içinde

KızgınKızgın ÜzgünÜzgün İnanılmazİnanılmaz HavalıHavalı MuhteşemMuhteşem KomikKomik

Yeni Nesil Tuzak, Herbalife!

Önceki (Network Sisteminin Gürbüzleri) içeriğimde Network sisteminin aslında ne olduğundan, distribütörlerinin yarattığı tehlikelerden, talep edilmeyen malların arzını, para kazanmak isteyen insanlardan çıkarttığından bahsetmiştim.

İçeriği paylaştıktan sonra özellikle Herbalifeçılar tarafından, “Biz işimizi severek yapıyoruz, bu işten çok para kazanıyoruz hem sağlığımız yerinde hem vücudumuz! Eğlenip duruyoruz; başkanlarımız villada mangal yapıyor, sen vizyonu göremedin!” gibi şeylerle adeta topa tutuldum. Arkadaşlar sakin olun daha yeni başlıyoruz sakin yavaş yavaş yapacağız 😉

İçeriklerimi Dergio platformunda yayımlayarak bana burada yardımcı olan Oğuz Yılmaz ve Fatih Düz’e çok teşekkür ediyorum; bu platformdan sonra da Youtube’da bir video yayınlayarak Herbalife sistemini detaylı bir şekilde inceleyip kurdukları tuzaklardan bahsedeceğim. Şimdi yazımıza geçelim
ama önce alkış biliyorsunuz alkışsız “Herbalife” anlatılmaz! 👏👏👏

Herbalife, bir Amerikan şirketidir. Daha önce Network Marketing sisteminde para olduğunu gören Mark Hughes tarafından 1980 yılında kurulmuştur. Kurucunun annesi kilo vermek için kullandığı ilaçlardan öldüğünden bu adam da para kazanma amacı gütmeden kilo verme ürünleri geliştirmiş çok iyi bir adam, helal olsun!

Velev ki üzerinden 20 yıl geçmeden 2000 yılında zenginlik içinde ama maalesef sağlıksız bir biçimde ölmüştür. Bu iyi niyetli adamın kurduğu düzen sonucu hatırı sayılır bir servete sahip olduğu ve ürün kullanmaktan karaciğerinin iflas ederek öldüğü de iddialar arasındadır!

Ülkemize 1990’lı yıllarda girmiş ve hala pazarımızdan para kazanmaktadır. Distribütörlerinin 96 mı 97 mi net olarak belirleyemediği ülke kadar ülkede pazardaymış. Bu bir tane ülke hangisi cidden çok merak ediyorum, sürekli girip girip çıkıyor!

Türkiye olmadığı kesin çünkü bize giren çıkar mı hiç? Çıkmaz!

Bizde dolandırıcı çok; öyle geldin girdin içimize hemen gitmek yok; ülkede enayi çok enayinin olduğu yerde de kazanç çok!

Sistem şöyle arkadaşlar, ya 500 ya da 1000 puan kadar sipariş geçip bir distribütörün altına üye oluyorsunuz sonra siz kendiniz ya da altınıza yeni gelen herhangi bir enayinin daha bunlar kadar puan çekmesi gerekiyor. Toplamda 4000 puan olunca %50 indirimli ürün almaya başlıyorsunuz, sonra altınıza aldığınız her enayiden para kazanmaya başlıyorsunuz ama bunun için her ay 2500 puan yapmanız gerekiyor. Ya siz gireceksiniz bu puanı ya da durmadan enayi bulacaksınız. Zor iş cidden; tabii dolandırıcılar için kolay. Orası ayrı, onlar her ay 2500 puanı buluyorlar. Ülkemde enayi çok nasıl olsa!

Peki insanlar neden ayıklandığının farkında değiller ve para kazanamamalarına rağmen bu işe devam ediyorlar ve neden?

Neden hayatlarındaki her şeyden daha çok Herbalife’ı savunuyorlar?

Bu sorunun cevabı aslında hem çok zor hem de bir o kadar basit; işin içinde olanlar bunu anlayamıyor. Mutlak suretle işten uzaklaşmaları gerekiyor. Sistemin en üstünde olanlar başkanlık milyoner ve get takımları işten uzaklaşmanızı engellemek için sürekli etkinlik yapıyorlar ya zoom uygulamasından toplantı yapıyorlar ya da birebir face to face görüşüp sürekli yeni hedefler koyarak sana kariyer yapacaklarını söylüyorlar. Ya engelleyip kurtulursun ki bana göre en mantıklısı bu! Ya da kendini kaptırırsın, işte o saatten sonra da geçmiş olsun babacım! Türkiye similasyonuna yeni bir Herbalifeperver katılır!

Aslında yaptıkları tek şey para kazanmak! Sizi, cebinizi ve de sağlığınızı düşündükleri yok! Zira ürün dedikleri sağlıkla alakalı bir ürün ama içlerinde sağlıkçı yok! Zayıflama ürünleri var ama içlerinde diyetisyen de yok! Olanlar da parayla tutulmuş belgeli askerler! Eğitim desen o da yok parası olan tüm enayiler girebilir. İstersen ilkokul terk ol hiçbir önemi yok. “Herkes yapabilir” sözü kulaktan hiç gitmiyor! Bilgi desen o da gerekmiyor. Ürünleri iteleyebiliyorsan en iyisi sensin!

Son olarak bir işte para varsa eğer insanlar o işi yapar tabii ki; sadece ailelerini ve çok sevdikleri kişileri yanına alırlar ve beraber büyürler!

Hiç tanımadıkları insanlara sürekli “gel sen de para kazan hayatın değişsin,” demezler bunu derlerse bilin ki dolandırıcıdırlar uzak durun!

Editör: Fatih Düz – 09.12.2022

Rapor Et

Katılımcı

Murat Karaca tarafından yazıldı

Makale YazarıÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    1. Herbalifr için yaptığınız araştırma yanlış bulunmaktadır kişilerin tutarliliklwriyla alakalıdır ki kişiye göre analiz edilip o şekilde ürün verilmektedir bu ürünlerin arkasında 300 bin bizim adamı vardır eğitim demişsiniz eğitimsiz iş olmaz zaten herbalife basamak basamak ilerlenen kariyer eğitimleri mevcuttur şahsen kendim networking sistemlerin içinde en eğitimli yer diyebilirim ayriyettrn prf doktor ismet analizinde yıllardır içinde bulunduğu bir markadır ayriyetten bitkisel ürünler sadece networking şeklinde satılmaktadır zira ilaç sektörü buna müsaade etmemektedir şimdiye kadar beş farklı eğitimine hem onlayn hem yüz yüze katılmışimdir kendimde kullanmaktayım ailemede şüphesiz kullandirmaktayim ürünleri doğru bir koç ile kullanıldığında sıkıntı bulunmamaktadır fakat kişi nasıl kullanıldığını bilmeden kafasına göre kullandığında zarar görür zira antibiyotik faydalıdır ama doğru kullandığı zaman değilmi ki kimyasal bir madde olduğu için de önermemekteyim

      • Madem böyle düşünüyorsunuz size birkaç sorum olacak?
        1- Kişiye göre analiz yapıp ona göre ürün veren diyetisyen mi yoksa 300 lira verip üye olan cahil distribütörleriniz mi?
        2- Eğitim aldığınızı söylüyorsunuz ancak daha Türkçeyi doğru konuşamıyorsunuz Türkçe Öğrenmek için de Herbalife’da eğitim mevcut mudur? Mevcutsa eğer onu da alacak mısınız?
        3- Bitkisel Ürünler sadece Network sistemiyle satılabilir demişsiniz Normal yolla satılan Bitkisel ürün yok mu var ise ki çok var! İlaç sektörü neden onlara müsaade ediyor?

    Tüm Cadılar Buraya! Harry Potter Evreninde Hangi Büyücü Senin Sevgilin Olurdu?

    Bilim İnsanları, Uzayda Kullanılmak Üzere Nükleer Atık Piller Geliştiriyor