içinde

MuhteşemMuhteşem HavalıHavalı

Hain Darbe Girişimi Bitti Mi?

Hain ve zalim Amerika, Türkiye üzerindeki emellerini, Atatürk’ün ölümünden sonra, özellikle de çok partili döneme geçtikten itibaren, mevcut iktidarlar üzerinden sürdürmüştür.

Öyle ki lafını dinletemediğini bir anda, çeşitli bahanelerle darbe girişimlerine kalkışmıştır!

1960 Darbesi, 12 Eylül, 12 Mart, 28 Şubat, 27 Nisan, 15 Temmuz, geçiş güzergahının kilometre taşlarıdır.

Hain, özellikle 1974 yılında örgütlemiş olduğu fetöş terör örgütünü, önce silahsız gösterip, sonra da örgütlü bir donanımla Türkiye’deki her siyasi fraksiyonun içine sokmuştur. En son AK Parti’nin içinde filizlenip, büyüyen bu terör örgütü, dişini iktidara geçiremeyince, 2010 yılından itibaren iktidarı trollemeye başlamıştır ve maalesef iktidar bunu geç anlamıştır!

2013 yılında gemiyi azıya alan katil fetö 15 Temmuz’da hain darbe teşebbüsüne kalkışmıştır ve görevi bitmemiştir; bu tarihten itibaren muhalefetteki yandaşlarını örgütleyerek ve cesaretlendirerek çeşitli pozisyonları almıştır.

Sokak olayları tertiplemek, insanları belirli mecralarda yürüyüşe teşvik ederek hak ve adalet arayışını dillendirme adına, ülkenin düzenini bozucu faaliyetler yürütmüştür.

Gezi parkıyla doruk noktasında çıkan bu olay, daha sonra Ankara’dan İstanbul’a adalet yürüyüşü, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki siyasi eylemler, yargının veya hükümetin almış olduğu her karar sonrası sokağa dökülüp hak arama gayreti, samimi olmaktan öte tamamen provakatif bir davranışlsrdır.

Sözgelimi muhalefet liderinin bakanlık önlerine gidip miting yapması, siyasi parti teşkilatlarının önlerinde miting yapması, mahkeme kararını aylar önce vermişken, Yargıtay karar verince coşması, bir belediye başkanının ilden ile, ilçeden ilçeye dolaşması, hep aynı taktiğin ürünleridir.

Pazardaki fiyatları, dolardaki fiyat artışlarını, ülkenin dış ilişkilerde aldığı kararları her defasında trolleyerek istismar etmesi, Türkiye’nin uluslararası arenada gücünü zayıflatılması ile ilgili dış odaklar ile İngiltere ve ABD’nin sesi AB ile aynı frekansta konuşması bilinen gerçeklerdir. Senaryoyu fetöş yazmakta, yandaşlar uygulamaktadır.

Birden iktidar içinde konuşlandırdıkları adamlara parti kurdurup, önlerine birer mikrofon uzatarak, örgütlediği TV kanalları, haber programları ile 2023 hedefine doğru hızla ilerlemektedir. Bilmezler ki mevcut iktidar gücünü 2007’deki muhalefetin yaptığı sokak mitinglerinden almıştır. İktidarın içinden çıkan ve hala iktidarın içinde olan zıpçıktılar bu oyunun yeni figüranlarıdır!

Bilinsin ki 2023’te güneş Türkiye’ye gene büyük bir ışıkla doğacaktır. Türkiye zora girdikçe, sevinen (kur artınca, enflasyon yüksek çıkınca, uluslararası arena’da kötü sonuç alınınca, herhangi bir yerde deprem olunca, ya da bir yerde bir felaket olunca ya da şehit haberi gelince…) Türkiye düşmanları gene yenilecektir. Aksi halde Türkiye düşmanlarının sosyal medya ayakları, bu sırada sürekli hevesli, istekli bir şekilde Twitter’ı kullanmaktadır, Twitter’daki paylaşımları: “Biz geliyoruz!” anlamına bir heves içermektedir. “Zalimin zulmü varsa sevenin Allah’ı vardır.”

Güneş gene Türkiye’ye güzel doğacaktır, bu sırada dillendirmek de olunan fetöcü af nakaratları umarım halkımızı bilinçlendirmektedir.

Şafak karanlığın en koyu olduğu anda söker. Mutlu günler Türkiye!

Editör: Zehra Garipli – 13.08.2022

Rapor Et

Usta

Prof.Dr. M.Fatih Çam tarafından yazıldı

Makale YazarıÖncüÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Güne Astrolojik Bakış | 15.05.2022

    Yarınlar Daha Güzel Olacak