dengeli hissederiz. Sevildiğimizi ve takdir edildiğimizi hissettiğimizde tekrar bütün hissederiz. Ancak kara büyü saldırısı olduğunda diğer insanlardan saklanma eğiliminde oluruz. Düzenli olarak kendinizle vakit geçirmeyi istemek bir şeydir ve başka herhangi bir insandan sürekli ve ısrarla kaçınmak başka bir şeydir.

İzolasyon neden Kara Büyüyü büyütür: 

Kimsenin bizi anlamadığını hissettiğimizde kendimizi yalnız ve çaresiz hissederiz. Kara büyü, arkadaşlıklarımızı ve ilişkilerimizi hedefler. Bu şekilde sevdiğimiz insanlardan hayal kırıklığına uğrarız ve uzaklaşırız. Bizi sevenlerden “sakladığımızda” kurtarılmayı daha da zorlaştırırız. Sevdiklerimizin dokunuşu nadir bir deneyim haline gelir ve hayatımızdaki hayal kırıklıkları artar.

Panzehir: Affetmek anahtardır. Kendinizi ve size zarar verebilecek diğerlerini affedin. Affetmek bir zayıflık eylemi değil, kendi kendini kontrol etme ve güçlendirmeye doğru bir adımdır. Affettiğinizde, gelecekte benzer sorunlardan kendinizi nasıl koruyacağınızı da bilirsiniz. 

Sonuç olarak

Kötü Büyücüler ve Kara Büyücülük sizi hedef alıp hayatınıza saldırdığında sakin kalmaya çalışmalısınız. Panik size yardımcı olmuyor. Kara tespit büyüleri (sadece bir yumurta kullanan bunun gibi) kötü büyüyü takip eder. Bununla başa çıkamayacağınızı düşünüyorsanız, bir profesyonelden yardım isteyin.

Editör: Sümeyye Özmen – 10.09.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Sümeyye Özmen tarafından yazıldı

Gökçe Sultan'ın Diyarı kitabının yazarı
Türk dili ve edebiyatı öğretmeni
Calamus yayınevi genel yayın yönetmeni
NLP uygulayıcısı
Fikri firarda spiritüel okuyucu

YorumcuMakale YazarıVideo YapımcısıModeratörÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Pop Art Aslında Neyi Anlatıyor?

    Tahtsız Padişah Şehzade Mustafa’nın Eşleri