içinde

Yerli Diziye Yeni Soluk: Kusursuz Kiracı

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün başrollerinde olacağı Fox’un yeni dizisi çok yakında başlıyor. Yarı ciddi bir korku filmi teaserı tadındaki ilk tanıtımıyla meraklı gözleri üstüne toplayan Kusursuz Kiracı bir apartmandaki gizemli olayları ve bunları araştıran bir kadını (Mona) konu alacak.

Mona (Dilan Çiçek Deniz), yetimhanede büyüyen bir gazetecidir. Şehirde son zamanlarda artan kundaklama olaylarının haberlerini yapan genç kadın, sorun yaşadığı ev sahibinin onu kovmasıyla Yuva Apartmanı’na geçici olarak taşınmak zorunda kalır ve orada bir şeylerin döndüğünü fark eder.

İlk tanıtımıyla zaten ilgi çekmişken, geçtiğimiz günlerde yayınlandığı şarkılı fragmanıyla iyice merak uyandırdı dizi. Bütün karakterlerin yer aldığı, cümle cümle bir hikaye gibi olacakların anlatıldığı videoda yerli tvde görmeye alışık olmadığımız bir hava hakim. Daha ferah, daha eğlenceli ve çok enteresan bir şey yapmamış olsalar da bizim ülkemiz şartlarında biraz yenilikçi. Zaten fragmana gelen yorumlardan da anlayabilirsiniz olumlu tepkileri.

Sık sık hem geleneksel medyada hem de dijital platformlarda görüyoruz Dilan Deniz’i, çalışmayı seven, kendini geliştirmek için de çeşitli yöntemlerle çabalayan, özel hayatında oldukça sempatik bir oyuncu kendisi. Partneri içinse durum biraz karışık. Sık sık tuhaf açıklamalarıyla gündeme gelip adını linçlerle duyduğumuz bir isme dönüştü son zamanlarda Serkay bey. Umarız bu sefer sadece işine odaklanır ve rolünün hakkını verir.

Kadroda birçok tecrübeli oyuncu da bulunuyor. Merak edenler için tam liste şu şekilde: Dilan Çiçek Deniz , Serkay Tütüncü , Bennu Yıldırımlar, Melisa Döngel, Ruhi Sarı, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Özlem Tokaslan, Umut Kurt, Deniz Cengiz, İncinur Daşdemir, Nilsu Yılmaz.

Geçtiğimiz sezon Gönül Dağı dizisindeki Fikret karakteriyle izlediğimiz Ruhi Sarı, kötü bir karakteri canlandırdığı dizideki performansıyla oldukça beğenilmişti. Ayrıca geçtiğimiz aylarda Netflix’te yayınlanıp en son beğenilen yerli dizilerden biri haline gelen Kulüp’te de yer alan oyuncu bir yandan sinema filmlerinde de yer almaya devam ediyor.

MF Yapım’ın hazırladığı, Asena Bülbüloğlu’nun yapımcılığını üstlendiği dram türündeki dizinin yayına girme tarihi henüz belli değil. Eylül ayında diğer dizilerin de başlayacağı dönemde ilk bölümüyle izleyisiyle buluşması bekleniyor. Kusursuz Kiracı’nın resmi Youtube hesabı ise şimdiden yaklaşık 18 bin aboneye ulaşmış durumda.

MF Yapım hakkında bir fikir edinmek isteyenlere, şirketin eski işlerinden birkaç örnek vermek gerekirse, Mahkum, Evlilik Hakkında Her Şey, Sen Çal Kapımı, Öğretmen, Mucize Doktor, Kadın, Kalp Atışı, Seviyor Sevmiyor ve Bir Aşk Hikayesi dizilerini sayabiliriz. Listeden de anlayacağınız üzere MF yapım uzun yıllardır sektördeki farklı türlerden, zaman zaman eğlence ağırlıklı çok izlenen ve sevilen dizilerin yaratıcısı.

İnşallah sıkıcı klişelerden uzak, gizem duygusunu hissettirebilen ve en önemlisi diğer malum apartman projesi gibi güzel başlayıp daha sonra insanı boğan, bunaltan bir şeye evrilmeyen keyifli bir dizi olur. Sırf reytingi yüksek diye dramın suyunun çıkarıldığı pek çok duruma şahidiz çünkü. Takipçisiyiz!

Editör: Astropower – 20.08.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Taraftar

Hatice Kübra Gürbüz tarafından yazıldı

Makale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Komplo Teorisi: Vatikan Gizli Arşivlerinde Gizlenen 10 Şey

    Sinema Tarihinin Kilometre Taşı: Esaretin Bedeli