içinde

HavalıHavalı

Şeytana Pabucunu Ters Giydiren, İntikam Yemeğini Soğuk Yiyen Akrep Burcu Hakkında Her Şey!

Burçlar arasında en tehlikeli, en kinci, en intikamcı burç hangisidir diye soracak olsaydınız tereddütsüz “Akrep’lere dikkat edin!” derdim. Savaş ve seks tanrısı Mars gezegeninin en tekinsiz, en karanlık, en sinsi, en kuşkucu, en kıskanç, en stratejik burcuna geldi anlatma sırası. “Hiç mi iyi özellikleri yok bunların?” diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Elbette var, olmaz olur mu?  Öyleyse akrepler, yükselen akrepler ve akrep burcu tanıdığı olanlar… Hazırsanız, başlayalım!

Kimdir Bu Akrepler?

24 Ekim – 23 Kasım tarihleri arasında, Su elementinin sabit konumunda doğmuşlardır. Duygularını en uçta yaşarlar. Sevdikleri zaman tam sevip sildiklerinde tam silerler. Sezgileri çok güçlü olduğundan onlara yalan söylemek faydasızdır. Aklınızdan geçenleri bile bilme yetenekleri üst düzeydedir. Tutkuları ve ihtirasları için yaşadıklarından bu sebepten aşırıya kaçıp mantıksız davrandıkları zamanlar olabilir. Detaycıdır, üstünden yıllar geçse bile hayatında iz bırakan kişileri ve anıları unutamazlar. Nostaljik, takıntı derecesinde geçmişlerine düşkün ve hayalperest olurlar. Tüm bunlara rağmen radikal denebilecek ölçüde kararlı, hedef odaklıdırlar. Ne pahasına olursa olsun kazanma ve hayatta kalma dürtüleri kuvvetlidir. Dostluğa ve arkadaşlık ilişkilerine önem verirler, sevdikleri insanları hayatlarının merkezine koyacak kadar fedakardırlar, doğru kişiler için yapamayacakları iyilik yoktur. Bu yüzden bazen iyi niyetlerinin su istimal edildiği olur ve bir akrebin karanlık yüzü hayal kırıklığına uğradığı böyle durumlarda ortaya çıkar. Yani dost, sevgili kazığı yediği, aldatıldığı, sırtından bıçaklandığı anlarda. Böyle bir durumda ihanet eden tarafın ülkeyi terk etmesini tavsiye ederim! Çünkü intikam akrep için soğuk yenen lezzetli bir yemektir ve karşı tarafa çok ağır bir bedel ödetmeden o işin peşini asla bırakmaz.

Gizemli, Çekici, Arzuları İçin Yaşayan İnsanlardır

Esrarengiz bir cazibeye sahip, gönül çelen bir gülümse ile birçok kapıyı kolayca açabilen, şeytan tüyü olan insanlardır. Flört etmekten, baştan çıkarmaktan, aşk oyunlarından çok keyif alırlar. Cinsellik onlar için nefes almak kadar doğal bir ihtiyaçtır. Partnerlerinin de kendileri kadar erotizme düşkün olmasını isterler. Kalplerine giden en kestirme yol yatak odasından geçer. Sahiplenicidirler. Buna rağmen özgürlüklerinin kısıtlanmasından hoşlanmazlar. Üzerine fazla giderseniz zehirli iğnesini çıkararak saldırganlaşması, tozu dumana katması muhtemeldir.

Sansasyonel Akrep Burcu Ünlüleri

Her ne kadar müziği bırakacağını birkaç kez açıklamış olsa da bayrağı henüz kimseye devretmeyen, Türk Rock Müziği’nin yıllardır yıkılmayan sağlam kalesi 20 Kasım 1967 doğumlu şarkı sözü yazarı ve müzisyen Teoman

Özellikle Aşk-ı Memnu’daki Behlül rolüyle hafızalarımızda ölümsüzleşen 27 Ekim 1983 doğumlu karizmatik oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ

Oynadığı projeler kadar duru güzelliğiyle de dikkatleri üstüne çeken 2 Kasım 1984 doğumlu oyuncu Berrak Tüzünataç 

Oynadığı indie filmlerle farkını ve cüretkar tarzını her daim ortaya koymuş, zor rollerin üstesinden hep alnının akıyla gelmiş 18 Kasım 1974 doğumlu başarılı oyuncu ve stil ikonu Chloe Sevigny

Rus edebiyatı denince ilk akla gelen isim, hayatı zorluklarla ve kumar alışkanlığıyla geçmiş, Suç ve Ceza, Budala, Karamazov Kardeşler, Yeraltından Notlar gibi önemli klasiklerin yazarı 11 Kasım 1821 doğumlu üstat Fyodor Dostoyevski sansasyonel akrep burcu ünlülerindendir.

Yazacağım bir sonraki burç yine sürpriz olsun.

Sırada belki Başak, belki Balık, belki Yengeç var? Kim bilir 🙂 

Editör: Fatih Düz – 06.10.2022

Bu içerik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum yapabilir, oy kullanabilir ya da tepki seçebilirsiniz. Gönderinizi oluşturun!

Rapor Et

Uzman

burcueken tarafından yazıldı

Makale YazarıYorumcuÜyelik Yılı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

    Sosyal Medyanın Son Gözde Trendi: Dark Academia Nedir?

    Nilgün Marmara Gerçekte Neden Öldü? Sır Son Mısralarında