içinde

MuhteşemMuhteşem

8 Yıldır Komada Olan Kenan Işık’tan Sevindirici Haber

Önümüzdeki martta komaya gireli tam 9 sene olacak ünlü sunucudan güzel haber geldi.

21 Mart 2014 yılında sauna çıkışında kendini iyi hissetmediğini söyleyerek kayıp düşen, düştükten sonra da başını yere çarpan Kenan Işık, yaklaşık 8 yıldır komada. Kazanın ardından hemen hastaneye kaldırılan Işık, acilen ameliyata alındı. 4 saatlik bir ameliyatın ardından ise uzun süreler boyunca komada kaldı. Fakat son zamanlarda sanatçının tedavisi evinde devam ediyor.

Kenan Işık Kimdir?

1 Ekim 1947 yılında Yusuf Kenan ismi ile Malatya’da hayata gözlerini açan Kenan Işık ilkokul ve ortaokul eğitimini orada almıştır. Ortaokul döneminde Malatya Halkevi’nde amatörce tiyatro yapmaya başlayan Kenan Işık, lise öğrenimini Ankara’da sürdürmüştür. Lise dönemi boyunca da Meydan Sahnesi’nde oyunculuk yapmıştır.

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmasına rağmen 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı olmuştur.

Kariyerine tiyatrocu, oyuncu ve sunucu olarak devam eden Kenan Işık, 2014 yılında talihsiz bir olay yaşayarak komaya girmiştir.

Fakat son zamanlarda tedavisine evinde devam edilen ünlü sunucu Kenan Işık’tan sevenlerini mutlu edecek bir haber geldi. Eşi Beril Işık, 8 yıldır komada olan Kenan Işık’ın sağlık durumu hakkında Haber Global’e şunları söyledi:

“Yoğun bir şekilde fizyoterapi ve ergoterapi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu.”

Kendisine acil şifalar diliyoruz!

Editör: Doruk Adakoğlu – 24.01.2023

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

Doruk Adakoğlu tarafından yazıldı

Ankara Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. Serbest çevirmen, yazar ve editör.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    SR-71 Blackbird Ne Kadar Hızlıydı?

    2023 Oscar Adayları Açıklandı!