içinde

MuhteşemMuhteşem

Sivri Dilli, Zor Beğenen, Takıntılarıyla Kök Söktüren Başak Burcu Hakkında Her Şey!

Başak burçlarını nasıl bilirsiniz? İşkolik, zeki, hazırcevap, titiz, mesafeli, sivri dilli, ciddi, hoşnutsuz… Peki, onlar hakkında daha fazla şey öğrenmek ister miydiniz? Kendilerinin bile çoğunlukla farkında olmadıkları en gizli hallerini, arzularını, korkularını ve zaaflarını? Öyleyse başaklar, yükselen başaklar ve başak burcu tanıdığı olanlar… Hazırsanız, başlayalım!

Kimdir Bu Başaklar?

22 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasında doğarlar. Toprak elementinin en değişken, en takıntılı, bir hali diğerine uymayan, bugün seni seviyorum derken yarın seni görmek istemiyorum diyebilecek, ketum, geçmişine ve ailesine bağlı, duygularını hemen herkese açmayan, Merkür gezegeninin tüm gel gitlerini bünyesinde barındıran, soğuk görüntüsünün ardında aslında insani ve fazla merhametli, güvenini kazanan insanlara karşı sonuna kadar ilgili ve destekleyici, bir ilişkide aşktan çok arkadaşlığa dostluğa önem veren, hayatında ani değişikliklerden ve kararlardan hoşlanmayan (Hatta bundan nefret eden, siz siz olun bir başak insanını ani bir karar vermeye ya da beklenmedik bir değişikliğe ikna etmeye zorlamayın. Anında arkasına bakmadan kaçar!) peygamber sabırlı, keskin bir gözlemci ve kesinlikle stratejik (planlı programlı) hareket eden insanlardır. Dillere destan titizliklerinin yanı sıra kolay memnun olmayan karakterleriyle de bilinirler. Muhalefet etmeden önce bir şeyi beğendiklerini itiraf etmeleri nadirdir.

Aşk Onlar İçin Göz Korkutan Bir Kumardır! Ama Yine de Oynarlar

En büyük korkuları kontrolü kaybetmek ve ele güne maskara olmaktır. Kemikleşmiş bir güven sorunları olduğundan bir ilişki içinde partnerlerini sürekli küçük testlerle sınarlar. Bazen sözleri canınızdan bezdirecek kadar kinayeli ve dikenli olsa da gönül almayı çok iyi bilirler. Bir Terazi, Koç, Aslan ya da İkizler kadar olmasa da flörtü severler. Entelektüel yönleri güçlüdür, ağızları iyi laf yapar. Bu sebepten arkadaş ortamlarında aranan insanlardır. Her ne kadar aşktan ölesiye korksalar da aslında iflah olmaz bir romantik olduklarını söylemek yanlış olmaz. Poker face görüntülerinin altında baştan çıkarılmak, çılgın maceralara atılmak için yanıp tutuşan bir kazanova saklıdır. Kur yapmaya ve zararsız riskler almaya bayılırlar. Bununla birlikte fazlasıyla gerçekçi, ayakları yere sağlam basan, sıkıcı derecede ilkelerinden ödün vermeyen bir yaklaşımları vardır. Laubaliliğe ve zeka seviyesi düşük insanlara karşı toleransları sıfırdır. Kaliteye ve bilgeliğe önem verirler. Yeni şehirler keşfetmek, yeni bilgiler edinip ufuklarını genişletmek onları aşırı mutlu eder.

Sansasyonel Başak Burcu Ünlüleri

Eşiyle fırtınalı ilişkisinin, uyuşturucu ve alkol bağımlılığının günden güne onu nasıl tükettiğini izlediğimiz, şarkıları hala dilden dile dolaşan, 27 yaşında ölerek Jim Morrison, Janis Joplin, Jimi Hendrix gibi “27 Club” kervanına katılan 14 Eylül 1983 doğumlu muazzam yetenekli İngiliz şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Amy Winehouse

Matrix filmindeki rolüyle hafızalarımıza kazınan, sadece oyunculuğuyla değil mütevazi kişiliğiyle de hayranlarından artı puan alan 2 Eylül 1964 doğumlu Kanadalı aktör Keanu Reeves

Altın Ayı ödülünü kazanan Duvara Karşı filmiyle hayatımızda kalıcı bir yer edinen 25 Ağustos 1973 doğumlu yönetmen Fatih Akın

Acemi Cadı dizisiyle tanıdığımız 16 Eylül 1987 doğumlu oyuncu Merve Boluğur

1998-2001 yılları arasında yayınlanan Ruhsar dizisiyle çocukluğumuzun unutulmaz simalarından biri olan 2 Eylül 1973 doğumlu oyuncu ve sunucu Hande Ataizi sansasyonel başak burcu ünlülerindendir.

Yazacağım bir sonraki burç yine sürpriz olsun.

Acaba sırada Balık mı, Kova mı, Yengeç mi yoksa Boğa mı var? 

Çok yakında göreceğiz… 

Editör: Zehra Garipli – 07.10.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

burcueken tarafından yazıldı

Makale YazarıYorumcuÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    1. Kendini gerçekleştiren kehanetten bahsedilir, olacağına inandığımız ya da olacağı konusunda zihnen ikna olduğumuz şeyler büyük olasılıkla başımıza gelir. Aslında “Kırk kere deli dersen deli olur” sözünün soyutlamalı hali. Benzer biçimde burçların da aynı kapıdan geçtiğini düşünüyorum. Burç yorumlarına kendini çok kaptıranların burçların bahsettiklerini zamana dışardan edinilmiş kişilik özellikleri olarak edindikleri çok uç bir yorum mu acaba? Neyse burçlara inanmayın burçsuz da kalmayın bakalım:)

    Brad Pitt’in Kostümlerinden Hangi Film Olduğunu Tahmin Edebilecek Misin?

    65 Yıldır Banyo Yapmayan Dünyanın En Kirli Adamı | Amou Haji İle Tanışın!