içinde ,

HavalıHavalı MuhteşemMuhteşem

Depremden Sağlam Bir Geleceğe Kitaptan Köprü | Köprü Online Platformu Nedir?

Orbital Yayınlarının kimya kitapları yazarı, Ferrum Youtube kanalı ve sitesi kurucusu olarak tanınan Yakup Demir ve Krallar Karması ekibinin eğitim için tek yürek olduğu ortak bir projeden bahsedeceğim. Afetzede öğrencilerin sağlam bir geleceğe adım atmalarını sağlamaya destek olacak olan Köprü projesinin detaylarına gelin beraber bakalım.

Köprü Projesi Nedir?  

Kitap bağışlamak isteyen ancak nereye bağışlarsa doğru kişiye ulaşır bilemeyenler veya afetzede öğrencilerimizin ihtiyacı olan kaynak kitapları sağlamak isteyenler ile afetzedeler arasında kurulan köprü görevi gören bir platformdur. Kitapları kategorize ederek doğru kaynakları, doğru insanlarla birleştirmeyi amaçlayan kar gütmeyen bir projedir.

 

Köprü Online Nasıl Kullanılır?  

Arayüzü olabildiğince minimal tutulmuş olan siteye giriş yaptığınızda karşınıza ‘’Kitap Gönder’’ ve ‘’Kitap Al’’ olmak üzere iki seçeneğe ek olarak işleyişin nasıl gittiğinden haberdar olup iletişimde kalabileceğiniz Telegram kanalına katılabileceğiniz bağlantıya ulaşabileceğiniz bir ekran çıkıyor.

Kitap Göndermek İsteyenler Ne Yapmalı?  

1. Ana ekranda yer alan ‘’Kitap Gönder’’ seçeneğine tıklayın.

2. Açılan ekrandaki formu eksiksiz doldurun.

3. Köprü ekibi tarafından eşleştirildiğinize dair aldığınız geri bildirimde size belirtilen adrese kitapları kargolayın.

Not: Kargo ücretinin göndericiye ait olduğunu unutmayın.

Kitap  Almak İsteyenler Ne Yapmalı?  

1. Ana ekranda yer alan ‘’Kitap Al’’ seçeneğine tıklayın.

2. Açılan ekrandaki formu eksiksiz doldurun.

3. Köprü ekibinin formda belirttiğiniz kaynaklar için sizinle iletişime geçmesini bekleyin.

Not: Teyit amaçlı E-Devlet’ten indirebileceğiniz ikametgah dosyasını eklemeniz gerekmektedir. Aksi takdirde Köprü projesinden yararlanma olanağınız olmayacaktır.

 

Editör: Nur Bersun Aynur – 19.02.2023

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Yas Psikolojisini Anlama Rehberi