içinde ,

MuhteşemMuhteşem HavalıHavalı İnanılmazİnanılmaz

Sınav Senenizde Vazgeçilmeziniz Olacak Ezber Bozan Öğretmen: Gamze Özdin

Sosyal medyanın hayatımızda büyük bir yer kapladığı bu zamanlarda eğlence haricinde eğitim konusunda da zengin bilgiler sunan hesapların sayısı da yükseliş gösteriyor ancak bu mecradaki hesap sayısının fazlalığı kullanıcılar için kendinize hitap edeni bulmayı ve ekran karşısında geçirdiğiniz sürenin verimli hale gelmesini sağlamayı zorlaştırıyor. Özellikle de sınav senesinin yarattığı baskı ve gerginliği yaşamadan sosyal medyada vakit harcarken ders çalışmaya devam etmenizin mümkün olduğunu söylesek ne derdiniz?

Türkçenin Matematiği hesabındaki öğretici Türkçe ve Edebiyat dersleri için kendine has teknikleri ile tanınan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu olan Gamze Özdin, belki de yıllarca yalnızca ezber üzerine kurmaya çalıştığınız dil bilgisi kuralları ve edebiyat konularını kanıtları ve örnekleriyle öyle bir anlatıyor ki anlamamak neredeyse imkansız!

15 yılı aşkın süredir icra ettiği öğretmenlik mesleğini 2019 yılında daha fazla öğrenciye ulaşmak ve hedeflerine giden yolda Türkçenin hiçbir öğrenciye engel yaratmaması için Youtube dünyasına harika bir giriş yapan ve şu anda Türkiye’nin en büyük eğitim kanalları arasında yer alırken günden güne büyümeye devam ediyor. Genellikle 21 günlük kamplar düzenleyerek dil bilgisi, paragraf ve edebiyatı derinlemesine ele alırken yaklaşık yarımşar saatlik ders videolarını Youtube kanalında ve derste kullandığı ders notlarını ise kendi İnternet sayfasında tamamen ücretsiz olarak öğrencilere sunuyor.

İster henüz ortaokul veya lisenin orta sınıflarında olun, ister LGS, YKS, KPSS ve ALES gibi içerisinde Türkçe veya Edebiyat olan sınavlara hazırlanıyor olun bu kanaldan eli boş çıkmayacağınızın garantisini verebilirim.

‘’Öğrenemeyen öğrenci yoktur, öğretemeyen öğretmen vardır’’ görüşünü benimseyerek yola çıkan ve Türkçede yanlış yapan kalmayacak diyerek emin adımlarla ilerleyen Gamze öğretmen, alışılmışın dışında, yeni nesil ve kendine has ezberden uzak anlatım biçimiyle, konuları aklınızda soru işaretleri kalmayacak şekilde kodlama teknikleri, animasyonlar ve görseller kullanarak hafızanıza adeta ilmek ilmek işliyor.

Sadece Youtube’da değil aynı zamanda Facebook, Twitter, Instagram ve TikTok’ta da aktif olarak yer alan Gamze öğretmen sayesinde sosyal medyada geçirdiğiniz saatler dahi öğretici hale geliyor diyebiliriz. Türkçenin Matematiği hesaplarında geçireceğiniz her dakika için sınavda bir soru daha yapma şansınız oldukça yüksek. Anlamadığınız konuları ve sormak istediklerinizi gönül rahatlığıyla yorumlar veya sosyal medyadaki özel mesajlaşma seçeneğiyle sorabildiğiniz öğrenci dostu öğretmenlerden biri olan Gamze öğretmenin aynı zamanda özel dersler de veriyor ancak ücretsiz dersleri de fazlasıyla yeterli olacaktır.

Türkçenin Matematiği Youtube kanalında ne gibi içerikler var?

  • Milli Eğitim müfredatına göre sınıflara ayrılmış konu anlatımı (animasyonlarla anlatım videoları da dahil) ve yazılı çalışma (örnek yazılı soruları doyası ve çözümü) videoları
  • Sınavlara hazırlananlara tüyolar
  • İstediklerinizi sorabileceğiniz canlı yayınlar, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için yayının kayıtları
  • KPSS, LGS, YKS ve ALES konu anlatımı, 21 günlük ders kampları, soru tahmini, sınav analizi ve taktikler

Not: Türkçeye ek olarak İspanyolcada da başarılı olan Gamze öğretmen, İspanyolca öğrenmek isteyenler için içerikler de paylaşmaktadır.

Editör: Sümeyye Özmen – 27.10.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Daha fazla yorum yükle

    Gerçekle Kurgu Buluşuyor: Shakespeare ve İskoç Arkeolojisi

    Tüm Gözleri Üzerinize Çeken Spot Işığı Etkisi Nedir?