içinde

MuhteşemMuhteşem HavalıHavalı

Böylesini Hiç Görmediniz! Dünyanın En Büyük Yolcu Gemisi: Denizlerin İkonu

Royal Caribbean International, perşembe günü yaptığı basın açıklamasında dünyanın en büyük yolcu gemisi olan Denizlerin İkonu’nun görsellerini paylaştı. Rekorların ötesinde olan bu gemi ilk yolculuğuna 2024 yılının ocak ayında çıkmaya 2023 sonlarında hazır olacak.

Seyahat sektöründe çıtayı arşa çıkarıyor!

Birçok özelliğine ek olarak kafanızı dinleyebileceğiniz bir sahil, otel odalarından kaçış ve eğlenceli tema parkı macerasıyla her yaştan yolcuya eşsiz bir yolculuk deneyimi sunuyor.

Royal Caribbean Group başkanı ve CEO’su Jason Liberty, “Her yeni gemiyle, misafirlerimizin bildiklerini ve sevdiklerini geliştirirken seyahat endüstrisindeki çıtayı yükseltiyoruz” dedi.

‘’Gemiye adım attıkları andan itibaren, her deneyim onlara karada ve denizde bulup bulabilecekleri en iyi tatili sunmak için özel olarak tasarlanmıştır. Denizlerin ikonu ile bunu yeni bir seviyeye taşıyarak muhteşem aile tatilini yarattık.’’

Yeni teknede adrenalin dolu anlar için deniz üzerindeki en büyük su parkı ve daha önce hiç yapılmadığı kadar çok okyanus manzarası ve havuzla (haftanın her günü için bir tane) rahatlamanın eşsiz yollarını sunuyor. Ayrıca yolculara 40’tan fazla yeni ve seçilebilir akşam yemeği, bar, gece hayatı seçenekleri ve en üstün eğlence imkanı sağlıyor.

Royal Caribbean Uluslararası Grup başkanı ve CEO’su Micheal Bayley, ‘’ Denizlerin İkonu, 50 yılı aşkın zamandır yolculara hatırlanmaya değer anılar yaratmakla kalmayıp tatilseverlere deneyimlerini doruklara çıkarmak için cesur bir girişimidir’’ şeklinde konuştu.

‘’Artık aileler ve arkadaş grupları, bağ kurabilecekleri ve kendi maceralarının tadını çıkarabilecekleri deneyimlere her zamankinden daha fazla öncelik veriyorlar. Heyecan arayanlar, rahatlamak isteyenler ve diğer herkes için her şeyi tek bir yerde, hiçbir şeyden ödün vermeden mümkün kılan bir tatil yaratmaya hazırız. Bu türünün ilk örneği birleşim ve İkon’u aile tatillerinin geleceği haline getirir.”

Yepyeni Muhitler  

Royal Caribbean, gemi için eşi benzeri olmayan beş muhit oluşturdu. Heyecan Adası, Kategori 6 gibi rekor kıran altı kaydırağı olan denizdeki en büyük su parkı gibi önemli yerlere ev sahipliği yapıyor.

Rahatlama Adası bünyesinde nefes kesen okyanus manzaralı her moda uygun havuzlarına ek olarak Swim & Tonic isimli yüzen barı ile deniz üstündeki en büyük havuz olan Bulut 17’deki yalnızca yetişkinlere özel olan sakin sonsuz köşeli koy havuzu Royal Bay Havuzu bulunur. Ayrıca, özellikle genç aileler için hazırlanmış olan Surfside muhiti de buraya dahildir.

Hideaway (sığınak) muhiti ise okyanustan 135 metre dünyadaki plaj kulübü sahnelerinin iyi hislerini ve sadece bir seyir sunabileceği kesintisiz okyanus manzaralarını birleştirir. Denizdeki ilk asma sonsuzluk havuzu hepsinin ortasındadır. Son olarak, AquaDome gündüzleri sakin olmasına rağmen eğlenceli bir gece geçirmek için ideal olan canlı bir yerdir.

Gemi, aynı zamanda bazı konukların favorileri olan bazı özellikleri de geri getirmeyi planlıyor. Daha büyük bir Royal Promenade, tavandan tabana okyanus manzarasının yanı sıra 15’ten fazla restoran, kafe, bar ve salona sahiptir; yemyeşil ve daha canlı bir Central Park’ta yemek yemek ve eğlenmek için daha çok imkan sunuyor.

Editör: Nur Bersun Aynur – 24.10.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Akıllı Giyim Teknolojisi Nedir ve Nasıl Çalışır?

    Filipinler’de ‘Kopya Önleyici’ Şapkalar Büyük İlgi Gördü!